- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.601
ekledm hemencecikkk:)hadi beni ekle msj göndereyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledm hemencecikkk:)hadi beni ekle msj göndereyim
ekledm hemencecikkk:)
aslıı saçın çok güzel olmus.ben de bir ara yaptırmıstım buna yakın bir renk.şimdi Hürrem saçı istiyorum.ama kötü olursa diye çekiniyorum.facede fotolarım var sence yakışır mı?![]()
sağol canım kusura bakma dünün listesini yapıyordum
evet ya görüşemiyoz akşamları gelsen ne iyi olacak
kızlar ben size bişey itiraf etmek istiyorum.ben buraya tamamen tesadüf eseri üye oldum.googleda diyetle ilgili şeylere bakarken kadınlar kulübü diye bir linke tıkladım ve burası cıktı.o zaman hemen üye olmak geçti içimden ve oldum.fakat erkek arkadaşım görürse adımı fln verdiimi kızar diye farklı bir isim kullandım adım eda deil.bu bende suçluluk duygusu oluşturdu zamanla.nick olarak düşündüm onu.sonuçta sanal alem herkes üye oluyo ne olduğunu bilmiyorum başta bu sebeplerden dolayı söylemiştim.ama zamanla sizi tanıdım ortamı gördüm.ve ne zamandır söylemek istiyordum fakat çekiniyordum.özür dilerim hepinizden.Adım İlkin.Geri kalan herşey doğru tamamen.Face im var bu yüzden yok demek zorunda kaldım.İstemesem aynı şekilde devam edebilirdim ama sucluluk oluştu bende.Ailem gibi gördüm sizi zamanla.Benle konuşuyoken başkasıyla konusuyomussunuz gibi hissediyorum.Bu yüzden bana artık Eda demeyin.Gerçekten özür dilerim hepinizden.Ama geçerli nedenlerim vardı![]()
koydum profilime canım bakabilirsiniz
pcnin kamerasından çektiğim için çok net değil
bakın göz altlarıma yorgunluğum nasıl belli![]()
günaydınlarrr :92::92:
yatakdan her sabah olduğu gibi bel ağrısıyla kalktım
yaradan dolayı ağrıyo herhalde diyorum eltiminde yara varken çok ağrırmış beli
yara iyileşince geçmiş..benimki tamamen iyileşince geçecekmi acaba![]()
günaydınnnnnn hatunlarrrrrrrrrrrr :92::92::92::92::92:
kızlarr dün akşam 8 de evdeydim sonra etrafı topla v.s derken 9:30'da bir uyumuşummm kızlarrr sabah babam uyandırdıı okadar yorgunmuşum kiii nasıl rahatladım anlatamammm
bu arada sabah kahvaltımı paylaşıyım hemencikkk
2. dilim peynir
domates- yeşil biber
şekersiz çay
1.tane küçük sandwiç ekmeği işteee bukadar kızlarr
akşamları 6:30'dan sonra hiç birşey yemiyorum yaa sabah aç uyanıyorum resmen uyanır uyanmaz aklıma hemen kahvaltı geliyoo yahuuu![]()
canımm günaydınnnn
hemen şimdi bi baktım nettenn canım yara bel ağrısına neden oluyormuş yani yaran tamamen iyileşince geçicek bi durum takma kafana balımm![]()
evet canım yapıyomuş
birde çyle enteresanki gündüz hiç birşey yok hiç belim ağrımıyo
ama uyanınca doğrulamıyorum resmen yatakdan he birde fazla yatınca oluyo bu durum yani 5 6 saat uyuyup kalkınca ağrımıyo çözemedim gitti :44:
günaydınnn kahvaltım
special k ardından spor yapıp ara öüğünümü şettiririm
bende sizi face te eklemek istiyorummmmm![]()
canım sen spor yapaıyormusun peki?
günaydın canım
ben face kullanmıyorum istersen msn verebilirim![]()
bugğn annemler geliyo artık fazla giremem kk ya herkesin haberi ola
inşlh çok fazla kaçamak yapmam şimdi bir sürü şey yapar dururum ee birde teyzemler felanda gelir annemi görmeye gelen giden derken
halim içler acısı yani :86:
sabırr sabırr yaa sabırrrr![]()