Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıı saçın çok güzel olmus.ben de bir ara yaptırmıstım buna yakın bir renk.şimdi Hürrem saçı istiyorum.ama kötü olursa diye çekiniyorum.facede fotolarım var sence yakışır mı?:(

aslıı saçın çok güzel olmus.ben de bir ara yaptırmıstım buna yakın bir renk.şimdi Hürrem saçı istiyorum.ama kötü olursa diye çekiniyorum.facede fotolarım var sence yakışır mı?:(

tşk ederm canım
kızıl yapmışsın canım bence olur hürrem saçı ama şimdi kızılsan saçın baya yıpranır

sağol canım kusura bakma dünün listesini yapıyordum
evet ya görüşemiyoz akşamları gelsen ne iyi olacak

evet güzel kaptanımm ama malum eve gidemedim kii:59::59: dün nihayet evimdeydim ama bu seferde kardeşim var 5 haziranda çekime gidicekk onu beklicem malesefff ama ösledim yani alıştım çünki hepinize:17::17::17:

kızlar ben size bişey itiraf etmek istiyorum.ben buraya tamamen tesadüf eseri üye oldum.googleda diyetle ilgili şeylere bakarken kadınlar kulübü diye bir linke tıkladım ve burası cıktı.o zaman hemen üye olmak geçti içimden ve oldum.fakat erkek arkadaşım görürse adımı fln verdiimi kızar diye farklı bir isim kullandım adım eda deil.bu bende suçluluk duygusu oluşturdu zamanla.nick olarak düşündüm onu.sonuçta sanal alem herkes üye oluyo ne olduğunu bilmiyorum başta bu sebeplerden dolayı söylemiştim.ama zamanla sizi tanıdım ortamı gördüm.ve ne zamandır söylemek istiyordum fakat çekiniyordum.özür dilerim hepinizden.Adım İlkin.Geri kalan herşey doğru tamamen.Face im var bu yüzden yok demek zorunda kaldım.İstemesem aynı şekilde devam edebilirdim ama sucluluk oluştu bende.Ailem gibi gördüm sizi zamanla.Benle konuşuyoken başkasıyla konusuyomussunuz gibi hissediyorum.Bu yüzden bana artık Eda demeyin.Gerçekten özür dilerim hepinizden.Ama geçerli nedenlerim vardı:(

canım biz seninle yeni tanışıyoruz ama olsun yinede değer vermen buradaki herkese çok güzel samimi ve dürüst bir insansın ki rahatsız etmiş seni ve açıklamışsın tebriklerrr:46::46::46::46::46:
koydum profilime canım bakabilirsiniz
pcnin kamerasından çektiğim için çok net değil
bakın göz altlarıma yorgunluğum nasıl belli :27:

kaptaaannn hemencikkk baktım gayette hoş gözüküyorsunn ben bu konuda sana mahçubum biliyosun zatenn:9::9::9::9::9::9: saç rengin çok güzell hiçte öyle göz altların mor felan değilll çokkk güzell hatunsun bikeremm kabul ettt artıukınnnn:57::57:

günaydınlarrr :92::92:

yatakdan her sabah olduğu gibi bel ağrısıyla kalktım
yaradan dolayı ağrıyo herhalde diyorum eltiminde yara varken çok ağrırmış beli
yara iyileşince geçmiş..benimki tamamen iyileşince geçecekmi acaba :59:

günaydınnnnnn hatunlarrrrrrrrrrrr :92::92::92::92::92:
kızlarr dün akşam 8 de evdeydim sonra etrafı topla v.s derken 9:30'da bir uyumuşummm kızlarrr sabah babam uyandırdıı okadar yorgunmuşum kiii nasıl rahatladım anlatamammm:9::9::9::9::9::9::9::9:

bu arada sabah kahvaltımı paylaşıyım hemencikkk :42::42:
2. dilim peynir
domates- yeşil biber
şekersiz çay
1.tane küçük sandwiç ekmeği işteee bukadar kızlarr :9::9:

akşamları 6:30'dan sonra hiç birşey yemiyorum yaa sabah aç uyanıyorum resmen uyanır uyanmaz aklıma hemen kahvaltı geliyoo yahuuu:60::60::60::60::60::60:

günaydınlarrr :92::92:

yatakdan her sabah olduğu gibi bel ağrısıyla kalktım
yaradan dolayı ağrıyo herhalde diyorum eltiminde yara varken çok ağrırmış beli
yara iyileşince geçmiş..benimki tamamen iyileşince geçecekmi acaba :59:

canımm günaydınnnn :71::71::71::71:
hemen şimdi bi baktım nettenn canım yara bel ağrısına neden oluyormuş yani yaran tamamen iyileşince geçicek bi durum takma kafana balımm:34::34::34::34:

günaydınnnnnn hatunlarrrrrrrrrrrr :92::92::92::92::92:
kızlarr dün akşam 8 de evdeydim sonra etrafı topla v.s derken 9:30'da bir uyumuşummm kızlarrr sabah babam uyandırdıı okadar yorgunmuşum kiii nasıl rahatladım anlatamammm:9::9::9::9::9::9::9::9:

bu arada sabah kahvaltımı paylaşıyım hemencikkk :42::42:
2. dilim peynir
domates- yeşil biber
şekersiz çay
1.tane küçük sandwiç ekmeği işteee bukadar kızlarr :9::9:

akşamları 6:30'dan sonra hiç birşey yemiyorum yaa sabah aç uyanıyorum resmen uyanır uyanmaz aklıma hemen kahvaltı geliyoo yahuuu:60::60::60::60::60::60:

günaydın canım
iyi uyku çekmişsin gerçi bende 1 de yattım 10 da kalktım eşim aramasa dahada yatacam yani :9::9:

diğer gün hiç bişey yemesemde sabah kalktığımda canım hiç biişey istemiyo beni :25:

canımm günaydınnnn :71::71::71::71:
hemen şimdi bi baktım nettenn canım yara bel ağrısına neden oluyormuş yani yaran tamamen iyileşince geçicek bi durum takma kafana balımm:34::34::34::34:

evet canım yapıyomuş
birde çyle enteresanki gündüz hiç birşey yok hiç belim ağrımıyo
ama uyanınca doğrulamıyorum resmen yatakdan he birde fazla yatınca oluyo bu durum yani 5 6 saat uyuyup kalkınca ağrımıyo çözemedim gitti :44:

günaydınnn kahvaltım
special k ardından spor yapıp ara öüğünümü şettiririm

bende sizi face te eklemek istiyorummmmm :61:

evet canım yapıyomuş
birde çyle enteresanki gündüz hiç birşey yok hiç belim ağrımıyo
ama uyanınca doğrulamıyorum resmen yatakdan he birde fazla yatınca oluyo bu durum yani 5 6 saat uyuyup kalkınca ağrımıyo çözemedim gitti :44:

canım sen spor yapaıyormusun peki?

bugğn annemler geliyo artık fazla giremem kk ya herkesin haberi ola :1:
inşlh çok fazla kaçamak yapmam şimdi bir sürü şey yapar dururum ee birde teyzemler felanda gelir annemi görmeye gelen giden derken
halim içler acısı yani :86:
sabırr sabırr yaa sabırrrr :52:

günaydın canım
ben face kullanmıyorum istersen msn verebilirim :27:

kızzz aşk olsunnn bende fac. kullanmıyorum sadece msn kullanıyorumm nieee banada vermiyosun msnn :14::14::14::14::14::14::14::14:

bugğn annemler geliyo artık fazla giremem kk ya herkesin haberi ola :1:
inşlh çok fazla kaçamak yapmam şimdi bir sürü şey yapar dururum ee birde teyzemler felanda gelir annemi görmeye gelen giden derken
halim içler acısı yani :86:
sabırr sabırr yaa sabırrrr :52:

canımm amannn deyimmm sakınn annelerinn sınavıını atlattıkmı dahada korkma bişeydenn bak bu hafta herkes 1 kilo vericek ben inanıyorumm azimm azimmm:92::92::92::92::92:

Back
X