Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızzz aşk olsunnn bende fac. kullanmıyorum sadece msn kullanıyorumm nieee banada vermiyosun msnn :14::14::14::14::14::14::14::14:

kız ne bileyim kimse istemedi ki burdan :9:
özelden yaz ekliyim kuzu :13:

canımm amannn deyimmm sakınn annelerinn sınavıını atlattıkmı dahada korkma bişeydenn bak bu hafta herkes 1 kilo vericek ben inanıyorumm azimm azimmm:92::92::92::92::92:

ay valla annem gidecek kaynanamlar gelecek misafir üstüne misafir ya batarım ya çıkarım artık :60:

ama bu hafta inşlh bir kilo vericimmmm :32::32:

günaydın kızlar,,,,

ayşen annenler geliyomuş gözün aydın................

iyi günler kızlar nasılsınız dün step benim baldırlarımı mahvetmiş nasıl ağrıyor paytak paytak yürüyorum
her ne kadar koşu bandın da yürüsemde demek vücut hammış yarında gidecem direk koma olucam....

1 dilim kepek ekmek
az peynir
2 zeytin yedim...............

az yiyorum gündüz akşam acıkıyorum yaaaa...................

iyi günler kızlar nasılsınız dün step benim baldırlarımı mahvetmiş nasıl ağrıyor paytak paytak yürüyorum
her ne kadar koşu bandın da yürüsemde demek vücut hammış yarında gidecem direk koma olucam....

evet canım 15 günde fln alışıyo vücut ,bende 2 yıl kadar gittim ,ege 3 yaşına gelince tekrar başlıycam,belediyenin kreşi 3 yaş üzerini çocukları kabul ediyo...........

canım fazlada yüklenme kendine sonra daha kötü olmasınn:20::20::20:

tatammmmmmm

herkese merhabalar kızlar... kaptanımızın bana verdiği izin süresi bugün itibari ile bitti ve ben yeiden araızdayım.. arasıra gelip okudum sizi..baktım neler yapıyorsubnuz diye.. ama kötü bi haberim var.. azcık kilo alarak geri döndüm.. gerçi regl dönemimnde olmanın da etkisi var ama bugün itibari ile yeniden sıkıca sarılıyorum diyetime...

bugğn annemler geliyo artık fazla giremem kk ya herkesin haberi ola :1:
inşlh çok fazla kaçamak yapmam şimdi bir sürü şey yapar dururum ee birde teyzemler felanda gelir annemi görmeye gelen giden derken
halim içler acısı yani :86:
sabırr sabırr yaa sabırrrr :52:
oh oh ne güzel anneye özlem bitiyor.. aman dikkat et kendine.. canın çok çekerse sadece birer gıdım al

esra merhabalarr...demek başladın spora.. hadi bakalım canım inşallah emeğinin karşılığını alırsınn

günaydın kızlar hoş geldinizz nasılsınız bakimm bugün:23::23::23::23:
ben çok kötüyüm. depresyona girdim çıkamıyorum. dün ankamall e gittik demiştim ya. arkadaşımın sevgilisi tutturdu bana birini ayarlamaya. anlamıyo istemiyorum diyorum güya çocuk helal sütü emmiş birini arıyomuş hasbinallah dedim. insana rahar rahat bi yas tutturmuyolar. çok bunaldım artık sürekli aklımda düşünüp düşünüp duruyorum. şu 4 ayda ne kadar çok benimsemişim meğersem. hiç bi şekilde uyuşmadığımızın farkındayım bi gelecek söz konusuda olamaz ama canım çok sıkılıyo bu duruma:14: şu bi kaç aı çabucak atlatmak istiyorum :(

bide haftada bi kaç gün olmasından şikayetçiydin hergün olsa aman allahımmm:53::53:

tatammmmmmm

herkese merhabalar kızlar... kaptanımızın bana verdiği izin süresi bugün itibari ile bitti ve ben yeiden araızdayım.. arasıra gelip okudum sizi..baktım neler yapıyorsubnuz diye.. ama kötü bi haberim var.. azcık kilo alarak geri döndüm.. gerçi regl dönemimnde olmanın da etkisi var ama bugün itibari ile yeniden sıkıca sarılıyorum diyetime...

hoşgeldinnnnnn artık eskidim sayılır 3. haftama girdim:61:

dün alışveriş merkezinde ki wc ye girdim. aynada ki görüntümü görünce şoka girdim:53: resmen karşımda bi öznur değilde ergenlik çağına girmiş fil gördüm:53: ama bizim evde ki aynada (şu yemek masasının arkasında ki aynaya ne deniyodu yaaa :26: neyse işte orda) gayetten iyi duruyorum. giydiğim hiç bişeyi yakıştırmıyorum. bnden kilolu arkadaşlarım kabullenip ne güzel foto çektiriyolar ben hem şişko çıkıyorum hemde beyaz tenli olduğum için kırmızı kırmızı:14: ne zaman sevcem ben kendimi yaa

sporumuda yaptım şimdi 1 litre sıcak suyumu içiyorum 53 geçede ara öğünümü yaparım artık

bide bnm en büyük hayalim şehir dışında öğrenci evinde kalmak. sefil hayatı sürmek istiyorum. sinopta olan bi arkadaşımla konuştuk her çeşit insan var hepsiyle anlaşmak zor diyo. bnde şöyle düşünüyorum herkesle muhattap olmak zorunda değilim ki? bundan sonra karar verdim hatta çok düşünüp verdim kararımı aşk beni çok yıpratıyo tamamen mantığımla hareket edicem artık

tatammmmmmm

oleyyy oleyyy oleyyy hoş geldinnn canım adaşım benimmm çok sevindirik oldumm inankiiiii:64::64::64::64:
canımmm sen geldin yaaa olsunnn eğer kiloda aldıysann hep beraber tam destek- hep destekk veririzz canımm tekrardan hoş geldin aramızaaaa:92::92::92::92::92::92::92:

oleyyy oleyyy oleyyy hoş geldinnn canım adaşım benimmm çok sevindirik oldumm inankiiiii:64::64::64::64:
canımmm sen geldin yaaa olsunnn eğer kiloda aldıysann hep beraber tam destek- hep destekk veririzz canımm tekrardan hoş geldin aramızaaaa:92::92::92::92::92::92::92:

sende hoşgeldinn canım sıkılıyodu tek başıma :/

ben çok kötüyüm. depresyona girdim çıkamıyorum. dün ankamall e gittik demiştim ya. arkadaşımın sevgilisi tutturdu bana birini ayarlamaya. anlamıyo istemiyorum diyorum güya çocuk helal sütü emmiş birini arıyomuş hasbinallah dedim. insana rahar rahat bi yas tutturmuyolar. çok bunaldım artık sürekli aklımda düşünüp düşünüp duruyorum. şu 4 ayda ne kadar çok benimsemişim meğersem. hiç bi şekilde uyuşmadığımızın farkındayım bi gelecek söz konusuda olamaz ama canım çok sıkılıyo bu duruma:14: şu bi kaç aı çabucak atlatmak istiyorum :(

canımm aynı dertten muzdaribiz merak etmeee:9::9::9: ama artık çok şükür ben küçük birr sesyükseltmesiyle yeterrr diyerekk son noktayı koydumm:57::57::57::57::57::57: şimdiii gelelim şu deprosyon olayınaa bak hayatım istersen deprosyona girersin istemezsen girmezsin bu binevi senin elindee. başka şeylere odaklann bak negüzel diet yapıyosunn spor yapıyosunn kendi kendini motive et kitap oku dışarı çık yürü v.s v.s ben mesela tam boşanma aşamasındayken sürekli gündüzleri ders çalışıyodum ofiste elimden test kitabı düşmezdi :9: akşamlarıda zaten ev işi felan derkenn uyumadan da kitap okurdum. birde aklıma eşim geldiğinde hemen başka birşey düşünmeye odaklardım kendimi . birkere sen deprosyonda olma zaten kilo veriyosunn hayatım kilo veren kişi bırak deprs.. daha çokk motive olurr yahuuuuuu kendine öz güvenii dahada bi tavann yapar yanii balımmm uzun oldu kusura bakma ama napimmm:9::9::9:

bide bnm en büyük hayalim şehir dışında öğrenci evinde kalmak. sefil hayatı sürmek istiyorum. sinopta olan bi arkadaşımla konuştuk her çeşit insan var hepsiyle anlaşmak zor diyo. bnde şöyle düşünüyorum herkesle muhattap olmak zorunda değilim ki? bundan sonra karar verdim hatta çok düşünüp verdim kararımı aşk beni çok yıpratıyo tamamen mantığımla hareket edicem artık

şehir dışıı evet zor oluyoo canım ama sen nekadar kendine güvenipp ayaklarının ustunde durmayı başarabilirsen okadarrr kolay olurr ama bunun için çok çalışman lazımmm derslere odaklann yarını bekleme bugünden çalışmaya başlaaa nekadar erken okadar güzel sonuçlarr alırsınn. hem bakarsın burda ist. tutturursunn ne güzelll :9::9::9::9::9::9:

karnım acıktı ara öğünde çok az yedim acıktım evi süpürdüm sildim toz aldım birazdan yemek yerim taze fasulye pişiriyor annem bulgur pilavı var çaorba var yerim bişeyler sonra komşuya gidicez....

Back
X