Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben çok kötüyüm. depresyona girdim çıkamıyorum. dün ankamall e gittik demiştim ya. arkadaşımın sevgilisi tutturdu bana birini ayarlamaya. anlamıyo istemiyorum diyorum güya çocuk helal sütü emmiş birini arıyomuş hasbinallah dedim. insana rahar rahat bi yas tutturmuyolar. çok bunaldım artık sürekli aklımda düşünüp düşünüp duruyorum. şu 4 ayda ne kadar çok benimsemişim meğersem. hiç bi şekilde uyuşmadığımızın farkındayım bi gelecek söz konusuda olamaz ama canım çok sıkılıyo bu duruma:14: şu bi kaç aı çabucak atlatmak istiyorum :(

canımm aynı dertten muzdaribiz merak etmeee:9::9::9: ama artık çok şükür ben küçük birr sesyükseltmesiyle yeterrr diyerekk son noktayı koydumm:57::57::57::57::57::57: şimdiii gelelim şu deprosyon olayınaa bak hayatım istersen deprosyona girersin istemezsen girmezsin bu binevi senin elindee. başka şeylere odaklann bak negüzel diet yapıyosunn spor yapıyosunn kendi kendini motive et kitap oku dışarı çık yürü v.s v.s ben mesela tam boşanma aşamasındayken sürekli gündüzleri ders çalışıyodum ofiste elimden test kitabı düşmezdi :9: akşamlarıda zaten ev işi felan derkenn uyumadan da kitap okurdum. birde aklıma eşim geldiğinde hemen başka birşey düşünmeye odaklardım kendimi . birkere sen deprosyonda olma zaten kilo veriyosunn hayatım kilo veren kişi bırak deprs.. daha çokk motive olurr yahuuuuuu kendine öz güvenii dahada bi tavann yapar yanii balımmm uzun oldu kusura bakma ama napimmm:9::9::9:

şehir dışıı evet zor oluyoo canım ama sen nekadar kendine güvenipp ayaklarının ustunde durmayı başarabilirsen okadarrr kolay olurr ama bunun için çok çalışman lazımmm derslere odaklann yarını bekleme bugünden çalışmaya başlaaa nekadar erken okadar güzel sonuçlarr alırsınn. hem bakarsın burda ist. tutturursunn ne güzelll :9::9::9::9::9::9:

şöylee bi durum var ben sözelciyim istediğim bölüm sayısal ve mattan hiç anlamam :) o yüzden bian önce çalışıp para biriktirip dershane arama olaylarına gircem şu sınavlar bi bitse keşke öff :(

karamsar bi insanım bn. yıllardır istediğim şeylere kavuşamıyorum ya kaybetmemek için çok düşüyorum üstüne yada rahat bırakıp kendi üstüme yüklenip üzülüyorum. herhalde bide evli olup boşanmaya kalksam intihar ederdim :/ o kadar çok takıyorum kafaya. normalde abur cuburdan uzaklaştırmıştım kendimi şu bi hafta içinde ara ara kaçamak yapıyorum

karnım acıktı ara öğünde çok az yedim acıktım evi süpürdüm sildim toz aldım birazdan yemek yerim taze fasulye pişiriyor annem bulgur pilavı var çaorba var yerim bişeyler sonra komşuya gidicez....

esraaaa lütfennn benim yerimede bi çatlcıkk yee olurmuuuu çok severim ben taze fasulye ve bulgur pilavını:14::14::14::14::14:
annemi özledimmm bennn annemin yemeklerini de tabiiiii:43::43::43::43:
bulgur pilavını ben birtürlü tutturamıyorumm nedensee olmuyoo:17::17::17:

bide üstüme çok düşünlerden çabuk sıkılıyorum. ama karşı taraf kaçacak olursa kovalamaya başlıyorum sanırım elde edemediklerim daha çok çekiyo beni ağlayasım var ya öff. ağlamamaya çalışıyorum annem görürse felaket kızar bide başlar çocuğa sövmeye :S

esraaaa lütfennn benim yerimede bi çatlcıkk yee olurmuuuu çok severim ben taze fasulye ve bulgur pilavını:14::14::14::14::14:
annemi özledimmm bennn annemin yemeklerini de tabiiiii:43::43::43::43:
bulgur pilavını ben birtürlü tutturamıyorumm nedensee olmuyoo:17::17::17:

canım benim gel beraber yiyelim bende çok severim taze fasulyeyi senin içinde yerim canım....

ara öğün 6 tane erik.

evde çalışmayan bi ben olunca. ayak işlerini de bana kaldı :( annem yeni uyandı gidiyimde ekmek falan alıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada tickerlarınızı ne kadar sürede bi değiştiriyosunuz? ayda 1 bana çok uzun geldi 69 görmek istemiyorum artık:50:

karnım acıktı ara öğünde çok az yedim acıktım evi süpürdüm sildim toz aldım birazdan yemek yerim taze fasulye pişiriyor annem bulgur pilavı var çaorba var yerim bişeyler sonra komşuya gidicez....

şöylee bi durum var ben sözelciyim istediğim bölüm sayısal ve mattan hiç anlamam :) o yüzden bian önce çalışıp para biriktirip dershane arama olaylarına gircem şu sınavlar bi bitse keşke öff :(

karamsar bi insanım bn. yıllardır istediğim şeylere kavuşamıyorum ya kaybetmemek için çok düşüyorum üstüne yada rahat bırakıp kendi üstüme yüklenip üzülüyorum. herhalde bide evli olup boşanmaya kalksam intihar ederdim :/ o kadar çok takıyorum kafaya. normalde abur cuburdan uzaklaştırmıştım kendimi şu bi hafta içinde ara ara kaçamak yapıyorum

canımm bak bende 4 yıl liseyi ingilizce okudum sözelim çok iyiydi sayısal hiç görmedim. ama çalıştım çabaladımm inanki ben hep bankacı olmak istiyodum teyzem g.müdürdü bankada ona nasıl özenirdimm. ama sonra fikrim değişti birden çünki hırs yaptımm . sende yaz tatilinde gir bi işe çalışş paranı biriktir ve dershaneye gitt bak bunu çok güzel düşünmüşsün. sürekli test çözz çok faydasını görüceksin inan bana. ve daha önce tamam karamsar bir insandımm v.s ama artık büyüdüm ve değiştim de kendi kendine bunu söylee kafayaherşeyi takmamaya çalışş . diyeceksin ki bunu söylemesi kolay ama inan beni daha önce tanısaydınn ve ozmanlar nasıl bir insan olduğumu bilseydin bana hak verirdin. ama artıkk eskisi gibi değilim aldığım nefese şükredip kıymetini bilmeye çalışıyorum. abur cuburdanda uzak durr sakınn haaa:57::57: aklına geldikçe su içççç . sana güveniyorum bu senin için belki önemli değil ama ben sana inanıyorum ve güveniyorum :29::29::29::29:

bide üstüme çok düşünlerden çabuk sıkılıyorum. ama karşı taraf kaçacak olursa kovalamaya başlıyorum sanırım elde edemediklerim daha çok çekiyo beni ağlayasım var ya öff. ağlamamaya çalışıyorum annem görürse felaket kızar bide başlar çocuğa sövmeye :S

canımm bu hayatın kanunu gibi bişeyy hatta bunu içinn bi söz bile varr:60::60::60::60::60::60:

nie ağlayasınn varr yahuuu ağlamaa alla allaa topla kendiniiii hayde bakimmmmmm :32::32::32::32:

canımm bak bende 4 yıl liseyi ingilizce okudum sözelim çok iyiydi sayısal hiç görmedim. ama çalıştım çabaladımm inanki ben hep bankacı olmak istiyodum teyzem g.müdürdü bankada ona nasıl özenirdimm. ama sonra fikrim değişti birden çünki hırs yaptımm . sende yaz tatilinde gir bi işe çalışş paranı biriktir ve dershaneye gitt bak bunu çok güzel düşünmüşsün. sürekli test çözz çok faydasını görüceksin inan bana. ve daha önce tamam karamsar bir insandımm v.s ama artık büyüdüm ve değiştim de kendi kendine bunu söylee kafayaherşeyi takmamaya çalışş . diyeceksin ki bunu söylemesi kolay ama inan beni daha önce tanısaydınn ve ozmanlar nasıl bir insan olduğumu bilseydin bana hak verirdin. ama artıkk eskisi gibi değilim aldığım nefese şükredip kıymetini bilmeye çalışıyorum. abur cuburdanda uzak durr sakınn haaa:57::57: aklına geldikçe su içççç . sana güveniyorum bu senin için belki önemli değil ama ben sana inanıyorum ve güveniyorum :29::29::29::29:

tşk ederim:54::54:

kızlarr canım sıkıldıı :53::53::53::53::53::53:

neden kiii bu arada meslek neydi:26:

bi sitede çok güzel bi yazı buldum arka fonda ki müzikte insanın içini sızlatıyo:5::5::5::5:

"Thomas Cook, bir araştırma gezisi sırasında Atlas Okyanusu'nun bir yerinde; milyonlarca kuşun havada çığlıklarla daireler çizerek uçtuğunu görür.

Kulakları sağır edecek kadar yüksek sesle çığlıklar atan kuşlardan yorulanlar, okyanusun dev dalgalarına atılarak intihar ederler.

Bu olayı yıllar boyunca birçok balıkçı görür, birçok bilim adamı araştırır.

Kuş bilimcileri yaptıkları araştırmalarda göçmen kuşların farklı yönlerden gelerek okyanusta bu noktada birleştiklerini keşfederler; ancak intihar etmelerinin nedenini çözemezler.

Yıllar süren araştırmalar sonucunda bu trajik olayın yaşandığı yerde bir ada olduğunu, kuşların göç yolu üzerinde bulunan bu adanın deprem sonucunda okyanusa gömüldüğünü bulurlar.

İnsanların yokluğunu bile fark edemedikleri ada; kuşlar için göç yollarının vazgeçilmez durağıdır. Kuşlar, binlerce yıllık alışkanlıkla adanın yerini bilmektedirler ve yıpratıcı bir yolculuktan sonra aradıkları adayı bulamayınca yorgunluktan bitkin düşen bedenlerini çığlık çığlığa okyanusun sularına gömmektedirler?

Peki ya siz?

Sizin hiç bir adanız oldu mu? Yaşamın uzun göç yollarında size bir yudum taze soluk verecek, yolunuza dinç devam etmenizi sağlayacak bir adanız var mı?

Bir gün yerinde bulamazsanız, ille de ulaşmak ve sığınmak için başınızın döndüğü ve dengenizi yitirinceye kadar kanat çırpacağınız bir ada yaratabildiniz mi kendinize?

Sınırsızca her şeyi paylaşabileceğiniz bir dost!

Yola birlikte çıkacak kadar güvendiğiniz bir arkadaş, daima huzur ve mutluluk verecek biri, ulaşmak için yıllardır uğraş verdiğiniz bir amaç edinebildiniz mi?

Yılbaşında şöyle daha bir yakın bakın çevrenize?

Size gelen, sizin gittiğiniz, sizi bulan, sizin bulduğunuz kaç ada var çevrenizde?

Kaç tane durup nefeslendiğiniz ada yaratmışsınız kendinize?"

CAN DÜNDAR

bi sitede çok güzel bi yazı buldum arka fonda ki müzikte insanın içini sızlatıyo:5::5::5::5:

"Thomas Cook, bir araştırma gezisi sırasında Atlas Okyanusu'nun bir yerinde; milyonlarca kuşun havada çığlıklarla daireler çizerek uçtuğunu görür.

Kulakları sağır edecek kadar yüksek sesle çığlıklar atan kuşlardan yorulanlar, okyanusun dev dalgalarına atılarak intihar ederler.

Bu olayı yıllar boyunca birçok balıkçı görür, birçok bilim adamı araştırır.

Kuş bilimcileri yaptıkları araştırmalarda göçmen kuşların farklı yönlerden gelerek okyanusta bu noktada birleştiklerini keşfederler; ancak intihar etmelerinin nedenini çözemezler.

Yıllar süren araştırmalar sonucunda bu trajik olayın yaşandığı yerde bir ada olduğunu, kuşların göç yolu üzerinde bulunan bu adanın deprem sonucunda okyanusa gömüldüğünü bulurlar.

İnsanların yokluğunu bile fark edemedikleri ada; kuşlar için göç yollarının vazgeçilmez durağıdır. Kuşlar, binlerce yıllık alışkanlıkla adanın yerini bilmektedirler ve yıpratıcı bir yolculuktan sonra aradıkları adayı bulamayınca yorgunluktan bitkin düşen bedenlerini çığlık çığlığa okyanusun sularına gömmektedirler?

Peki ya siz?

Sizin hiç bir adanız oldu mu? Yaşamın uzun göç yollarında size bir yudum taze soluk verecek, yolunuza dinç devam etmenizi sağlayacak bir adanız var mı?

Bir gün yerinde bulamazsanız, ille de ulaşmak ve sığınmak için başınızın döndüğü ve dengenizi yitirinceye kadar kanat çırpacağınız bir ada yaratabildiniz mi kendinize?

Sınırsızca her şeyi paylaşabileceğiniz bir dost!

Yola birlikte çıkacak kadar güvendiğiniz bir arkadaş, daima huzur ve mutluluk verecek biri, ulaşmak için yıllardır uğraş verdiğiniz bir amaç edinebildiniz mi?

Yılbaşında şöyle daha bir yakın bakın çevrenize?

Size gelen, sizin gittiğiniz, sizi bulan, sizin bulduğunuz kaç ada var çevrenizde?

Kaç tane durup nefeslendiğiniz ada yaratmışsınız kendinize?"

CAN DÜNDAR

:46::46::46::46::46::46: harika.....

selam kızlar kimsecikler yok ama :25:
günlük olağan işlerimi yaptım
akşama şehriyeli un çorbası
kabak dolma biber karışık etli dolma
salata
vee veee tatlı olaark revani yaptımmm :52:

şerbetini çekmişmi nasıl olmuş diye köşesinden bir gıdım aldım enfes olmuş
bu kadar kilo aldığım herşeyi yemekten mahrum kaldığım için kendimden bir kes daha nefret ettim :59:

Son düzenleme:
Back
X