Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam fıstıklar...

Nasılsınız bakalım ?
Ben de iyi sayılırım ya, toplantımız vardı yoruldum ama iyiyim yine de bugün aşkımla 3.yıldönümümüz de mutluyum :34:
Neyse biraz geçmişi karıştırıyım bakıyım naptınız ben yokken

selam kızlar kimsecikler yok ama :25:
günlük olağan işlerimi yaptım
akşama şehriyeli un çorbası
kabak dolma biber karışık etli dolma
salata
vee veee tatlı olaark revani yaptımmm :52:

şerbetini çekmişmi nasıl olmuş diye köşesinden bir gıdım aldım enfes olmuş
bu kadar kilo aldığım herşeyi yemekten mahrum kaldığım için kendimden bir kes daha nefret ettim :59:

ahhh canımmm inan ben bile okurkenn acaba mı diorum yani allah sana sabır versinn okadar güzel yemeklerle bir arada olmak yokkk bacımm çok zorr:47::47::47:

Selam fıstıklar...

Nasılsınız bakalım ?
Ben de iyi sayılırım ya, toplantımız vardı yoruldum ama iyiyim yine de bugün aşkımla 3.yıldönümümüz de mutluyum :34:

selamm canımm nasılsın?
bu arada seninle fazla karşılaşamadık ne işle meşgulsünn bilmiyorumm:26::26::26:

acıktımm benn ara öğün yemediğim içinnn acıktımm öğle yemeği yemem lazımm ama ne yesem acabaa :97::97::97::97::97::97::97::97:
ayyy yok artıkk walla bu hafta pazara çıkıp alışveriş yapıcam elma v.s alıcam olmuyo böyle yaniii ara öğün yiyemiyorumm yaaa :14::14::14::14::14:

tatammmmmmm

herkese merhabalar kızlar... kaptanımızın bana verdiği izin süresi bugün itibari ile bitti ve ben yeiden araızdayım.. arasıra gelip okudum sizi..baktım neler yapıyorsubnuz diye.. ama kötü bi haberim var.. azcık kilo alarak geri döndüm.. gerçi regl dönemimnde olmanın da etkisi var ama bugün itibari ile yeniden sıkıca sarılıyorum diyetime...

geldinmi kuzu yarışıyomuyuz artık...........

bu arada tickerlarınızı ne kadar sürede bi değiştiriyosunuz? ayda 1 bana çok uzun geldi 69 görmek istemiyorum artık:50:

her hafta.............

Selam fıstıklar...

Nasılsınız bakalım ?

daha nice mutlu yıllara.........

kızlar çok canım sıkılıoooo patladım sıkıntıdaaaan

niyekü......

Selam fıstıklar...

Nasılsınız bakalım ?

houyyy nice yıllara beraber... darısıda bnm başıma:5::5::5:

acıktımm benn ara öğün yemediğim içinnn acıktımm öğle yemeği yemem lazımm ama ne yesem acabaa :97::97::97::97::97::97::97::97:
ayyy yok artıkk walla bu hafta pazara çıkıp alışveriş yapıcam elma v.s alıcam olmuyo böyle yaniii ara öğün yiyemiyorumm yaaa :14::14::14::14::14:

aynen............

bundan sonra ebnde tickerımı cuma günleri değiştircem

şimdi okula gitmem lazım saat 6 da olan sınav 5 e alınır mı yaaaa bütün plan programımın içine ettiler resmen. bide o yetmezmiş gibi havlu eşofman altı spor ayakkabıda götürcem allahtan bugün ki dersimiz masaj vede uygulamalı çalışacak bişi yok şükürler olsun ki

kaptaaannn hemencikkk baktım gayette hoş gözüküyorsunn ben bu konuda sana mahçubum biliyosun zatenn:9::9::9::9::9::9: saç rengin çok güzell hiçte öyle göz altların mor felan değilll çokkk güzell hatunsun bikeremm kabul ettt artıukınnnn:57::57:

tşk edrm canım :27: güzelim ama şişkoyum :52:

bende sizi face te eklemek istiyorummmmm :61:

canım ben hemen mesaj gönderiyim sana eklersin

tatammmmmmm

herkese merhabalar kızlar... kaptanımızın bana verdiği izin süresi bugün itibari ile bitti ve ben yeiden araızdayım.. arasıra gelip okudum sizi..baktım neler yapıyorsubnuz diye.. ama kötü bi haberim var.. azcık kilo alarak geri döndüm.. gerçi regl dönemimnde olmanın da etkisi var ama bugün itibari ile yeniden sıkıca sarılıyorum diyetime...

hoşgeldin canım nasılsın iyisindir inş işleri yoluna koymuşsunudur
ne kadar azcık peki :20:

bu arada tickerlarınızı ne kadar sürede bi değiştiriyosunuz? ayda 1 bana çok uzun geldi 69 görmek istemiyorum artık:50:

canım her hafta değiştiriyoruz biz yeni kiloyu görmek hoşumuza gidiyor motive ediyor bence sen 1 ayı bekleme her cuma kilo verdiysen değiştir

hoş geldinn kaptann heyttttttttt nihayettt görüşebildikk yaneeeeee:32::32::32::32:
nasılsınn kaptann ösledim wallaaa:59::59::59::59:

selam canım nasıl olayım iç güveyinden halliceyim işte bende özledim
sen nasılsın

kaptanımm bu arada benimm tick. değişmediii haalllaa aynııı bilmiorum yaaa değiştirmeyi :9::9::9::9:

canım cuma toptan değiştirelim daha yeni kilonla olmaz mı

selam canım nasıl olayım iç güveyinden halliceyim işte bende özledim
sen nasılsın

canım cuma toptan değiştirelim daha yeni kilonla olmaz mı

olmamııı olur kaptan inşallah bu hafta güzel bi kiloo oranı olurda 60 ları görürümm:27::27::27:
bende nasıl oluyum kaptann aynııı evemi özlemiştim nihayett kavuştummmm:64::64::64: işler yoğun bu sıralar zaten biraz önce borçlunun teki beni sini etti ap.. adamm yaa :57::57::57::57::57:

olmamııı olur kaptan inşallah bu hafta güzel bi kiloo oranı olurda 60 ları görürümm:27::27::27:
bende nasıl oluyum kaptann aynııı evemi özlemiştim nihayett kavuştummmm:64::64::64: işler yoğun bu sıralar zaten biraz önce borçlunun teki beni sini etti ap.. adamm yaa :57::57::57::57::57:

inş canım görürsün 60 ları cuma günü
senin işinde zor canım allah kolaylık versin

inş canım görürsün 60 ları cuma günü
senin işinde zor canım allah kolaylık versin

sağoll kaptann walla bazen şey diyorlarrr amannn canımm işin negüzell akşama kadar ofiste oturuyosunn ohhh ozman illet oluyorum işteee:57::57::57::57::57::57:
sanki sabahtann akşam kadar oturuyorumm alla alla yaa kaç kişiyle uğraşıyorum gün içinde deliriyorum resmenn insanlara laf anlatmak okadar zorki adamlar hem suçlu hem güçlü yaniii:57::57::57::57::57:

sağoll kaptann walla bazen şey diyorlarrr amannn canımm işin negüzell akşama kadar ofiste oturuyosunn ohhh ozman illet oluyorum işteee:57::57::57::57::57::57:
sanki sabahtann akşam kadar oturuyorumm alla alla yaa kaç kişiyle uğraşıyorum gün içinde deliriyorum resmenn insanlara laf anlatmak okadar zorki adamlar hem suçlu hem güçlü yaniii:57::57::57::57::57:

aman canım takma kimseyi başkalarına kalsa biz öğretmenlerde boş oturup yarım gün çalışıp para alıyoz fazladan

Back
X