Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hatunlarr ben şimdi alışverişe çıkıyorum canım çok icecek istiyor ne almamı önerirsiniz

içecek hımm :44:
diyete uygun diyorsan bitki çayları, soda uygun olur canım diğer asitli şeyler zararlı
doğal meyve suları olabilir ama doğal olacak diğerleri şeker oranı fazla çünkü

bende bugün eve giderken alışveriş yapıcamm arada hemen yeşil çayımıda alıyımm diorumm walla kapatnn walla düğüne 20 gün kaldıı :50::50::50::50::50::50::50:

bende bugün eve giderken alışveriş yapıcamm arada hemen yeşil çayımıda alıyımm diorumm walla kapatnn walla düğüne 20 gün kaldıı :50::50::50::50::50::50::50:

canım senin boy uzun kilon çok değil bu kadar takma ya bu düğüne olmaz başka bir düğüne tam istediğin gibi olursun başladın ya gerisi gelecek ben inanıyorum

okuldan yeni geldim kızlar napıyosunuz? bugün yediklerim sabah kahvaltı edemedim koşturmaktan.3 gibi bir tost yedm çayla beraber.O kadar akşam ne var bilmiyorum menüde.

selamm canımm nasılsın?
bu arada seninle fazla karşılaşamadık ne işle meşgulsünn bilmiyorumm:26::26::26:
Canım ben, bir inşaat firmasının hem muhasebe hem de satış pazarlama kısmıyla ilgileniyorum canım.
geldinmi kuzu yarışıyomuyuz artık...........

her hafta.............

daha nice mutlu yıllara.........

Teşekkür ederim canım...

niyekü......

houyyy nice yıllara beraber... darısıda bnm başıma:5::5::5:

Amin, tatlım hayırlısıyla inş.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerisi kolay....

canım senin boy uzun kilon çok değil bu kadar takma ya bu düğüne olmaz başka bir düğüne tam istediğin gibi olursun başladın ya gerisi gelecek ben inanıyorum

sağoll kaptan inşallahhh gider kilolarr keşke daha öncelerde başlassaydımm ah kafammm:57::57::57::57::57:

okuldan yeni geldim kızlar napıyosunuz? bugün yediklerim sabah kahvaltı edemedim koşturmaktan.3 gibi bir tost yedm çayla beraber.O kadar akşam ne var bilmiyorum menüde.

canım hoş geldinn :23:
şeyyy hımm sana bişey sorucam canımm sen bukadar kiloyu nekadar sürede verdinn merak ettim?:44::44:

aneyler gelmeden bi bakam dedim
daha akşam yemeği yemeden kalorilerini hesaplıyorum ona göre yiycem :86::86:

irras bu arada uludağın şekersiz limonatasından alabilirsin benim koca hiç bişey içmiyom diye geçen almış üstündee kocaman harflerle ENERJİSİZ yazmışlarr
haytt be sonunda bunuda gördüm deidm :60:

aneyler gelmeden bi bakam dedim
daha akşam yemeği yemeden kalorilerini hesaplıyorum ona göre yiycem :86::86:

irras bu arada uludağın şekersiz limonatasından alabilirsin benim koca hiç bişey içmiyom diye geçen almış üstündee kocaman harflerle ENERJİSİZ yazmışlarr
haytt be sonunda bunuda gördüm deidm :60:

kıssssss kocanı öpte başına koyyy wallaaa baksana bacımmm yaa sana kıyamamış bişey içemiyosun diee limonata almışş adamcağızz hemidee enerjisizz:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kıssssss kocanı öpte başına koyyy wallaaa baksana bacımmm yaa sana kıyamamış bişey içemiyosun diee limonata almışş adamcağızz hemidee enerjisizz:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hee kendine ekmek almaya gitmişti dün banada diyoki bakk hayatım sana ne aldım şekersiz limonata

heehh dedim kendin çıtır çıtır ekmekle harika bi kahvaltı ediyon banada şekersiz limonata :63::63:

canım hoş geldinn :23:
şeyyy hımm sana bişey sorucam canımm sen bukadar kiloyu nekadar sürede verdinn merak ettim?:44::44:

hoşbuldum cnm.temmuz ortası gibi 1 sene olacak fakat ben 3 4 aydır gıdım gıdım ilerliyorum.aslında 7 8 ayda verdim artık durdu

hoşbuldum cnm.temmuz ortası gibi 1 sene olacak fakat ben 3 4 aydır gıdım gıdım ilerliyorum.aslında 7 8 ayda verdim artık durdu

canım wallaa maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: darısı başımıza inşallahhhh:97::97::97:
bu arada bende kalori sepetine üye oldum ideal kilom 55 mişş:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

kızlarr bu saat itibari ile 2.5 lt suyumu içmiş bulunuyorumm walla zevkle içiyorumm allahtan su içmeyi seviyorumm:52::52::52::52::52::52:
1 tanede elma yedim artık eve gidince çorba içerim ekmeksizzz napimm bugünlük yiyim bari :56::56:
bu arada ben abur cuburu hakkettenn bıraktımmm başardımm sonundaa:65::65::65::65::65::65:

Back
X