- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.741
ben kötü bişey yaptım bir bardak çamlıca gazoz içtim içtikten sonra pişman oldum allah beni affetsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttt bugün itibariyle okulum bitmiş bulunmaktadır ohhh mezun oldum sonunda yuppii yuppiii![]()
ohhh geçmiş olsun. yeni hayatında mutluluklar. mezun olduktan sonra herşey farklı çünkü. halaaa okuma bayramına bişeler hazırlıyorum velilerime notlar hazırlıyorum kimi önce nasıl giyidrecekler vs. hepsini tek tek yazıyorum unutmasınlar diye. üffff.
ben kötü bişey yaptım bir bardak çamlıca gazoz içtim içtikten sonra pişman oldum allah beni affetsin![]()
gazoz bana boşa kalori gibi geliyor. onu içeceğime çikolata yerim daha iyi. en azından seratonin alırım.![]()
bugün hoca sakın kardio yapma kas yaparsın bol bol tempolu yürü hatta koş dedi 2 ayda bütün kilolarını verirsin dediiiii![]()
bende bugünümü yazayımmm
sabah
special k+süt
ara
1 wanted
öğle 1 gözleme (ama küçük boydaydı))
ara yok
akşam
2 parça fırında tavuk+4-5 çatal patates+ayran +salata
gülçin inşallah alnının akıyla çıkarsın bu işten sana güveniyorum herşey çok güzel olacak.....
iyi geceler kızlar. ben biraz toparlanıp yatarımm. byeee.
aslıcım saç renginde sende çok hoş gözüküyorsun sarı çok yakışmış güle güle kullan sana her renk yakışır kızıl,kahve tonları güzel kızsın maşallah...
ben kötü bişey yaptım bir bardak çamlıca gazoz içtim içtikten sonra pişman oldum allah beni affetsin![]()
evetttt bugün itibariyle okulum bitmiş bulunmaktadır ohhh mezun oldum sonunda yuppii yuppiii![]()
şu muhteşem yüzyıl ne kadar saçma bir dizi ya ecdadımız kanuni sultan süleymanın kemikleri sızlıyordur mezarında dizide kanunyi azgın teke misali bir adam yapmışlar harem kadınlar halvet ne kadar saçma...
bu arada kaptanı facede eklemiştim kabul etmiş fotolara baktım aman allahımmen çok hoşuma gidende başkanlık seçimi olmuş çok özenilerek yapılmış.öğrencilerde çok mutlu
![]()