Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlaarrr hepinize günaydınn
hepinizin kandili mübarek olsun:42::42:
ve sabah kahvaltım
1.tane soğuk sand.
şekersiz çay

evlenmekten vazgeçtim. topiklere baktımda ne kadar çok sorunu olan var. normalde 1 kadın 1 erkek evlenmesi gerekirken buna ailelerde dahil oluyo :44:

piştt napıyonuz yavriler
ben kahvaltıyı hazırladım çayı demledim ev halkının kalkmasını bekliyorum
su da içemedim evde su bitmiş :27:

birde kk ca meşhur poğaçalarımdan mayaladım gece eşim nöbette yesin diye
ahhh ahhhh mahrum kaldım herbişeyden :95::95::95:

şimdi kafam bnm acayip karıştı baktığım sitelerde koşu yerine tempolu yürüyüşle daha çok kalori harcarsınız diyo. diğer sitedede tam tersi. yürüyüşün daha çok kalori yaktırdığını söyleyen site koşuya göre daha uzun sürdüğünü ileri sürerek araştırmalar sonucu böle bişeyin ortaya çıktığını söylüyor. e diğeride aynı şekilde:26:

kızlarr dün marketten elma bulamadımmm:63::63::63:
sabah işe gelirken uğradım tekrar markete elma alimm diyee kilosu 8.5 tl bu ne yaaa didimm:53::53::53::53::53::53::53::53:
bende kırmızı elma aldımm wallaa onunla başlıcamm napimm 1 kilo alsam 4 tane geliyo yaniii:52::52::52::52::52::52::52:

şimdi kafam bnm acayip karıştı baktığım sitelerde koşu yerine tempolu yürüyüşle daha çok kalori harcarsınız diyo. diğer sitedede tam tersi. yürüyüşün daha çok kalori yaktırdığını söyleyen site koşuya göre daha uzun sürdüğünü ileri sürerek araştırmalar sonucu böle bişeyin ortaya çıktığını söylüyor. e diğeride aynı şekilde:26:

eşimin arkdaşı spor hocası koşu bandını alırken biz ona sorduk
bize dediki önce yavaş tempoyla vücudu ızıtacaksınız yavaş yavaş yükselteceksiniz
aralarda 1_5 dk arası koşup sonra tekrar azaltacaksınız metobolizma böylelikle daha çok kalori yakarmış hemde kas yapmayı önlermiş ...tabi biz önce kilo vermek istediğimiz için
sürekli koşunca kas olurmuş
biraz karışık anlattım anlarsın umarım :9:

kızlarr dün marketten elma bulamadımmm:63::63::63:
sabah işe gelirken uğradım tekrar markete elma alimm diyee kilosu 8.5 tl bu ne yaaa didimm:53::53::53::53::53::53::53::53:
bende kırmızı elma aldımm wallaa onunla başlıcamm napimm 1 kilo alsam 4 tane geliyo yaniii:52::52::52::52::52::52::52:

evet canım marketlerde çok pahalı
pazarda en iyisi 3,5 du
sen bi pazar bul ya da giden birine ısmarla :27:

ayşemmm bacımmm napıyonn nasılsın bakemmm:23::23::23::23::23:

napam anam milleti bekliyom daha kahvaltı yapmadım
sigarasızlık başıma vurdu :27:
bugün giremem herhalde daha belki gece girebilirsem çünkü şimdi kahvaltı sonra sil süpür sonra akşam yemeği hazırla akşdam dayımlara gidicez zaten
çok yoğunum bacım :101:

kızlarrr birdee bugün pembe maskeyi denicemm akşamm merak ediyorum bakalım sonuç ne olucak suratımda sivilce v.s yok çok şükür de
kuru yaa bakalım faydası olucakmı yarında allah izin verirse sonucu yazacam sizeeeee:32::32::32::32::32:

evet canım marketlerde çok pahalı
pazarda en iyisi 3,5 du
sen bi pazar bul ya da giden birine ısmarla :27:

aynennn bacımm yaaa kendim gidicem yada ısmarlarım yengeme o alsın bana bu ne yaaa 8,5 tl:53::53::53::53::53::53:

napam anam milleti bekliyom daha kahvaltı yapmadım
sigarasızlık başıma vurdu :27:
bugün giremem herhalde daha belki gece girebilirsem çünkü şimdi kahvaltı sonra sil süpür sonra akşam yemeği hazırla akşdam dayımlara gidicez zaten
çok yoğunum bacım :101:

ohhh ohhh ne güzel ailecek bir aradasınızz wallaa:81::81::81::81: aman diyimm canımm sakın kaçamak yapma yani yapmamaya çalışşş dikkat ett yani bacımm:60::60::60::60::60::60::60:

evet canım valla poğaça yaptım şimdi kahvaltı edersem ikindiye bi tane yerim
zaten küçük küçük tarfilerim bölümüne bak orda var zaten resmi :98:
yarın tartı günü :18:

Back
X