Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşimin arkdaşı spor hocası koşu bandını alırken biz ona sorduk
bize dediki önce yavaş tempoyla vücudu ızıtacaksınız yavaş yavaş yükselteceksiniz
aralarda 1_5 dk arası koşup sonra tekrar azaltacaksınız metobolizma böylelikle daha çok kalori yakarmış hemde kas yapmayı önlermiş ...tabi biz önce kilo vermek istediğimiz için
sürekli koşunca kas olurmuş
biraz karışık anlattım anlarsın umarım :9:

karışık değil çok iyi anladım hemde :) yürüyüşe başladımmı yediğim yiyeceklerden aldığım kaloriyi yakasıya kadar yürürüm bu seferde kas olcek :14:

evlenmekten vazgeçtim. topiklere baktımda ne kadar çok sorunu olan var. normalde 1 kadın 1 erkek evlenmesi gerekirken buna ailelerde dahil oluyo :44:

işte bu nedenden ötürü evleneceğin erkek tamamıyla aileye bağlı olmamalı ..
birazda gamsız oldunmu bi sorun olmuyor kulağını tıkıcaksın yani

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun,hepiniz kilo almaktan korkmuşsunuz ben almadığıma eminimde,inşallah vermişimdir ondan korkuyorum akşam maydonoz kaynatıp limon sıkıp içem bari ödem varsa gitsin..............

bu arda sabah kahvaltı
light ekmekli tost

ara 1 türk kahvesi

öğle 2 biber dolması yoğurtlu...

Eki Görüntüle 203379

Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.

Rabbim, hepimizin dualarını kabul eylesin.. Kandiliniz mübarek olsun…

ankamall e gidip iş başvuru formunu doldurdum dua edinde hemencik mülakatlara çağırsınlar yuffeennn:61:

Back
X