Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallahhh olur canımm işe başlarsın sende hemncikk kafanda dağılır hemm:32::32::32:

inş. yine depresif halime geri döndüm ankamalle gittiğimde anılarım canlandı yine geldi gözümünn önüne çok merak ediyorum msjlaşıyo mudur acaba kızla? ya neden ben bu kadar takıldımmmmm buna

inş. yine depresif halime geri döndüm ankamalle gittiğimde anılarım canlandı yine geldi gözümünn önüne çok merak ediyorum msjlaşıyo mudur acaba kızla? ya neden ben bu kadar takıldımmmmm buna

evet canımm sen niye takıldın bunaa bukadar yahuuuuu takılma boşver ister msjlaşsın isterse ... boşver balımm yaa adamın kişiliği okadarmış bence şükret ki erken farkettin:57::57::57::57:

evet canımm sen niye takıldın bunaa bukadar yahuuuuu takılma boşver ister msjlaşsın isterse ... boşver balımm yaa adamın kişiliği okadarmış bence şükret ki erken farkettin:57::57::57::57:

oufff :( hakikatten kötü oldum yaa. off deniz yaaa sen yasemine msj atmasaydın benle onla tanışmamış olacaktım offff

yok artık yaniiii:53::53::53::53::53: şurda iş başvurusu yapalı 3 saat olmuşken biraz önce aradılar görüşme için aman Allahımm yaşasınnn:52::52::52::52::52:

oufff :( hakikatten kötü oldum yaa. off deniz yaaa sen yasemine msj atmasaydın benle onla tanışmamış olacaktım offff

yaşanması gerekiyormuş yaşanmış canım bunu böyle düşün artıkk geçmişe takılı kalma sakın sana bi tecrübe oldu iştee öyle düşün tamam demesi kolay diyosun belkide ama inan geçicek bunlarr sadece nekadar çabuk atlatırsan okadar iyi takma kafana:23::23::23::23::23::23:

kızar merhabalar gündüz giremedim şimdi bi geçmişi okuyup geliyim bakalım neler yazmışsınız

selam kızlar.
öncelikle kandiliniz mübarek olsun.
okuldan 1 saat önce fln geldim sınav okuyorum geldiğimden beri.fenalık geçircem birazdan.
sizler napıyosunuz

slm kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun
ben dünün listesini yapıp geliyorum

selam kızlar.
öncelikle kandiliniz mübarek olsun.
okuldan 1 saat önce fln geldim sınav okuyorum geldiğimden beri.fenalık geçircem birazdan.
sizler napıyosunuz

kızar merhabalar gündüz giremedim şimdi bi geçmişi okuyup geliyim bakalım neler yazmışsınız

kızlarrr hepiniz hoş geldinizzz sizinde kandiliniz mübarek olsunnn ohhh ne güzel doldu yine buralarr :32::32::32::32:
nette ufak bi araştırma yaptımda şokk mağazası en düşük maaşı veren mağazaymış :/ üff yaaa yine hayallerimin içine edildi iyi mi

canım sen markette mi çalışmak istiyorsun ?

iyi haftaya başlarız canım,senin bebiş kaç yaşında....
tamam canım başlarız toparlanmaya ihtiyacım var.. tam bir yaşında benim sıpa senin ki ne kadar????
bugün hoca sakın kardio yapma kas yaparsın bol bol tempolu yürü hatta koş dedi 2 ayda bütün kilolarını verirsin dediiiii:52:
valla ben başka sporları bilmeme.. en çok yürüyüşü severim ama açık hvada olacakk

ben kötü bişey yaptım bir bardak çamlıca gazoz içtim içtikten sonra pişman oldum allah beni affetsin :43:
esra bişey olmaz o kadardan.. ama önemli olan abartmamak ve telafi edebilmek

evetttt bugün itibariyle okulum bitmiş bulunmaktadır ohhh mezun oldum sonunda yuppii yuppiii:52::52::52::52:
ohhhh hadi hayırlısı.. inşallah güzel bi de iş bulursunn

hoşgeldin canım. özlettin kendini.yarın detaylı konuşuruz.

hoşbulduk canım.. bende özledim sizlerii

kaptan fatoş bugün de gelemedi ama onun yetiştirmesi gereken zor bi projesi vardıı yoğunn du bayaa :40::40::40::40::40::40:

kızlar hepimizin kandili mübarek duları kabul olsun inşalşah.. iş isteyenlere de en hayırlı iş olur inşallahh.. yarın oruç tutumayı çok istemiştim ama maalesef reglim.. kısmet artık..

hımm bi de bugünümü yazayım

sabah klasik diyet kahvaltı

ara
yarım kase çilek

öğle
domates+5-6 çatal patates kızartması+2 dilim ekmek+yeşillik

ara şimdi yapcam yarım muz yerim

akşam
fırında çipura+salta+1 bardak meyve suyu

hımm bi de bugünümü yazayım

sabah klasik diyet kahvaltı

ara
yarım kase çilek

öğle
domates+5-6 çatal patates kızartması+2 dilim ekmek+yeşillik

ara şimdi yapcam yarım muz yerim

akşam
fırında çipura+salta+1 bardak meyve suyu

canımm akşam menünn negüzelmiş öyleeeee:56::56::56::56::56:

evlenmekten vazgeçtim. topiklere baktımda ne kadar çok sorunu olan var. normalde 1 kadın 1 erkek evlenmesi gerekirken buna ailelerde dahil oluyo :44:

yok ya ben yinede evlenmek istiyorum :52:

içimden bi ses diyorki gizem sen kilo aldın :1:

bende aynıyım ya belkide aldım bu hafta duracaz gibi geliyor bana ama normal 3 hafta derecedeydik bi duraklama olacak inş haftaya hepimiz toparlanacağız

yok artık yaniiii:53::53::53::53::53: şurda iş başvurusu yapalı 3 saat olmuşken biraz önce aradılar görüşme için aman Allahımm yaşasınnn:52::52::52::52::52:

gözün aydın canım maşallah inş olur

kaptan fatoş bugün de gelemedi ama onun yetiştirmesi gereken zor bi projesi vardıı yoğunn du bayaa :40::40::40::40::40::40:

evet canım işi vardı ama izinde istemedi sadece haftasonu istemişti cezalı duruma düşecek :50:

Son düzenleme:
01.06.2011 mesaj sayısı

aynalar - 29 :21::21::21:
pinkcat87 - 14 :81::81::81:
triptofan - 8 :86::86::86:
roseberry - 12 :46::46::46:
irras - 8 :79::79::79:
fdm - 10 :16::16::16:
selinay2002 - 11 :9::9::9:
aysen_34 - 12 :71::71::71:
emidaf - 37 :65::65::65:
catlak_kemmik - 29 :nazar::nazar::nazar:
faTTa83 – hiç uğramadı :20::20::20:
Hulk - 3 :47::47::47:

Hulk ve faTTa83 cezalısınız bütün takımları gezerek 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım yazacaksınız

Son düzenleme:
Back
X