- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.881
kızlar sanki benim şu can simitlerim eridi pantaolonumdan taşmıyor artık....
canımm yine söylüyorum yine söylüyorumm sana maşallahhh sanaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sanki benim şu can simitlerim eridi pantaolonumdan taşmıyor artık....
canım önemli olan senin inanman eğer sen kendine inanıyorsan tammdırrrkendine güvenmenn çokk güzell. hımmm ama şöyle bir durum varr markette çalışmak çokk zordurr biliyorum bende çalışmıştım çünkii ama tabii alışıyorsun bi müddet sonraa
![]()
ama sen başka marketlerede cv ni bırak maaş ve yoğunluk açısından daha iyidirler![]()
heyttttttttt kendine gellllll yarın kilo bildirimi varrveee bu saat olmuşş sakın bişeyler yiyim deme
![]()
iş tecrübem yok o yüzden cv isteyen yerleri es geçiyorum :/
valla yedim gitti ama bu sadece bugün böyle söz yarın sora çok katı olcem kendime kocaman sözzzzzzzz![]()
canımm yine söylüyorum yine söylüyorumm sana maşallahhh sanaa![]()
sonuçtan haberdar et eğer memnun kalırsan bizde alalım....kızlarr pembe maskeyii çıkarrttımmyanlız yengemle ikimizi maskeli halimizle bi görseydinizz
suratımız gerildi gülemiyoruzzz hadi ben beyaz tenliyimm fena durmadı da yengem baya bi esmerr gözler karaaa düşünün bi hayal edinn suratı pembee
sonuçç olarak ben beğendim kızlar zaten 5 gün kullanmam gerekyomuşş şimdilik hoşş güzelll yaneee![]()
valla bugün allah ne verdiyse yicemablam bugün koşu bandı aldı yarın kurmaya gelcekler saat başı çıkar yakarım aldığım tüm kalorileri heheytttt
![]()
bu arada ilk defa 1 kilonun üstünde verdim. ama nedense seinemiyorum. çok üzüldüm bugün hayalkırıklığıydı. yani bilgisayarım yarım saat kala çöktü ve herşey ondaydı.
kaptan ben bu hafta 1200 verdim . yeni kilom 75.6
bu arada arkadaşımda kalıyorum. okuma bayramım v-berbattı aksilikler üstüste geldi. müdür kalktı gitti bişe demedne. ama sonra düzeldi bilgisayar ve devam edebildik.ama ben kötü olunc arkadaşta aklı kalmış eve geldi aldı beni. öpüldünüz baayy. 7 mesajı geçmedim ben ceza aldımmı şimdi kaptan. yaa şu cezadan nefret ediyorum bana başka ceza versen.
kızlar günaydın ben okadar kötüyüm ki anlatamam .sabah bi tartıldım 72. çıktımm bu ne böyle yaa bi kaç kaçamaktan 1 kilomı aldım yani şimdi kafayı yiycem yaaa bari 100 gram bile olsa verseydimm anlamıyorumm nasıl bir metabolizmam var benimç anlıyacağınız kilo vermek yerine almışım. hepinizden özür dilerim takım benim yüzümden birinci olamıycak ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.