Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbuldukkk balımmm ne yapıyosunn bakimmm moraller nasıll:23::23::23::23::23::23::23::23::23:
moraller ehh işte ama çalışmaya başlarsam züper olcek
kızlar evii resmen ayağa kaldırdım görsenizzzzz temizliğe başaldımmm fazla dalmadabn bi gelim bakimm dedim napıyosunuzz :27::27::27::27::27:
spor yapmam lazım sporr şartttttt:8::8::8::8::8::8:

ayy temizlik diyince aklıma geldi dün komşular aniden baskına geldi (ki bizim apartmanda öle komşuculuk yoktur) dağınıklığı kamufle etmek için oraya buraya sıkıştırdım komşunun çocukları kamufle ettiğim yerlere saldırdı:57::57: çocuğum yok orda bişi çekiştirme çarşafı diyorum bişi gördüm diyo hasbinallah. bende temizlik yapsam dip köşe keşke şey sorcam sizin evde sigara içiliyomu:26:

aynalar+++++++:15:
pinkcat87+++++++:66:
triptofan+++++-+:29:
roseberry+++++++:79:
irras_ +++++++:nazar:
fdm iiii+++:70:
selinay2002+++++++:90:
aysen_34+++++++:46:
emidaf+++++++:46:
catlak_kemmik+++++++:71:
fatta83 ii++--+:34:
hulk--+++--:58:

ellerine sağlık canım

hulk ne olcek şimdi:44:

canım hulk bu cuma listeye girecekti gelmediği için listeye girmedi pazartesi gelip haklı bir neden sunmazsa takıma giremeyecek

selamlar kızlar
daha popomun üstüne yeni oturdum sabahın 10 dna beri temizlik yemek derken
dedim birazda yürüyeyim ama 20 dk zor dayandım ayak bileklerim ağrıyo artık :95:

sabah kahvaltım
yarım lt su
bir dilim çavdar ekmeği
1 zeytin
yarım kk peynir
bir domates
bir biber
yeşil çay

ara
3 1 arada kahve

öğlen yemedik henüz ama ıspanak kavurdum ondan yiycem :6:

ben bugün daha giremem herhalde kaptan giremiyceğimi söylesemde ceza alacakmıyım :26:
teyzemler gelecek curcuna olur ev belki gece girebilirim :58:

heyttt hatunlar ben geldimm canım çıktı yaaaa pazara gittik cumbul cemaat eltim layınvaldem ve yeğenlerimm çok kalabalıktı cicişler aldım kendime :1:

ben bugün daha giremem herhalde kaptan giremiyceğimi söylesemde ceza alacakmıyım :26:
teyzemler gelecek curcuna olur ev belki gece girebilirim :58:

canım sen önceden belirtiyorsunuz

anlaşılmayan bişeyi söyleyim giremeyeceksenin önceden belirtip izin alın o zaman sorun olmaz
ceza almazsın canım

ne oldu ki :44:
erkek milleti işte he he diyecen idare edecen

akşam beni verem etti işten 10u gece geliyor 10 da aradım beyi nerdesin dedim işim var biraz gecikicem dedi tamam dedim kapattım saat 1 olmuş beyfendi geliyoo işide içmekmiş abisiyle içmişler verem ediyor beni yaa
bana gelince gezelim aşağıya inelim diyince hep yorgun paşa ama abisi diyince hemen diriliyoo anlamadım bu nası iş çıldırıcam ya katil olucam :47:

gülçin merhaba nasılsın notları bitirdin mi canım

yok kı üşütmüşüm biraz,hem alttan hem üstten hastayım anlaycan. dinlendim uyudum öğlen. alışkanlık sabah 8 de kalktım halsiz olunca yapacak b,iişeyde bulamadım. birazdan girerim notları. 1. dönem çok not kırmıştım çalıştırsınlar diye. bu dönem herkeese 5 verecem.

akşam beni verem etti işten 10u gece geliyor 10 da aradım beyi nerdesin dedim işim var biraz gecikicem dedi tamam dedim kapattım saat 1 olmuş beyfendi geliyoo işide içmekmiş abisiyle içmişler verem ediyor beni yaa
bana gelince gezelim aşağıya inelim diyince hep yorgun paşa ama abisi diyince hemen diriliyoo anlamadım bu nası iş çıldırıcam ya katil olucam :47:

anladım canım söyledin mi bu durumu kendisine seni rahatsız ettiğini ne diyor

anladım canım söyledin mi bu durumu kendisine seni rahatsız ettiğini ne diyor

yok ya akşam hiç konuşmadım döndüm arkamı uyudum biliyor bu durumun beni rahatsız ettiğini kıtmı bu adam 10 keremi sölemem lazım benim sinir olduğum bana bi işim var demesi ve zil zurna gelmesi desin açık açık aşağıdA içiyoruz biz diye tamam derim sinir ya sinirrr
:43::43::43::43:

Back
X