Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sebzeleri insan ve domuz pisiliğini gübre yaptığı için oluyormuş ama açıklamıyorlarmış türkiyede inşallah böyle bişey yapmazlar allah insaf versin yiyecek içeceğimizle oynayan insanlıktan çokmış insanlara,devlette bir el atsın artık şu gıda işlerine ya biz çocuklarımızı neyle besliycez ben kendimden geçtimde bizden sonra ki nesil ne olacak acaba?

herkese mrb ara öğün olarak 5-8 erik yesem bi zararı olar mı? 85 kalorilik açığım var gidemde yakem

ablam işten gelirken çatlayan oje almış altına sedefli oje sürdüm. enem çatlayınca güzel oldu uzatıp bakınca ellerime kendimi panter emel gibi hissediyorum:27: fotosunu koyuyum

kızlar tüm gün dışardaydım yeni geldim eve.1de bi cıktım cıkış o çıkış şimdi geldm.hava cok güzeldi.herkes sahildeydi.bu havaların tadını cıkardık bizde:)

herkese mrb ara öğün olarak 5-8 erik yesem bi zararı olar mı? 85 kalorilik açığım var gidemde yakem

ablam işten gelirken çatlayan oje almış altına sedefli oje sürdüm. enem çatlayınca güzel oldu uzatıp bakınca ellerime kendimi panter emel gibi hissediyorum:27: fotosunu koyuyum

çatlayan oje ne kızz:S

$Fotoğraf0012.webp$Fotoğraf0011.webp

nasılım amaaaa panter emell hihihihi:52::52:

bu nasıl çatlıyo şimdi siyahtı beyazlar mı olusuyo:D

çatlayan oje diye ayrı olarak satılıyo. önce açık renk sürüyosun altına normal oje o kuruyo üstüne çatlayan oje sürüyosun yoğun sürersen kalın kalın oluyo bnm ki gibi ince sürersen daha küçük oluyo oda kuruyunca üstüne parlatıcı sürüyosunbir sürü rengi var bence siyah daha güzel

çatlayan oje diye ayrı olarak satılıyo. önce açık renk sürüyosun altına normal oje o kuruyo üstüne çatlayan oje sürüyosun yoğun sürersen kalın kalın oluyo bnm ki gibi ince sürersen daha küçük oluyo oda kuruyunca üstüne parlatıcı sürüyosunbir sürü rengi var bence siyah daha güzel

değişik bişeymiş bakayım ben de buralarda vardır heralde:D güzel olmus

süpermiş ya bende istiyorum bundan

bende girip çıktım kimse yoktu tnt de hayri pıtır vardı baktım:52:

ben burdayım cnaım nasılsın

iyiyim cnmmm ben de survivorı izliorm bgn babamın d.günü pasta aldm eve gelirken ama kardeşim yok ortalarda 12 ye kdr gelmesse ben kutlasam mı adama unutmus gibi davrandım.biraz üzgün gözüküyo

selam kızlar
yorgunluktan ölmüş bitmiş bir vaziyetteyim
ayaklarım resmen bana küfür ediyo
kıçımın üstüne oturamadım yemekdi çaydı meyveydi çocuklardı derken
evde tamı tamına 5 küçük çocuk 12 büyük baş vardı :27:

saçma sapan bir menüm oldu bugün ama artık yarına toparlarım inşlh

[1] Patates Kızartması, Küçük 1 ADET 206
[2] Sosis 100 GRAM 322
[3] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[4] Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON 212
[5] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61