- Konu Sahibi Pinarbartu
- #29.461
dışarısı ısındı ama içerleri buz canım
burda dışarısı resmen kavruluyo
evler iyi hiç çıkası gelmiyo insanın dışarı

sivasta 1 ay yaz olurmuş kaynanam öyle derdi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dışarısı ısındı ama içerleri buz canım
güyandınnnnnnnnn bu arada isim neydiii :/ hatırlamıyoreeegünaydınnn çıtır hatunlarrrrr :92::92::92::92::92::92::92:
iyi hafta başlarııı inşallah güzel bir hafta geçiririzz:92::92::92::92::92::92::92:
sağoll canımmm
walla bilmiyorumm canım akşam bi iş çıkışı gösteriyim deee bileğimi çeviremiyorum çünkiağrıyorr birdee amaaaaa ayşemmm bi temizlikk yapmışım kiii sorma yaniiii
gerçi şimdi millet bu kızın evi bukadarmı is diyecek amaa ben artık temizliği takıntı haline getirmiş biriyim birazzz fazlaa yani abartılı
akşamm gidince dahaa ütüm var birsürüü gerçi bu bilekle nasıl yapıcam bilmiyorum![]()
ben geldimmm bacularrrrr nirdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
burdayımmm![]()
ben geldim artık okuma saati yok yarım saat önce evde olcam
fadikcim canım merhaba nasılsın
canımmm güzel kaptanımmm hoş geldinnnn iyiyim wallaa tek kaldım buralarda bennnnnndiyip ağlanıyordummmmm
sen nasılsın bakalım güzel kaptanımm moraller nasılll bir türlü denk düşemiyoruzz yaa:26::26::26::26::26:
sağol canım iyiyim galiba ya da iyi olmak istiyorum
yaz geldi millet kendini dışarılara attı tabi buraya az uğramaya başladık![]()
bişey mi oldu canını sıkan yada biri bişey mi dedi söylee hemen gidipdövimm bacım
evet kaptan yaa herkeşlerr dışarda acaba bende işten çıkına şöylee birrr sahile mi insemm diyorum daaa ama nerdee şimdi gidersem duramam dondurma yerim die korkuyorumm hıı bide kağıt helvaaaa:26::26::26: :97::97::97::97::97:
tabi bide bu var bide şunu yemesem olmaz bu liste uzar gider
yok canım allaha şükür kötü bişey yok aynı şeyler işte
slm kızlar oğlumun okulun pikniği vardı ahlatlıbelde oraya gittik,müthiş geçti birazda yoruldum valla yediklerimi heç sormayın valla...................
slm kızlar oğlumun okulun pikniği vardı ahlatlıbelde oraya gittik,müthiş geçti birazda yoruldum , yediklerimi heç sormayın valla...................
insan aynı şeylerden de sıkılıyor bee kaptannn bakma gülüyorum v.s ama bende bazen sıkılıyorumm yaaa yaş 26 oldu zatennn 30'a az kaldııı
bu arada aslıı yaa ben yeşil çayy ve funda yaprağı aldımmm karıştırdım ve sabah içtim funda ödeme iyi geliyormuşş çünkiii afferin dimi bana![]()