Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya fadik bi denk düşemedik haaa:))
kemikçim sen ne ediyon?ya isimler konusunda özürlüyüm de kusura bakma:((

ouyyy ben gülmeyimde kimler gülsün:1:

doğum günümde işimde ki son gündü. işten çıkma sebebim patronumun annem gibi davranmasıydı herşeye karışıyodu. bide komşumuz vardı yaşlı bi kadın hergün bizim iş yerindeydi. girişte galoşların orda hanfendinin terlikleri olurdu. o gelince önüne koyardık terlikleri. bazen işimiz olurdu sadece kapıyı açar hgniz der işimize devam ederdik.başka bi müşteri geldiğinde hiç abartmıyorum yolun ortasında ayakkabıları olurdu bende bu duruma ifrit olurdum. herneyse pazartesi günü 1 mayısta yani sabah msj çektim gelmiycem artık iş yerine tarzında . banada msj çekmişti işte sigortan var mahkemeye veriim vs. veremezdi çünkü sigortam tam yatmıyodu:1:

günlerdir hiç kimse arayıp msj atmıyodu tlfonuma:14: biraz önce bakıyım dedim bir msj yazısını görünce heycanlandım:52: baktım eski patronum msj atmış aynen şöyle

okulunuz bitti yeteri kadar dinlenmişsinizdir gelin görüşelim diye (((çokkk resmiyizdir hiç sormayın)) çok komiğime gitti ya bi yandanda ohh olsun diyorum kıymetimi anladı

selam kızlar,bugün cilt bakımı yaptırmaya gittik ordanda gezdik yeni geldik yusuf uyuyamadığı için ağlama krizine girdi ağlamktan morardı,kıyafet bakındım hoşuma giden bişey bulamadım hep penye şeyler bakırköye gideceğim bir ara....

kızlar ben bir dinleneyim üstümü başımı çıkarayım geleyim. gelir gelmez buraya geldim deee..

tamam canım ben de çıkıyom zaten yarın görüşürüz.
Bu arada bugün yediklerim bunlar.Akşama da köfte ızgara var 3-4 tane.Yanına da bol salata ve 1 kase çorba olur.Gece acıkırsam da 1 bardak süt.Neyse çıkıyorum şimdik.Yarın görüşmek üzere.:54:
[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
[3] Kaşarlı Tost (yağsız) 1 ADET 267
[4] Şeker (küp) 4 ADET 78
[5] Açma .2 ADET 50
[6] İnce Hamurlu Peynirli Pizza 1 DİLİM 150
[7] Dondurma (sütlü) .5 ADET 96.5
Toplam : 883.5 kal.

kızlar yediklerimi yazmadım yazaym
sabah:
müsli 4 yemek kaşığı
1 bardak süt ile
ara yarım dilim kepek ekmeği peynir çay
öğle soya soslu tavuk+salata+diet kola
birazdan bir nescafe içicem sonra 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum...

kızlarr yaa benim ayaklarım çok ağrıyo neden böyle oldum ben
resmen sızlıyo güya bugün koşu bandına çıkacaktım şimdi fırsatım var ama sızım sızım sızlıyo ayaklarım :59:

bende öğlen
1,5 tabak lahana çorbası yedim ekmeksiz

ara olarakda markete gittik ben en kalorisiz olan dondurmayı aradım yine tabi kendime
31 kalorilik yaz buz yedim :27:
3 tanede hoşbeş götürdüm

akşam için patates köfte kızartıcam ev halkına ,
bende artık köfte yerim herhalde bir dilim ekmekle :12:

kızzzz eğer istanbula gelirsenn ben seni gezdiricem wallaa nerye gitmek istiyosan sözzzz:4::4::4::4::4:

benide gezdirin mi fadik beni diskoya götür :52:

kızlarr yaa benim ayaklarım çok ağrıyo neden böyle oldum ben
resmen sızlıyo güya bugün koşu bandına çıkacaktım şimdi fırsatım var ama sızım sızım sızlıyo ayaklarım :59:

sen durmadan temizlik yap sonra neden ayaklarım ağrısın de

kocaman çikolatalı bi pasta yaptım annem eşim abim herkes kaç gündür yap yap diye başımın etini yediler
allahtan benim pek aram yok yemem zati :19:

birde peynirli poğaça yaptı annem ev buram buram pasta ve poğaça kokuyo :118:

esracım nasılsın kız görüşemiyoruz bir koşuşturmaca içindesin dolu dolu yaşıyon ne güzel kıskandım bak şimdi

benide gezdirin mi fadik beni diskoya götür :52:

sen durmadan temizlik yap sonra neden ayaklarım ağrısın de

ayy bilmiyom canım neden böyle oldum bu kiloyu bu ayaklar taşımıyo galiba :59:
birde çalışırkenden kalma diz kapağımın arka tarafında varis gibi bişiler olmuştu
şimdi baktımda damarlar var yine orda şişmiş :59:

kızlar ben bugün sibel canın kenan doğulu ile düet yaptığı hançer adlı şarkıya taktım ya süper bu ara çok pis arabeks takılasım var :52:

kadeeeerrr kadeeeeerrr sen bize nazik davranmadın
kadeeeerrr kadeeeerrrr herkese eşit yazılmadın

Back
X