Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

havalar çok sıcak olmaya başladı,her tarafımız nemli istanbulun havası böyle yaaa,bakırköyde millet cırcıbıl yakışmayan da giymiş etler dışarda ben kendime şişman diyorum oram buram çıkmasın diye uğraşıyorum ortalık et pazarı gibi iğrendim şişman kadınlar şort giymiş yağlar çıkmış annem eskiden insanlar ne kadar güzel giyiniyordu diyor şimdi abuk subuk....

evet canım ya millet rahat bu konuda ben hiç olamadım biraz bi yerimden bişey çıksa örtmeye çalıştım hep en yakın dostlarım oldu uzun hırkalar :14:

sabah step vardı kalabalıkta çok güzel oluyor keşke hergün olsa tek başına zor oluyor mesela bugün yürüyüş yapamadım ama o kadar çok yürüdüm ki bugün en az 20 mağaza gezmişimdir...

evet canım ya millet rahat bu konuda ben hiç olamadım biraz bi yerimden bişey çıksa örtmeye çalıştım hep en yakın dostlarım oldu uzun hırkalar :14:

aslım valla öyle ama güzel olanıda bu 54 kiloydum 25 li yaşlarda ama hiç usturupsuz giyinmedim her zaman yakışanı giymek önemli hiiiiççççççç canacazını sıkma şekerim sen herhalinle güzelsin...

kızlarr walla bugün eve gelirken önümde bir tane kız vardıı resmen ben utandım ve dedim ki yaaaa ben gerçketenn şükredeyim allahtan boyum varda okadar sırıtmıyo:19::19::19:
kadınnn bir beyaz pantalon giymişşş okadar darkii anlatama kızlarrr ve içinede siyah çamaşır yuhhh dedim resmen yaaa kalçasının büyüklüğünü tarif bile edmiyorummm okadar miğdem bulandı kii bu ne yaaa millet nekadar larçççç olmuş artıkkkk insan üstüne uzun bişey giyer kadın kısacık bide tşrt. giymişşş allla allla yaaaa ap... kadınnn:22::22::22::22::22::22::22:

bugün öğrencim beni güldürdü
türkçe çalışma kitabında oyunu bırakıp giden arkadaşınıza ne demek isterdiniz diye bir soru vardı öğrencimin verdiği cevap 'niye oynamıyonki' :52::52::52::52::52:
ben bayılıyorum çocuklarıma ya

Son düzenleme:
temizliğimin kabasını aldım, toz almak ve detaylar kaldı. menümü saymayayım canınız istemesin daha hepsi hazır değil ama başlarsam hızlı yaparım.. hepimiz çıtır olursak size ödül böle bi masa donatabilirim.. bana misafir gelmeyi isterdim derim bazen:9::9:ne kaaa mütevaziyim demi...

bugün yediklerime gelirsek

sabah 1 elma

öğleden önce tenefüste 1 elma,
öğle arası bezelye yemeği(suyunu yemedim) 3-4 kaşık pilav
1 bardak ayran

ara 2 dilim ananas 1 dilim kek

akşam 5 fındık 6 fıstık
konserve ton balığı,salata

birazdan da yeşil çay içerim.

fadikim bana yolla ben severim ve çok güzel yaparım ütüyü,hem kalori yakarım :27::27:

ayy ütüyü hiç sevmem :50:

gel bacım ölmeyelim beraber spor yapalım çok zevkli oluyor valla vücudum toparladı simitlerim pantuştan çıkmıyor diyet artı spor diye boşa demiyor uzmanlar..

bende arkadaşlara hadi bugün yürüyelim dedim burda mı dediler :14:

temizliğimin kabasını aldım, toz almak ve detaylar kaldı. menümü saymayayım canınız istemesin daha hepsi hazır değil ama başlarsam hızlı yaparım.. hepimiz çıtır olursak size ödül böle bi masa donatabilirim.. bana misafir gelmeyi isterdim derim bazen:9::9:ne kaaa mütevaziyim demi...

kolay gelsin canım merak ettim canım ne var menüde belli tarif alırız senden :52:

aslım valla öyle ama güzel olanıda bu 54 kiloydum 25 li yaşlarda ama hiç usturupsuz giyinmedim her zaman yakışanı giymek önemli hiiiiççççççç canacazını sıkma şekerim sen herhalinle güzelsin...

tşk edrm canım :9:

kızlarr walla bugün eve gelirken önümde bir tane kız vardıı resmen ben utandım ve dedim ki yaaaa ben gerçketenn şükredeyim allahtan boyum varda okadar sırıtmıyo:19::19::19:
kadınnn bir beyaz pantalon giymişşş okadar darkii anlatama kızlarrr ve içinede siyah çamaşır yuhhh dedim resmen yaaa kalçasının büyüklüğünü tarif bile edmiyorummm okadar miğdem bulandı kii bu ne yaaa millet nekadar larçççç olmuş artıkkkk insan üstüne uzun bişey giyer kadın kısacık bide tşrt. giymişşş allla allla yaaaa ap... kadınnn:22::22::22::22::22::22::22:

benimde hayalim zayıflayıp sırf dantel bir siyah gömlek giycem içinede kırmızı sütyen :27::27::27:

esra geldimi bugün?
ben görenmedim onu yaaaaa yine spor yapıyodurr kesinnnn:8::8::8::8::8::8::8:
dün rüyamda gördüm zaten onu bize gelmiş hadi spor yapıcaz diyooo :60::60::60::60:
artık nasıl işlemiş bilinç altıma yaaa esranın oo imrendiğim sporlarıııı:8::8::8::8::8::8:
hatunda azimm var azimmmmm:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:

fadik hayırdır inşallah ama gerçekten bu ara baya sardım elim ayağım hiç durmuyor kışın hareketsizliğinden kurtulmak için boool spor yapmak lazım...

koncamı özledim, az önce aradı seni çok özledim dedi geceleri rüyalarımdasın dedi bende çok özledim yaaaa sanırım istanbula kesin dönüş yapacak inşşşşaaaalllllaaaah,ama gelince 2. çocuğu yaparız diyor ben daha zayıflayıp sefasını sürmek istiyorum hamile kıyafetlerinden nefret ediyoruuuuummm ....

fadik hayırdır inşallah ama gerçekten bu ara baya sardım elim ayağım hiç durmuyor kışın hareketsizliğinden kurtulmak için boool spor yapmak lazım...

canım bende çok özledim sporu. ama fırsat olmuyo görüyosun. birarara ne güzel hergün yürüyordum bazen leslie yapıyordum. şu yarın misafirlerim gitsin onlar çıkar çıkmaz b-fite gidecem:9::9:2 vasıta olması biraz sinir bozucu ama inceleceğimi düşünmek güzel.az kaldıııı 70 olsam bana idare eder oluyor. ondan sonrada ne versem kar.bebiş olana kadar bırakmak yok bu sevdanın peşini teyzesiiii. kiloda neymiş..

koncamı özledim, az önce aradı seni çok özledim dedi geceleri rüyalarımdasın dedi bende çok özledim yaaaa sanırım istanbula kesin dönüş yapacak inşşşşaaaalllllaaaah,ama gelince 2. çocuğu yaparız diyor ben daha zayıflayıp sefasını sürmek istiyorum hamile kıyafetlerinden nefret ediyoruuuuummm ....

yaw acelesi neymiş yusuf büyüdü biraz zaman geçirin gezin tozun eğlenin ya

vaaayy nasıl gördü acaba rüyasında:9::9::92::92:kız ben de istanbula gelecem arkadaşım hazır şimdiden ne güzel. hemde ayşen var emidaf var ooo. sen hattını kapattın mı. geçen giremeyeceğimi sölemek için birkaç kere aradım kapalıydı.

Back
X