Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bak şimdi aslı show tvyi aç orda reşat die bi psikopat var komser yani :1: şöle mavi gözlü bişi :1:

canım tv açamıyom tv salonda ve arkadaş orda uyuyor bizim ev bir oda bir salonda :52:
dediğin adamı biliyom elveda rumelidede oynuyordu

kızlar kızlar gelemmiii yanağızdan öpemmii :32::32:

kızlar kendimi acayip şiş hissediyorum yaaa moralmen sıfırlara ündim kilo almıştırım diye
yarın elma diyetine giricem :118:

vaaayy nasıl gördü acaba rüyasında:9::9::92::92:kız ben de istanbula gelecem arkadaşım hazır şimdiden ne güzel. hemde ayşen var emidaf var ooo. sen hattını kapattın mı. geçen giremeyeceğimi sölemek için birkaç kere aradım kapalıydı.

yok kapatmadım canım şarjı bitmiş bir yerde duruyordur bende 2 tel var şarj aletimkayboldu...

havalar çok sıcak olmaya başladı,her tarafımız nemli istanbulun havası böyle yaaa,bakırköyde millet cırcıbıl yakışmayan da giymiş etler dışarda ben kendime şişman diyorum oram buram çıkmasın diye uğraşıyorum ortalık et pazarı gibi iğrendim şişman kadınlar şort giymiş yağlar çıkmış annem eskiden insanlar ne kadar güzel giyiniyordu diyor şimdi abuk subuk....

aynı olayı kızılayda gördüm bende:53::53:
kızlarr walla bugün eve gelirken önümde bir tane kız vardıı resmen ben utandım ve dedim ki yaaaa ben gerçketenn şükredeyim allahtan boyum varda okadar sırıtmıyo:19::19::19:
kadınnn bir beyaz pantalon giymişşş okadar darkii anlatama kızlarrr ve içinede siyah çamaşır yuhhh dedim resmen yaaa kalçasının büyüklüğünü tarif bile edmiyorummm okadar miğdem bulandı kii bu ne yaaa millet nekadar larçççç olmuş artıkkkk insan üstüne uzun bişey giyer kadın kısacık bide tşrt. giymişşş allla allla yaaaa ap... kadınnn:22::22::22::22::22::22::22:

karpuz sezonu açıldı desene:9::9::9::8:

şimdiki kilom 82,4 maalesef :14::14:
kaç kiloda bıraktığımı hiç hatırlamıyorum :52::52:

arkadaşların hepsi yeni sanırım herkezle tanışmak isterim :69::69:
kızlar benim adım nazmiye epey eskilerdenim kilo ver al ver al bi hal oldum:37::37::37:
:62: ama burası iyi motive ediyor baya özlemişim:kkk::kkk::82:

şimdiki kilom 82,4 maalesef :14::14:
kaç kiloda bıraktığımı hiç hatırlamıyorum :52::52:

arkadaşların hepsi yeni sanırım herkezle tanışmak isterim :69::69:
kızlar benim adım nazmiye epey eskilerdenim kilo ver al ver al bi hal oldum:37::37::37:
:62: ama burası iyi motive ediyor baya özlemişim:kkk::kkk::82:

canımm hoş geldin:42::42::42:
ben fadik hem çalışıyorum hemde okuyorumm iş ve okulun alanı (hukuk)
bekarım çok şükür:60::60::60::60::60: 26 yaşındayım canımm gündüzleri hep burda oluyorum zatennn
aldığım bu kilolar beni deli etmeye başlıyıncaaa bi dur diyimmm dedimmm:57::57::57::57::57::57:
tekrar tekar hoş geldinn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::kkk::kkk::kkk::kkk:

günaydın 14.takımım:)))))
günaydın fadikim:)))şu an var olan tek kuşum.ben bi geçmişe bakıyım bi de dün kediklerimi ekliyim hemen geliyom.Sen nörüüyon

günaydın 14.takımım:)))))
günaydın fadikim:)))şu an var olan tek kuşum.ben bi geçmişe bakıyım bi de dün kediklerimi ekliyim hemen geliyom.Sen nörüüyon

ayyyyyyy fatoşum geldi fatoşum geldiiii tey tey tey tey tey :64::64::64::64::64::64:
bende işteyim wallaa bacımm daha kahvaltı yapmadımm:52::52::52:
dün gece saat 1:30'a kadar ütü yaptımm 2 buçuğa geliyodu uyuduğum düşün artıkkk:35::35::35::35:
sabahta babam kızım kalk kahvaltı yapalımm kahvaltı hazırladım dediii inannn uyanamadımm bitmişim çünkiiii bennn yaaahuuuu:53::53::53::53::53::53:
ama şimdi baya bi enerjikimmmmm çünkiii annem geliyomuşş bugünn ist. :64::64::64::64::64::64::64:

Back
X