• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada çok sinirim bozuldu
mevlüde gidemedim...
yemekleri koydum evi süpürdüm siliyodum dayımlar geldi kapıya işe giderken bırakacakmış arabayla teyzemlere
anneme dedim sen git bari daha yemek pişiyo ben hazırlanana kadar kaç dk geçer

kaldım tek :58:

fadik hediyelerini güle güle kullan canım

kahvaltıda o biçim yaneeee :27:

benim sabah kahvaltım

3 bardak su

bir dilim çavdar ekmeği
7 zeytin
1 çay kaşığı bal

1 bardak yeşil çay

bu arada çok sinirim bozuldu
mevlüde gidemedim...
yemekleri koydum evi süpürdüm siliyodum dayımlar geldi kapıya işe giderken bırakacakmış arabayla teyzemlere
anneme dedim sen git bari daha yemek pişiyo ben hazırlanana kadar kaç dk geçer

kaldım tek :58:

sağolll kuzummm walla ben asıl babamın hedayesiniii merak ediyorummm:32::32::32: akşama beni, bekliyorlar yengemler kuzenimm felannn:32::32::32::32:

oyyy kuzumm ya tek mi kaldınn sennn kıyammm bennn:27::27::27::27::27: bozma sinirlerini canımmm yaa sen tek deilsin bacımmm bak ben burdayımm:3::3::3::3::3:
7/24 hizmetindeyimm wallaaa:60::60::60::60::60::60::60::60:

slm kızlar
arkadaşım diyetisyene gidiyo 80 kilodan 65e indi............

iki tane detoks tarifi verdi haftada yalnızca 2 gün uygulanacak sonraki günler normai diyet.........

1. sabah diyet kahvaltı

akşama kadar sınırsız yağsız kabak haşlanacak

1,5 su bardağı yoğurtla tüketilecek

bu bana uyar.....................

2. gün boyu 4 muz,1 litre light süt

1.si bana uygun geldi bu muzuda haftada 2 gün olarak 2 hafta uygulamış sonuç 4 kilo............

slm kızlar

iki tane detoks tarifi verdi haftada yalnızca 2 gün uygulanacak sonraki günler normai diyet.........

1. sabah diyet kahvaltı

1.si bana uygun geldi bu muzuda haftada 2 gün olarak 2 hafta uygulamış sonuç 4 kilo............

hoş geldinn canımm:92:
banada 1. uyarr 2.cisi olmaz çünki ben süt içemem ki selii yaaaaaaaa:63::63::63::63:

kızlar ben hani yeşil çayla funda yaprağını karıştırdım yaa aktardaki adam ödem için çok iyi geliyor demişti. hakketen yaklaşık 3 gündür faydasını görüyorum kızlar idrar söktürücü. ve netten bi araştırma yaptım

Halk arasında süpürge otu olarak da bilinen funda bitkisinin pek çok faydasının olduğu uzmanlar tarafından da teyit edildi. Bitki çayı şeklinde hazırlanarak da tüketilebilen funda bitkisinin faydalarından bazıları şu şekilde sıralanabilir…

Funda bitkisinin yararları:

- Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.
- Nikris hastalığına karşı faydalıdır.
- Anne sütünü artırıcı özelliğe sahiptir.
- Funda bitkisiyle hazırlanan funda lapası ağrıları keser.
- Zeytinyağı ile hazırlanan funda merhemi, çıban ve egzamaya karşı faydalıdır.
- İdrar söktürücü ve iltihap giderici özellikleri vardır.
- İshali keser.
- Nefrit, piyelonefrit, prostat iltihabı, sistit, kolibasil, albümin ve ödemde çok etkilidir.

Funda çayının hazırlanışı:
Kaynatılmış suda 3 dakika kaynatılıp, 15-20 dakika demlendiriliyor.

Funda çayının faydaları:
Şişmanlık rahatsızlıklarında kullanılan funda suyu çok etkili bir zayıflatıcıdır. Ayrıca iltihabı kurutmada, romatizmal hastalılarda, kolesterol düşürücü ve ağrı kesici olarak da kullanılmaktadır.

Funda suyu, iyi bir böbrek çalıştırıcı olduğundan idrar yolları dezenfektanı olarak kullanılır, idrar söktürücü ve kabızlığı giderici etkilere sahiptir. Altına ıslatan çocuklarda faydalıdır.

Yağları eritiyor, söktürücü ve terletici özellikleri var.

Funda çayının kullanım şekli:
1/4′ü funda suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz. Günde üç çay bardağı içilir.

bu şekilde faydalıymış FADİME canım bak anne sütünü arttırıcı özelliği varmış sende iç canım.
ve kızlar genelde biz regli günlerinde denk düşüyoruz ödem var diye şikayet ediyoruz yaa eğer denemek isterseniz tavsiye ediyorum kızlar hakketten etkili :82:

kızlar bakın birde nette araştırıken bunu buldum bizim k.k da deneyen varmış:kkk::kkk::kkk:

arkadaşlar...bu demleme yeşil çayı ben de kullanıyorum 2 aydır ve sonuç gerçekten çok iyi...faydasını gördüğüme eminim. fakat sizlere bir tavsiyem olacak,ben aynı zamanda o demleme esnasında 1 tatlı kaşığı funda yaprağı atıyorum suya ve öyle içiyorum..şuanda diyet adına hiçbir şey yapmamama rağmen 2 ayda 5 kilo verdim.az belki ama inanın yasak olan ne varsa dayanamayıp yediğim halde...funda yaprağını çok kişiden duymuştum,ihtimal vermiyordum "amaaann herkes bişey söylüyor,hepsini denemeye kalksak..."diyordum ama bir kaçkişiden daha duyunca yaklaşık 1 aydır da onu deniyorum. nasıl içiyorum : her yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşığı yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı funda yaprağını sıcak suya koyuyorum,yaklaşık 10 dak demlenmeye bırakıyorum,sonra süzüyorum ve içine bir kaç damla limon sıkıyorum ve içiyorum..deneyin,gerçekten sonuç şaşırtıcı...hepinize sevgiler

sağolll kuzummm walla ben asıl babamın hedayesiniii merak ediyorummm:32::32::32: akşama beni, bekliyorlar yengemler kuzenimm felannn:32::32::32::32:

oyyy kuzumm ya tek mi kaldınn sennn kıyammm bennn:27::27::27::27::27: bozma sinirlerini canımmm yaa sen tek deilsin bacımmm bak ben burdayımm:3::3::3::3::3:
7/24 hizmetindeyimm wallaaa:60::60::60::60::60::60::60::60:

ohhh valla insanın 2 defa doğası geliyo dünyaya :60:
geçen abimde aynısını söylüyodu aslında iki kez kutlanılması lazım
birincisi hamile kalındığı gün :9: diğeride doğduğun gün diye :60::60:

slm kızlar

1. sabah diyet kahvaltı

ikiside güzelde
sanki dört muz fazla gibi geldi kalorisi yüksek yaww :44:

kızlar bakın birde nette araştırıken bunu buldum bizim k.k da deneyen varmış:kkk::kkk::kkk:

arkadaşlar...bu demleme yeşil çayı ben de kullanıyorum 2 aydır ve sonuç gerçekten çok iyi...faydasını gördüğüme eminim. fakat sizlere bir tavsiyem olacak,ben aynı zamanda o demleme esnasında 1 tatlı kaşığı funda yaprağı atıyorum suya ve öyle içiyorum..şuanda diyet adına hiçbir şey yapmamama rağmen 2 ayda 5 kilo verdim.az belki ama inanın yasak olan ne varsa dayanamayıp yediğim halde...funda yaprağını çok kişiden duymuştum,ihtimal vermiyordum "amaaann herkes bişey söylüyor,hepsini denemeye kalksak..."diyordum ama bir kaçkişiden daha duyunca yaklaşık 1 aydır da onu deniyorum. nasıl içiyorum : her yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşığı yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı funda yaprağını sıcak suya koyuyorum,yaklaşık 10 dak demlenmeye bırakıyorum,sonra süzüyorum ve içine bir kaç damla limon sıkıyorum ve içiyorum..deneyin,gerçekten sonuç şaşırtıcı...hepinize sevgiler

bende alim şu funda yaprağından o vakit...

bende alam bari
hiç sevmiyorum demlemeyi aslında
sallama temizlik gerçekten :9:

bende şu an form içiyorum :7:

kızlar önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüz
hediyede çok kararsız kaldım
aslında ne alacağımı biliyorum ama modellerinde kararsızım buraya koyabilirsem fikir alam :6:

ben haftasonu yapmayı düşünüyorum kabaklıyı bi mani olamzsa.....................

bende hafta sonu yapıcam canım çünki evde oluyorum yaa rahat edrim hem artık dinlenmek istiyorum bir hafta sonuu yiterrr yaaaaaa
:95::95::95:

ohhh valla insanın 2 defa doğası geliyo dünyaya :60:
geçen abimde aynısını söylüyodu aslında iki kez kutlanılması lazım
birincisi hamile kalındığı gün :9: diğeride doğduğun gün diye :60::60:

aynen kuzu dün babam benim doğum günümü sabah kutlamadı alla alla unuttumu acaba didiimmm öğlen oldu yokk aramıyoda :44::44: ben aradımm baba didimmm bugünn hava bi acayipp sıcak mı ne bugünde sanki bişey var yooo sıcak değil dedi kapattı:30: sonra tekrar sonra yine tekarr aradım baba yaa bugün eve erken mi gelsem acaba hani ne bilimmm bugün farklı bigün gibi nie kzıım didii ama yokk aa bugün sen aradın 3 kere ben değil didiii ayyy tamma baba çok sıcakk yaa ben o yuzdennn delirdim dedimm:95::95::95::95:
sonra hemen aradııı bugün benim için çok önemli bigün özel dedi 26 sene önce çöpten bi çocuk bulmuştumm işte onu bulduğum gün diidiiii(babam hep benimle şakalaşır gözlerim çekik die(halbu ki kardeşiminde çekiktirr) sen japnsun çöpe bırakmışlar seni bende gördüm ağlıyosun kıyamadım aldım der) ayy babam ya dedimmm unuttun sandımm bende unuturmuyum hiççç dedii i,yiki doğdum o zman didimmm:64::64::64::64::64:

bende alim şu funda yaprağından o vakit...

bende alam bari
hiç sevmiyorum demlemeyi aslında
sallama temizlik gerçekten :9:

bende şu an form içiyorum :7:

kızlar alınn derriimm vallaaa ben faydasını görüyorumm denemekte fayda varrr ödemlerimiz gitsin artık yaaa:57::57::57::57::57::57::57:

Back
X