- Konu Sahibi Pinarbartu
- #29.961
fadik hediyelerini güle güle kullan canım
kahvaltıda o biçim yaneeee
kahvaltıda o biçim yaneeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fadik hediyelerini güle güle kullan canım
kahvaltıda o biçim yaneeee![]()
benim sabah kahvaltım
3 bardak su
bir dilim çavdar ekmeği
7 zeytin
1 çay kaşığı bal
1 bardak yeşil çay
bu arada çok sinirim bozuldu
mevlüde gidemedim...
yemekleri koydum evi süpürdüm siliyodum dayımlar geldi kapıya işe giderken bırakacakmış arabayla teyzemlere
anneme dedim sen git bari daha yemek pişiyo ben hazırlanana kadar kaç dk geçer
kaldım tek![]()
slm kızlar
arkadaşım diyetisyene gidiyo 80 kilodan 65e indi............
iki tane detoks tarifi verdi haftada yalnızca 2 gün uygulanacak sonraki günler normai diyet.........
1. sabah diyet kahvaltı
akşama kadar sınırsız yağsız kabak haşlanacak
1,5 su bardağı yoğurtla tüketilecek
bu bana uyar.....................
2. gün boyu 4 muz,1 litre light süt
1.si bana uygun geldi bu muzuda haftada 2 gün olarak 2 hafta uygulamış sonuç 4 kilo............
hoş geldinn canımm:92:
banada 1. uyarr 2.cisi olmaz çünki ben süt içemem ki selii yaaaaaaaa![]()
sağolll kuzummm walla ben asıl babamın hedayesiniii merak ediyorummmakşama beni, bekliyorlar yengemler kuzenimm felannn
oyyy kuzumm ya tek mi kaldınn sennn kıyammm bennnbozma sinirlerini canımmm yaa sen tek deilsin bacımmm bak ben burdayımm
7/24 hizmetindeyimm wallaaa![]()
slm kızlar
arkadaşım diyetisyene gidiyo 80 kilodan 65e indi............
iki tane detoks tarifi verdi haftada yalnızca 2 gün uygulanacak sonraki günler normai diyet.........
1. sabah diyet kahvaltı
akşama kadar sınırsız yağsız kabak haşlanacak
1,5 su bardağı yoğurtla tüketilecek
bu bana uyar.....................
2. gün boyu 4 muz,1 litre light süt
1.si bana uygun geldi bu muzuda haftada 2 gün olarak 2 hafta uygulamış sonuç 4 kilo............
kızlar bakın birde nette araştırıken bunu buldum bizim k.k da deneyen varmış
arkadaşlar...bu demleme yeşil çayı ben de kullanıyorum 2 aydır ve sonuç gerçekten çok iyi...faydasını gördüğüme eminim. fakat sizlere bir tavsiyem olacak,ben aynı zamanda o demleme esnasında 1 tatlı kaşığı funda yaprağı atıyorum suya ve öyle içiyorum..şuanda diyet adına hiçbir şey yapmamama rağmen 2 ayda 5 kilo verdim.az belki ama inanın yasak olan ne varsa dayanamayıp yediğim halde...funda yaprağını çok kişiden duymuştum,ihtimal vermiyordum "amaaann herkes bişey söylüyor,hepsini denemeye kalksak..."diyordum ama bir kaçkişiden daha duyunca yaklaşık 1 aydır da onu deniyorum. nasıl içiyorum : her yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşığı yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı funda yaprağını sıcak suya koyuyorum,yaklaşık 10 dak demlenmeye bırakıyorum,sonra süzüyorum ve içine bir kaç damla limon sıkıyorum ve içiyorum..deneyin,gerçekten sonuç şaşırtıcı...hepinize sevgiler
kızlar bakın birde nette araştırıken bunu buldum bizim k.k da deneyen varmış
arkadaşlar...bu demleme yeşil çayı ben de kullanıyorum 2 aydır ve sonuç gerçekten çok iyi...faydasını gördüğüme eminim. fakat sizlere bir tavsiyem olacak,ben aynı zamanda o demleme esnasında 1 tatlı kaşığı funda yaprağı atıyorum suya ve öyle içiyorum..şuanda diyet adına hiçbir şey yapmamama rağmen 2 ayda 5 kilo verdim.az belki ama inanın yasak olan ne varsa dayanamayıp yediğim halde...funda yaprağını çok kişiden duymuştum,ihtimal vermiyordum "amaaann herkes bişey söylüyor,hepsini denemeye kalksak..."diyordum ama bir kaçkişiden daha duyunca yaklaşık 1 aydır da onu deniyorum. nasıl içiyorum : her yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşığı yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı funda yaprağını sıcak suya koyuyorum,yaklaşık 10 dak demlenmeye bırakıyorum,sonra süzüyorum ve içine bir kaç damla limon sıkıyorum ve içiyorum..deneyin,gerçekten sonuç şaşırtıcı...hepinize sevgiler
ikiside güzelde
sanki dört muz fazla gibi geldi kalorisi yüksek yaww :44:
birde kızlar ayran detoksu acayip bağırsak çalıştırıyo ayıptır sölemesi :86::86:
bence fazla değil canım, ekmek yok ,yemek yok ,yağ hiç yok![]()
ben haftasonu yapmayı düşünüyorum kabaklıyı bi mani olamzsa.....................
ohhh valla insanın 2 defa doğası geliyo dünyaya
geçen abimde aynısını söylüyodu aslında iki kez kutlanılması lazım
birincisi hamile kalındığı gündiğeride doğduğun gün diye
![]()
bende alim şu funda yaprağından o vakit...
bende alam bari
hiç sevmiyorum demlemeyi aslında
sallama temizlik gerçekten![]()
bende şu an form içiyorum![]()