- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.001
hayır kendine saygın varsa hayır arkadaşım.Çünkü erkekler bu gibi konularda zamanla saygısız davranıyolar sen taviz verdiğinde.O onu incelik olarak dil de pişmanlık olarak anlar.Ve yaptığını onayladığını düşünür.acaba şeyy diyorum doğum gününde sadece kutlamak için msj çeksem mi ki insanlık bağğğbına hani:26:
canım ne kadar vermişsin baktın mı hiç?ben bugün yapıcaktım ama akşam hiççç fırsatım olmadı pişirmeye.sabahta çok zorlandım yapamadımbu arada ayran çorbamın tadı enfes oldu kızlar
ben tuzsuz hiç bişey yiyemem ama bunu yiycem mecbur
içine nane pulbiber attım![]()
eşim bugun araba alıoo kızlar

fadik hanımcım doğum gününüz kutlu olsun efenimteşekkür edrimmm kızlarrrrr çokk sağolunnnn:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

kızlar tartımın üstüne su döküldü temizlik yaparken,çalişmiyyy....
HADİİİ CAANNIIIMMM:)))
Çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi.ama arkadaşım sağlığından olmaktan sa kilonu daha uzun sürede ver olmadı.Nasıl olsa gidecek:kendini hırpalama bence.Biraz dinlen inş en yakın zamanda yine eski temponla devam edersinselam kızlar,bugün bütün gün yattım dün gece ağrıdan 10 dakika bile uyuyamadım doktorumu aradım o arada annem telefonu aldı elimden yürüyüş yapıyor,step yapıyor diye şikayet ettidoktorumda kesinlikle yanlış daha ameliyat olalı 2 ay bile olmadı demiş kalçam çok ağrıyor haftaya gidicem moralim çok bozuk ameliyat sonrası hiç ağrım olmayacak sanmıştım,annemde kendini çok yordun diye başımın etini yiyor ne güzel sporuma başlamıştım ....
bu konuda önerileriniz neler fikri olan varsa söylesin canım
ama bu konuda bana haksızlık yapılıyor daha önce yaşanılanlar üzerine bu kural alındı. paylaşım artsın diye. herkesin izin hakkı vardır. işiniz olduğu zaman önceden haber verildiğinde izinli sayılıyorsunuz. bu konuda zorluk çıkmıyor.
canım bizim takımca bir ödem atıcı diyet yapmamız lazım herkes bundan şikayetçi bir araştırma yapalım hep birlikte bunu uygulayım ödemlerden kurtulalım
kaptanım şoparım ben bu konuda paylaşımın önemli olduğunu düşünüyorum ve 7 mesaj olayına katılıyorum.Çünkü diğer türlü olmuyor.Zaten ne zaman işimiz olsa ve sana sölesek Tamam diosun ve engel çıkarmıyosun.Gayet esnek ama aynı zamanda paylaşımcı gidiyo bence.Yoksa bize kalsa 3-4 gün hiç uğramayız sonra da yakınırız.Zaten bu işin olmasının nedeni de bence irademizin artması.Sonuçta bi disiplin giriyo işin içine ve daha dikkat ediyos.Bi de bu hafta detoks yapalım bence de beraber:AYşen bu ayran detoksunu yapıyo fayda görürse ben de yapmak istiyom.Ama hepimiz aynısını zor yaparız sanki.