- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.021

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım senin detoks nasıl gidiyo?ben tuzlucuyum ve tatlıyla aram pek yoktur.Bana uyar mı sence?
saat için eşinin yaşı genç bence kaldırırı.Varsa eşinin yakın ve muhabbetinin olduğu bi arkadaşı çaktırmadan ona sordursana şeker?Bi tüyo alırsın
Ne oldu kız ne bu arabesk olayları:))beni de kes elin değmişkene![]()
ben burda açç açç durimmmhatun ayran çorbasını içsinn ohh misss
afiyet olsun bakemm
içemiyosan yollasana bana bi kasecikkk bacımm
walla ben bilmiyorum canımda eğer öğrenirsen banada söle bende değiştiriyimm canımm
kıssssss allah seniii istb katlıyormuş daaayarşmacı arkadaşlara başarılar dilerimm
![]()
hoşbulduk şeker
inşallah inşallah şu 60 ları bi görsem kaç takla atçam bilmiyorum
canım hoş geldin nasılsınvalla o 60 görmek için bende çırpınıyorum ama inşallh bu hafta olmazsa eğer haftaya göricem allah izin verirse tabiii inşallahh
ben bırak taklayı ideal kiloma bi ulaşıyım yanii 55 'e sabaha kadar mezdeke oynamaya razıyımmmm
tatlım ben dün topiğe giremediğim için göremedim
![]()
bende geçmiş doğum gününü kutlıyım artık nice sağlık lı mutlu yaşlar alırsın inşallah
yanlız kızlar 35 yaşından sonra doğum günleri hiç eğlenceli geçmiyo bilesiniz benim ağlayasım geliyo
![]()
fatoşcum bu arada ncki değiştirmek istiyosan form yöneticelerinden birine özelden yaz isteğini bildir
onlar sana dönerler
aslında bende düşünüyorum çokmu ortada ismimiz nedir
ama ne koyacam bilmiyorum değiştirisemde öyle acayip bişi olması lazım![]()
ya canım aynen bende tatlıyla aram yok ama tuzsuz hiç bişi yiyemem
bu sebeptenn ötürüüüü eccik tuz koydum![]()
yok canım benim herüf çok kıskançtır öyle arkdaşlarıyla felan muhabbetim yoktur
sadece eski ev arkadaşıyla bize geldiğinde 3 5 laf ederim o kaddenn :97:
abime sordum farketmez hepside güzel kesene uyan hangisiyse onu al dedi :86:
aa eski arabeskçilerdenim kuzu severim yaneee![]()
nasıl göndericezz masjj ne dicez ki? canımm![]()
nasıl göndericezz masjj ne dicez ki? canımm![]()
evet hakakten ne diycez?ya benim bu nickim çoğu yerde aynı kullanıyorum o yüzden bi tanııklık olasın falan istiyom bi yerde.O zaman burda içimden geldiği gibi konuşup paylaşım yapamam çünlü(Bi de bi kaç kişi rastladı bu sayfaya takıldığıma.Ve de tabiki en önemlisi eşim gördü ben de tedirgin olmak istemiyom
![]()
ben bakam bi size bi moderatör bulam
kız eşin bilmiyomu buraya girdiğini
ne olacakki hem :26:
yok bu sayfayı bilmez.O gün bi konu hakkında saysam sövsem(ailesi,sölenen bi söz,yapılan bi hareket) okusa hoş mu olur anam?Rahat yazamaz insan be bence.Düşünsene akşama eşin gelip sana diyomuş ki ya ben o saatler içinde şunu beğendim onu al bana:)))
nedenkine:26:hoşbulduk şeker
inşallah inşallah şu 60 ları bi görsem kaç takla atçam bilmiyorum
tatlım ben dün topiğe giremediğim için göremedim
![]()
bende geçmiş doğum gününü kutlıyım artık nice sağlık lı mutlu yaşlar alırsın inşallah
yanlız kızlar 35 yaşından sonra doğum günleri hiç eğlenceli geçmiyo bilesiniz benim ağlayasım geliyo
![]()
ben bu konuda çokmu rahat gördüm sne böyle diyince kendimi
valla 2 senedir kk dayım ben hergün açarım hemen hemen yazarım hiç herüfüm merak edip bakmadı zaten çok ilgincime giden bişey olursada söylerim kendisine
hatta dün gece bana diyoki tartı gününe son 1 gün kaldı![]()
bu arada nazcoo hoşgeldin canım
tanışmamıştık herhalde
ben ayşen 25 yaşındayım 3 sene olacak evliyim evlendiğimdne beri çalışmıyorum
henüz bi sıpam yok tedavi döneminde aldığım kiloları el birliğiyle vermeye çalışıyorum işte
17 marttan beri diyetteyim
yarışmaya şu an için istbldan katılıyorum![]()
nazocumm alıntılar karıştı yine yaaaa
bak sana hoş geldin didimm ama karıştııı yaaaaa:98::78::78::83::83::83::83::83: