• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

size günaydın kızlar benim gün hiç bitmedi bütün gece ayaktaydım :52::52::52:
akşam yorgundum iki saat uyudum uyanıncada bidaha uyuyamadım deli deli dolanıp durdum evde
gene şaştı uyku düzenim:71::37:

tatlım sabah ve öğlen az değilmi diyecektim sonra gördüm meğer isveç diyeti yapıyormuşsun:19::19:

güle güle kullan cicilerini tatlım:9::9: geçmiş olsun bu arada

günaydın canım günaydın:9::10::10:

isveç diyeti çok zor bi diyet canım:50::50: bende yapmıştım eskiden 10 gün de pes ettim daha doğrusu eşim zorla yemek yedirmişti sinir küpü olmuşum meğer:47::47:
kaç kilo verdin bu diyette :69::69::nazar::nazar:

günaydın canım aynen yaa bende uyuyamıyorum gece tam 3 saat yatakda döndüm durdum inadına yatakdanda kalkmadım uyuycam diye kendimi zorladım
sabahda uyandım yine uykum gelmedi :37:
sen hiç uyumamışsın ilaç felan kullanıyomuydun :26:

kızlar ben dayanamayıp hergün tartılardanım az önce tartıldım ve 80,8 çıktım
iki günde 500 gr vermişim çok hoşuma gitti bu benim
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

günaydın canım aynen yaa bende uyuyamıyorum gece tam 3 saat yatakda döndüm durdum inadına yatakdanda kalkmadım uyuycam diye kendimi zorladım
sabahda uyandım yine uykum gelmedi :37:
sen hiç uyumamışsın ilaç felan kullanıyomuydun :26:

yok be güzelim ilaç kullanmıyorumda ben biraz cinsimdir akşamdan dayanamayıpta uyudumya ondan hep böyle oluyo

sabah kahvaltım
2 bardak limonlu ılık su
bir kase special k (çok özlemiş yahuuu :62:)
afiyet olsun tatlım:56::56:
anam bendede var dolapta aklıma getirdin şimdi bende yiyeyim bari bu sabah kahvaltısı böyle olsun
yanlız ben onu alalı baya olduydu paketinide attım kavanoza boşaltınca bozulmamıştır inşallah:44::44:

nazco sana özendim hiç yapmadığım şeyi yaptım
tartıldım :64::64:
cuma sabahına göre 300 gram eksiğim hemde şu an karnımda bir sürü kahvaltı olmasına rağmen :52:

afiyet olsun tatlım:56::56:
anam bendede var dolapta aklıma getirdin şimdi bende yiyeyim bari bu sabah kahvaltısı böyle olsun
yanlız ben onu alalı baya olduydu paketinide attım kavanoza boşaltınca bozulmamıştır inşallah:44::44:

kavonaza koyduysan bayatlamamıştır canım zaten ağzına at bi tane anlarsın

ben baya baya seviyom bunu ben sütünü az gevreğini çok olunca seviyom bu yüzden kalori hesaplarken 1,5 porsiyon olarak hesaplıyorum :9::9:

neyse çamaşırlarım çıktı asamda gelem ben :10:

nazco sana özendim hiç yapmadığım şeyi yaptım
tartıldım :64::64:
cuma sabahına göre 300 gram eksiğim hemde şu an karnımda bir sürü kahvaltı olmasına rağmen :52:

tebrikler süpersin:7::7::7::46::46::46:
ben hergün tartılıyorumya kilo verdiğim günlerde 100 gr bile versem o gün moralim çok iyi oluyo mutlu oluyorum işte böyle:46::46::46:

kavonaza koyduysan bayatlamamıştır canım zaten ağzına at bi tane anlarsın

ben baya baya seviyom bunu ben sütünü az gevreğini çok olunca seviyom bu yüzden kalori hesaplarken 1,5 porsiyon olarak hesaplıyorum :9::9:

neyse çamaşırlarım çıktı asamda gelem ben :10:

tamam canım bende biraz öteki topikleri gezeyim bakalım:6::82::82::82:

tebrikler süpersin:7::7::7::46::46::46:
ben hergün tartılıyorumya kilo verdiğim günlerde 100 gr bile versem o gün moralim çok iyi oluyo mutlu oluyorum işte böyle:46::46::46:

valla canım dieyet başladığım günden beri hiç aralarda tartılmadım ben hep cuma hep cuma

moralim bozulur ya veremediysem cumaya kadar vereceksem dye diye yani :9::9:

aynen eşim aradı hemen söyledim adamda şaşırıyo nasılş bir bünyen diyet yapıp dikkat etmene rağmen bir haftada 400 gram aldın
şimdide iki günde 300 grammı verdin diyo :60::60:

mutfak kapitonlerini yemek odasının kapitonlerini
hepsini topladım attım makineye
dünya kadar ütüm oldu :37:
bi haftaya kadar bitirmem lazım temizlik işimi..salı günü büyük teyzemin kızının pazar günü küçük teyzemin kızının doğum günü var
daha hediye alıcam gidip :31:

bu arada aslıcım benim herüf facede silmiş seni demin baktım aradım ulen niye sildin dedim o benim arkdaşım
ulen benim arkadaş listem hep erkek görmüyonmu olarmı öle şey diyo
ne cins kocam varr yawwww:36:
yani yanlış anlama sakın ayşen silmiş diye :29:

ya niye siliyor belki bekar arkadaşları görüp sorarlardı beni :52::52::52::52::52:

ilkincim seni görüyorum altta nasılsın kusura bakma dün yazmışsın facede ama ben görmedim gördüğümdede sen çıkmıştın kusura bakma canım ya :26:

Back
X