- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.381
bizim evde artık yemek pişmeyecekmişannem isyan ediyo yemiyosunuz çöpe gidiyo yazık günah diye:44: ama yağlı şeyleri nasıl yiyim ben yaa
annene söyle diyet yemekleri yapsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim evde artık yemek pişmeyecekmişannem isyan ediyo yemiyosunuz çöpe gidiyo yazık günah diye:44: ama yağlı şeyleri nasıl yiyim ben yaa
neden her gün dondurma yiyosun sen
kalorisi düşük bile olsa doktorlar haftada bir yemek gerektiğini söylüyo
onun yerine kendine leblebi al galeta al veya k nın ürünlerinden al ye![]()
evde yemek olarak bişey yok bende yapmayım yapmazsam yemem diyorum canım
dondurma hımm
artık havalar ısındı dışarda yemek kalmaz
sende yemeyecen o zaman ne güzel![]()
çok geç kalkıyorum 1000 kaloriyi dolduramıyorum diğer türlü. simit falanda yemek istemiyorum iyi oluyo dondurma birden 300 kalri![]()
bizim evde felaket yemek seçiliyoannene söyle diyet yemekleri yapsın![]()
olsun doldurma
illa doldurucam diye dondurma yememlisin bence
çünkü vücut bi müddet sonra onu direk şekere çeviriyomuş haberin ola![]()
ben ıspanak kavurma
pazı kavurma semizotu kavurma
bunların tariflerinide kendi kafamdan uydurup yapıyorum çok lezzetli oluyo hem kalorisi az hem sağlıklı
dolaba yapıp yapıp atıyorum sende böyle yapabilirsin
yemiycem diye yapmamakda kötü oluyo
sonra çok acıkınca kalorili yükske olan şeylere saldırıyoz
o benim öğle yemeğimdi o benden vazgeçti bende onu un çorbasıyla aldattım![]()
slm kızlar benim misafirim var şehir dışından kaptan beni bugün izinli say öpüyorum hepinizi..................
![]()
bende mi absürüklük var anlamadım. topiklere baktığımda herkes düğün telaşı içinde efendime söyliyim bir heyecan bir kıpırtıdüğün salonu fotolarını koymuşlar şunu mu seçsem bunu mu seçsem diye. bakıyorum hepsi birbirinden absürük . ne bileyim öle şaşalı şeyleri hiç sevmiyorum. ışıklandırmalar,süslemeler,sazcılar,garsonların tipleri,kıyafetleri
bayatlamış pastalar,koca bulmak için pistin ortasına bariyer kurmuşçasına ayrılmayan koca meraklıları :86: sadece ben mi böyleyim ki?
hayatım boyunca düğünlerden nişanlardan kınalardna nefret etmişimdir
hatta en son katıldığım düğün kendi düğünümdü
aynen senin gibi abartı şeyleri hiç sevmem gelinliğimi bile kendi tarzımda sade diktirmiştim..
ama sen yineden büyük konuşma hadi biz neyse unumuzu eledik eleğimizi astık ama bi bakmışsın sende koymuşsun onu mu giysme bunumu giysem![]()
size günaydın kızlar benim gün hiç bitmedi bütün gece ayaktaydım
akşam yorgundum iki saat uyudum uyanıncada bidaha uyuyamadım deli deli dolanıp durdum evde
gene şaştı uyku düzenim
tatlım sabah ve öğlen az değilmi diyecektim sonra gördüm meğer isveç diyeti yapıyormuşsun
güle güle kullan cicilerini tatlımgeçmiş olsun bu arada
günaydın canım günaydın
isveç diyeti çok zor bi diyet canımbende yapmıştım eskiden 10 gün de pes ettim daha doğrusu eşim zorla yemek yedirmişti sinir küpü olmuşum meğer
kaç kilo verdin bu diyette![]()
sabah kahvaltım
2 bardak limonlu ılık su
bir kase special k (çok özlemiş yahuuu)
onu mu giysem bunu mu giysem illaki olcakama düğün salonu seçimine şettirdim ben.
valla ben evlenirsem öle davul zurna istemem. düğün salonu düşüncesi aklımın bariyerlerinden bile geçmezgüzel bişi olsun.aman millet dedikodumu yapmasın diye harcanan paralara yazık günah vallahi. bi nikah bide küçük bi kutlama yeterli
![]()
geçmiş olsun canımselam kızlar,kendi evime geldim oy kullanmak için yusuf çok hasta ya ilaçlar fayda etmiyor,seçim sonuçlarına bakıyorum....
yarın gözümü açınca hemen doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalçamın ağrısına...
Nazco , isvec diyeti ben hic zorlanmadim, bugune kadar hic diyet yapmayan ben ilk defa 1 ay special k diyeti yaptim,ara vermeden 13 gunde isvec diyeti. special k diyeti super gitti, ve isvec diyetide gram gram kilo versemde mutluyum, ve acikmiyorum hic, esimde sagolsun cok destek veriyor. Bana biftek pisiriyor , listeme bakiyor , benim listemde ne varsa yardimci olmaya calsiyor,ve spor yapmam icin hergun soyluyor:) benim hedefim 53 tu. esim 50 olmami istedigi icin 50 hedefim artik:))
Aysencigim, special k cileklisi bayilarak yiyorum , cok seviyorum, burda herkez 7 den 77 ye hamile, cocuk emziren, bebek, herkez yiyor,ozellikle bu bahsedilen yulaf ezmesi yani ingilizcesi (Cereals) bebek emziren annelere bol bol sut yapiyormus. Sadece diyet degil gunluk hayatinizda her sabah yeseniz bile bir zarari yok.