- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.501
ya kızlar yorum yazıyom bazı alıntıların altına ama görünmüyo yabi tek bende mi oluyo böle?
bende hiç olmadı canım :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar yorum yazıyom bazı alıntıların altına ama görünmüyo yabi tek bende mi oluyo böle?
evet ayıptır sölemesi baya hızlıyımdırannem sen bize yine ii vakit ayırıyon kız.Maşallah bence senin ein hızlı baya.ÇÜnkü bu kadar koşturmaca,düzen,temizlik,misafir.Yine de buraya geliyon ve herbişeyin yetişiyo.ben olsam iki günde ev karman çorman olur.köpek eniğini bulamaz duruma gelir yaneeee
![]()
inş canım görürsün
inşlh canım
ama bundan sonra çok yavaş gideceğini biliyorum
inersin canım olumsuz düşünme
kızzz bu ne yoğunlukk böyle bacımmm wallaaa nasıl yetişiyosunn bunlara bide bize vakit ayırıyosun ne diim maşalllahhhhh![]()
evet ayıptır sölemesi baya hızlıyımdır
mesala iki arada bi derede gittim üstümü giyindim yemeğe baktım balkondaki çamışırları içeri aldım
şimdi anamz kılıp çıkıcam
alışmışım yoğunluğa ama kaç gündür tek kalınca ahanda böyle ruhum daraldı ama
pc yi açık bırakıyom evde olduğum müddetçe iş yapıyom mola verdikçe yazıyom
baksana 38 mesaj yazmışım :86::86:
kızlarr bu hafta düğün var arkadaşımın vakitt geldiii işteee ve ben halaaa kıyafet almadım baktım ama istediğim gibi bulamadım ne yapıcam bilmiyorumm haftayada düğün varr ve ben sıfırr hazırlık yaptım yaniii çok gerginimm hemde çokkk gerçekten kızlar ne yapıcam ben yaaaa kilo olraka ta kaldım 70 de bide regli oldum yaaaaaaaa![]()
moralleri bozmak yok ben şuan 70 olmak için neler vermezdim neler vermezdim bir düşüneyim
canım sen niye taktın bu düğüne ne yani düğünden sonra kilo verme işini bırakacan mı bırak unut şu düğünü hatta düğün günü yaklaştığı için ben seviniyorum çünkü sen bu düğünden sonra kafan daha dinç olacak takıntı yapacağın bişey olmayacak. kilo verme daha kolay olacak senin için olaylara iyi tarafından bak canım![]()
neler vermedim neler vermezdimm
canım kaptanımm ya walla güldürdün benii
kaptan nie taktım biliyormusunnnn şişman gözükmek istemiorumm kıyafetteee oun içinnn hani istiyorum ki zarif duruyumm ama nerdeee
bu hfta hergün bakıcam kıyafett netten de bakıyorumm zatennn ama şimdi ben bu çayı içiyorum yaa belki okadar bi şişkinlik olmaz demiiii kaptan detoks yapıcaz bide zaten![]()
kızlar ayşen kaçar![]()
kızlar ayşen kaçar![]()
cezamı çektim de geldim:)))
allah bi daha çektirmesin![]()
hoşş geldinn canım nasılsın?
güle güle hızlı gonzaless seni.Ya bu arada ne oldu bizim damat adayı?ses çıkmadı mı dahakızlar ayşen kaçar![]()
Geçmiş olsun.Allah bi daha düşürmesincezamı çektim de geldim:)))
canımcım burdayım da çıkmam gerekiyo birazdan.Ne yaptın halledebildin mi işlerini?fatoşummm nereye gittinnn ben daha yeni geldimm ama yaaaa(((
amin cnm:)
hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın?