• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrr hafta sonu annem bana fal baktı şaşırdımm wallaa:53::53::53::53: normalde herkeşlereee bakar ama bana bakmazdıııı gel bi bakim dediiii:4::4::4:
anammmm evleniyomuşum kızlarr at çıktı kaplumbağam çıktıııı enemmm gidiyom ben annem evleniyosun dediiii :60::5::60::60::60::60::60:
sonra tabi azarlamaya daha okul varda öylede felanda filanda anne didimmm ne velenmesii didimmm fal bu fallll:60::60::60: yokkk dediii eğer varsa öyle bi düşünce unut dediii:22::22::22::22::22::22::22::22:
yapma etme anne didimmmmm evlencem bennn banane banane didimm ve evetttt terliğide yedimm yine tam isabet kaçamadım yanii:32::32::32::32::32:
hadi hayırlısı güzelim sen istiyosan evlendiririz seni terlik yemekten bişi olmaz boşver:52::52::52::52::52::52:
sabah diyet kahvaltı

akşama kadar sınırsız yağsız kabak haşlanacak

1,5 su bardağı yoğurtla tüketilecek

herkes çarşamba ve perşembe kabağı hazırlasın

ay ben sebzeleri haşlama hiç yiyemem çıkarırım valla :84::84::84::84::84::84::84:
ben kabağı rendeleyip teflonda azıcık yağla kavursam olmazmı içine sarımsakta koysam süper olur ben bu diyeti böyle yapım nooolur:46::46::46::46:

ay ben sebzeleri haşlama hiç yiyemem çıkarırım valla :84::84::84::84::84::84::84:
ben kabağı rendeleyip teflonda azıcık yağla kavursam olmazmı içine sarımsakta koysam süper olur ben bu diyeti böyle yapım nooolur:46::46::46::46:

tabi canım içinede biraz kıyma koy süper olur allahım sen bana sabır ver yarabbim:84:

midemi üşütmüşüm canım soğuk hava tatil diye gece geç saate kadar oturuyorum ben çabuk üşürüm hemen mideye vurur malesef:59:

canım bu arada unutma dünün çizelgesini çok geciktirme sonra sana zor olur sayfalar üst üste bindikçe daha bugün var, yarın var, ondan sonra ki gün var :60::60::60:

geçmiş olsun canım.....................

canım selinay izinliydi dün fadikte izinli diye hatırlıyorum sanki bende izin aldı ama şimdi bulamıyorum :26:

kuzu unutmamış izinli olduğumu....

canım bu seçim yüzünden sabah 6 da gitti gece 11 den sonra geldi kaç gündür
ruhum daraldı gerçekten...

hemde gideyim örtülerimi alayım yengemden sağolsun dikmiş
çrşmba veya prçmbe mutfagı temizler yerleştiririm

zaten yarın teyzeme gidicez doğum gününe orda kalırım eşimde gece yok zaten

pzrda diğer teyzemin kıznın doğum günü
pzrtsi kaynanamlar geliyo

çok yoğunum :60:

off kolay gelsin sana......

kaptann kabağı nasıl hazırlıcaz yaa ben severim sebzeyi veeee biz bunu çrş ve prş yicez kaptann akşam kça kadar bide?

hoşgeldin canım
bu kabak dekoksunu arkadaşın yapmıştı dimi yoksa sen alıntı mı almıştın nasıl yapmıştı bize bi anlatsana

hoşgeldin seliii:3::3::3::3::3::3:
bize şu detoksu anlatsana canımm:)

hoşbulduk kızlar....................

kızlar arkadaşım kabağı rendelemiş, hiç su koymadan zaten sulanıyo kendisi haşlamış ,üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yemiş süper oluyo bence deneyin..................

kabak sınırsız,

yoğurt 1,5 su bardağını geçmeyecek...........

ben yoğurdu bu ölçüde hazırlayıp üzerine koyup koyup yemeyi düşünüyorum..............

ohh mis gibi valla...

hadi hayırlısı güzelim sen istiyosan evlendiririz seni terlik yemekten bişi olmaz boşver:52::52::52::52::52::52:

yağ yok kıs:57::57::57:

kızlar arkadaşım kabağı rendelemiş, hiç su koymadan zaten sulanıyo kendisi haşlamış ,üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yemiş süper oluyo bence deneyin..................

kabak sınırsız,

ben yoğurdu bu ölçüde hazırlayıp üzerine koyup koyup yemeyi düşünüyorum..............

ohh mis gibi valla...

canım tamam kendi suyunda pişecek peki akşam kaça kadar yemiş sınırsız demişsin ya yatana kadar değildir heralde

şimdi aradım arkadaşımı en son akşam 8 e kadar yemiş o..................

kabak sınırsız,

ohh mis gibi valla...

selii biz bunu ekmeksiz mi yicezzz pekiii birde kaç saat arayla yicezz canımm ?

herkese sağlıklı kilo kaybedeceği haftalar kızlar,hastaneye gittim geldim akşam 20:00 de mr çektireceğim ağrım çok fazla,kızlar ben diyetisyeni bırakmıştım şimdi tekrar diyetisyene gideceğim şu kalan kilolarım diyetisyenle gidecek inşallah,siz neler yaptınız bir bakayım....

sınıftaki tüm öğrencilerin cevaplarını tek tek doğru yanlış olarak giriyoruz excelde bir programla.bir sürü sınıf ve 2 farklı dersim var.bu da bir sürü öğrenci ve bi sürü soru-cevap demek.:( saçma sapan birşey.bir de her sorunun konusunu tek tek üstüne yazıyosun mesela 1. soru paragraf 2. soru sıfatlar gibi.her sınıfa ayrı ayrı yapıoruz.çok yorucu ve kafa karıstırıcı.bir sınıfı 3 4 kez yaptığımı biliyorum:(
aman yağğğreppiimmmm:53:
:31:

yav ben bunların hiçbirini sevmiyorum aslında zorla yiyiyorum:50::50::50::50:

tatlım kilon az olduğu için az kilo veriyorsun bide diyet süresi uzadıkça kilo vermek zorlaşıyo:31:
bu durum düzeltilir aslında yaa. ben hergün 280 kalori harcıyorum. eğer bu haftadan sonra kilo vermem zorlaşırsa spora daha çok yüklencem böylece sabit giden durum tam tersine döner :/ bide yazın ekstradan metabolizma hızlanıyo (bu havalarda hariççç:8: tabii)

tabi canım içinede biraz kıyma koy süper olur allahım sen bana sabır ver yarabbim:84:
ahah sen çok yaşa emi kaptan:9::9: bence biz bu detoks olayını değiştirelim başka bişi bulalım. bnm için sorun olmaz ama herkesin bi bahanesi var:19::19:

kabak sınırsız,

ohh mis gibi valla...
koyup koyup yemeyi düşünüyorum derken günde 1,5 bardak yoooort dimi:53:

sabah kahvaltım
1 dilim kepek kemeği
1 dilim kaşar peyniri ince
2 zeytin
domates,salatalık

öğle 1 tabak menemen
1 bardak kefir

boğazlarım çok yanıyor pastil aldım yutkunamıyorum...

ben bu kabağı arasıra yapıp yerim ve çok severim tarifi şöyle
kabakları rendeleyip suyunu sıkıp teflon tavada hafif pişiriyorum soğuyunca içine yoğurt cevizde çok yakışıyor ama diyette olmaz sanırım yoğurt sarımsaklı güzel oluyor bide havuçu rendeleyip karıştırıncada güzel oluyor..

sabah kahvaltım
1 dilim kepek kemeği
1 dilim kaşar peyniri ince
2 zeytin
domates,salatalık

öğle 1 tabak menemen
1 bardak kefir

boğazlarım çok yanıyor pastil aldım yutkunamıyorum...

bencillik yapıp havaların bozuk olması çok hoşuma gidiyo ama vazgeçtim. geçmiş olsun:26:
doktor ne olduuu???

ablam tutturdu kızılaya gidelim diye:47: şimdi gidersem zorla döner yedirir bunlar bana. geç olur o zamanda 400 küsür bi kalorilik boşlukum var hiç bişi yemesemde geç yesem sorun olar mı ki

selii biz bunu ekmeksiz mi yicezzz pekiii birde kaç saat arayla yicezz canımm ?

acıktıkça yiyecen işte ekmeksiz tabi sadece sabah 1 dilim kepek ekmek...........................

aman yağğğreppiimmmm:53:

bu durum düzeltilir aslında yaa. ben hergün 280 kalori harcıyorum. eğer bu haftadan sonra kilo vermem zorlaşırsa spora daha çok yüklencem böylece sabit giden durum tam tersine döner :/ bide yazın ekstradan metabolizma hızlanıyo (bu havalarda hariççç:8: tabii)

ahah sen çok yaşa emi kaptan:9::9: bence biz bu detoks olayını değiştirelim başka bişi bulalım. bnm için sorun olmaz ama herkesin bi bahanesi var:19::19:

koyup koyup yemeyi düşünüyorum derken günde 1,5 bardak yoooort dimi:53:

yani 1,5 su bardağı yazdımya kıı.........

herkese sağlıklı kilo kaybedeceği haftalar kızlar,hastaneye gittim geldim akşam 20:00 de mr çektireceğim ağrım çok fazla,kızlar ben diyetisyeni bırakmıştım şimdi tekrar diyetisyene gideceğim şu kalan kilolarım diyetisyenle gidecek inşallah,siz neler yaptınız bir bakayım....

geçmiş olsun canım inşallah bi problem çıkmaz....................

Back
X