• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese sağlıklı kilo kaybedeceği haftalar kızlar,hastaneye gittim geldim akşam 20:00 de mr çektireceğim ağrım çok fazla,kızlar ben diyetisyeni bırakmıştım şimdi tekrar diyetisyene gideceğim şu kalan kilolarım diyetisyenle gidecek inşallah,siz neler yaptınız bir bakayım....

geçmiş olsun canım inş önemli bişey çıkmaz

seliii canım bişi daha sorucam her kabak yediğimizdemi 1,5 burdağı yoğurt yicezz??????

allahım sana geliyorum sınırsız kabak yiyecez canım her kabakta 1.5 bardak yoğurt yersek ne olur :52::52::52:

çıtırlar xls medikal diye birşey varmış. reklamlarda da çıkıyor ya. zararı yok diyorlar ne diyorsunuz.

o ne ki :44:

gülçin bende baktım xl s ama inanmıyorum diyetsiz olmuyor kaça sipariş ettin birde sanırım 3 çeşit hangisinden sipariş ettin ?dene bakalım faydası olursa bende alırım

gülçin bende baktım xl s ama inanmıyorum diyetsiz olmuyor kaça sipariş ettin birde sanırım 3 çeşit hangisinden sipariş ettin ?dene bakalım faydası olursa bende alırım

kız sana danışacaktım. aradım ama kapalıydın. 2 çeşidinden sipariş ettim. karbonhidrat ve yağ ile ilgili olanı.1 de termal sauna kemer hediyesi var.bana inandırıcı geldi. bir hap vardı doktor aşırı kilolu olanlara yazıyordu onun gibi bişey buda sanıorsam. terım değilde sağlık bak. onaylı olmasıda hoşuma gitti. inşallah ölmem:9::9: ama kocam duysa öler o kadaa para yaa. şu zayıflama uğruna ne paralar döktüm. extra jeli ,acaisi..spor salonusu, kavitasyonu offf offff.

gülom nerelerdesin kocişin gitti mi ? nasıl geçti tatilin?

gitti kocişim canım.. perşembe günü pazardan geldim ki evde nasıl korktum hırsız sandım. görünce ağlayımmı güleyimmi bağırayımmı şaşırdım. rüya gibi 3 gündü. çok seviyorum ya. evlendiğimizde ilk zamanlar çok döğüştük çok tartıştık nazar mıydı neydi üzerimizde kara bulutlar çok dolaştı ama resetledik hafızamızı şimdi sanki ilk ayları yeni yaşıyoruz.herşeyim ters yaa.:60:

aslı hangi tarihler arsının yoklamasını alacaktım ben.izinli olunca kaçırdım sanırım bişeler.o yüzden kafamda tam oturmadı.

kızz diyeti bırakmak yok zaten inşallah. 84 tanesi yahu.2 tane aldım. üff. zaten o parayı çıkartmak için market alışverişimden kısarsam zaten zayıflarım:9::9::9: peki sen dexxx denemiştin onu beğenmişmiydin bitirdin mi?onu kullandığında kilo olar ne kaa verdin.

ay face ne kadar gereksiz insan eklemişim şu 2009 nisan annelerinden ne kadar terbiyesizlermiş seçim öncesi saldırı saldırı kendi işlerine gelmeyen şeyler oldu ayyuka çıktılar ........

birazdan hazırlanıp çıkıcam emar için akşam bişey yemedim ama saat 17.30 da yarım simit biraz peynir ve çay içtim akşam içinde hafif bişeyler yerim çorba gibi mesela

Selam arkadaslar, nasilsiniz? gununuz nasil gecti?

bende bugun diyetin 11.gunundeyim. diyet listemi yaziyorum.

11. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

birazdan hazırlanıp çıkıcam emar için akşam bişey yemedim ama saat 17.30 da yarım simit biraz peynir ve çay içtim akşam içinde hafif bişeyler yerim çorba gibi mesela

kız ne emarı hayırdır yaa. emar ne oluyodu pek hastane şeylerini bilmem kafa ile ilgili değil mi?geçmiş olsun canem.:71::71::71:

Selam arkadaslar, nasilsiniz? gununuz nasil gecti?

bende bugun diyetin 11.gunundeyim. diyet listemi yaziyorum.

11. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

çook az değilmi tatlım. kaç kalori bi hesaplasana.

buarada 2 gun topic olarak kabak diyetine basliyormusunuz. Hayirli olsun:40: bende cok isterdim ama benim persembe bitiyor diyetim. Sanirim size yetisemem. Cuma gunude ara verip, cumartesi Allah izin verirse, hollywood diyetine baslicam.

Buarada tarcinli balli suya basladim bu sabah, bir bardak suyun icine bir cubuk tarcin koyup kaynatiyorsun, iliyinca bir cay kasigi bal koyup iciyonsabah ac karnina gece yatmadan once.bir haftanin sonunda incelme ve zayiflama oluyormus,hemde diyet yapmadan. Fakat ben diyet yaparak uygulayacagim.

Benimle birlikte denemek isteyen gonullu varmi :34::34::34:

ay face ne kadar gereksiz insan eklemişim şu 2009 nisan annelerinden ne kadar terbiyesizlermiş seçim öncesi saldırı saldırı kendi işlerine gelmeyen şeyler oldu ayyuka çıktılar ........

benimkilerde önce değilde sonra terbiyesiz çıktı. koyun diyen, cahil diyen, aptallar diyen,hatta fare diyen oldu .çirkefe bulaşmayım diyorum ama olmuyo sinirlerim zıplıyo. kendi partileri kazansa cahil olmayacaktık. bu kadar hakaretten sonra nasıl oy isteyecekler benen diğer seçimde bilmiyorum.her neyse de iyisiyle kötüsüyle geçti inşallah ülkemiz için hayırlısıdır.

çook az değilmi tatlım. kaç kalori bi hesaplasana.

Canim, gunluk calori 500 mus. ama ben ek olarak meyve falanda yiyorum, cunki saglik acisindan problem yasamayim diye. Ama hic acikmiyorum, cunki su iciyorum spor yapiyorum. Fakat dun alisverise gittik, esim tok ben rejimde tabi:) Alisveris sepetine deniz urunleri ve sebzelerle doldurdum, anladim ki tok gitmek gerekiyor alisveris merkezine uzmanlarin dedigi gibi:60::60:

benimkilerde önce değilde sonra terbiyesiz çıktı. koyun diyen, cahil diyen, aptallar diyen,hatta fare diyen oldu .çirkefe bulaşmayım diyorum ama olmuyo sinirlerim zıplıyo. kendi partileri kazansa cahil olmayacaktık. bu kadar hakaretten sonra nasıl oy isteyecekler benen diğer seçimde bilmiyorum.her neyse de iyisiyle kötüsüyle geçti inşallah ülkemiz için hayırlısıdır.

]

Verdiginiz oylar Vatana millete hayirli olsun canim. Kime vermis oldugunuz onemli diil , ama cirkinlesmek ve kotulemek hicte iyi bir davranis degil, siz bosverin onlari:)
)

buarada 2 gun topic olarak kabak diyetine basliyormusunuz. Hayirli olsun:40: bende cok isterdim ama benim persembe bitiyor diyetim. Sanirim size yetisemem. Cuma gunude ara verip, cumartesi Allah izin verirse, hollywood diyetine baslicam.

Buarada tarcinli balli suya basladim bu sabah, bir bardak suyun icine bir cubuk tarcin koyup kaynatiyorsun, iliyinca bir cay kasigi bal koyup iciyonsabah ac karnina gece yatmadan once.bir haftanin sonunda incelme ve zayiflama oluyormus,hemde diyet yapmadan. Fakat ben diyet yaparak uygulayacagim.

Benimle birlikte denemek isteyen gonullu varmi :34::34::34:

bende denemek isterim ama haftaya başlarım kabuk tarçın almam lazım perşembe alabilirim anca....

Back
X