• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selamlar canlar
doğum gününden eve geldim kalmadım teyzemde
çünkü yarın yengem gelecek mutfak dizaynı yapıcaz beraber bi yerdne gelince işe başlamak kötü oluyo diye geldim artık sabaha kadar ne yaparım tek başıma bilmiyom :37:

bugün yediklerim

sabah bir kase specil k yedim

öğle yemeği yemedim orda yiycem diye

saat 3 gibi
6 tane zeytinyağlı sarma yedim
2 kaşık havuç salatası
3 kaşık amerikan salatsı yedim

neler neler vardı börekler açmalar pastalar
ağzıma bile sürmedim
kaç kalori aldım hesaplıyım
ama saat 9 gibi special k yerim belki çünkü sabah kadar oturucam çok acıkırım

hava değişimi sanırım hava bir sıcak bir soğuk,emarı gösterdim doktoruma ameliyat sonrası deformasyon ve yapışıklık varmış birde kalça emarı çektircem eşim geliyor sanırım kesin dönüş yapacak....

doktora sordunmu ben spor yapıyorum ondanmı oldu felan diye :50:

dikkat et canım kendine sağlıktan önemli hiç bişey yok kilo yavaşta olsa gider ama sağlık çok kıymetli

eşinin gelmesinede çok sevindim inşlh burda çok daha iyi bir iş bulur :16:

kızlar gelirken kabaklarımı aldım 6 tanemi ne aldım yeter herhalde
ama ben suda haşlamıycam o zaman tadı tuhaf oluyo
yağsız teflona koyacam en küçük göze altınıda kısıcam öle pişecek kendi suyuyla

birde yoğurdu sarımsaklı yapsam farkedermi acep

hadi kızlar kimler yapıyo bu hafta kabağı :52:

2011-06-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1.5 porsiyon 234
[2] Rus Salatası 3 KAŞIK 360
[3] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268
[4] Havuç Salata 0.2 PORSİYON 28.8
[5] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156
Toplam : 1046.8 kal.

yiyceğimide ekledim
ya şu rus slaatası ne kadar kaloriymiş ya:2:
ama normalde sırf mayonezden yapılarak hesaplanmıştır burda :37:
teyzem çok az mayonez koymuş yoğurt koymuş ben yiycem diye :25:

birde ben kendi yediklerimle bu kadar kalori almışım o kadar insan bugün rahat 3000 kalori almıştır
börekler açmalar pastalarr anemmm :9::9:

millet pastayı yiyo bi daha alıyo bende diyom ayyyy 450 kalori daha:60::60:
böle söleyince moralleri bozuluyo aman yaa sende bi sus diyolar :52:

gülçin merhaba nasılsın canım

kızlar ya ben bu kadar şansızım yarın müfettişler ilçede seminer vercekmiş okul yok ilçeye gitcez şimdi ben orda kabağı nasıl yiyecem öğlen :26:
kahvaltı yapsam öğle yemesem durabilir miyim acaba :44:

ya ben kabak dolması yapmıştım dün. pek oyamamışım o halde bile midem bulandı kabağın tadından. siz nasıl yiyeceniz haşlanmış yaa. kızlar böle giderse diyet sonunda iğrenmekten yiyecek bişe kalmayacak. elmadan 2 gün sadece ara öğünlerde yemiştimde bıkma seviyesine gelmiştim. üff yaa neden bu kadar kilo aldık da ş,mdi böle çile çekiyoruz..

ya ben kabak dolması yapmıştım dün. pek oyamamışım o halde bile midem bulandı kabağın tadından. siz nasıl yiyeceniz haşlanmış yaa. kızlar böle giderse diyet sonunda iğrenmekten yiyecek bişe kalmayacak. elmadan 2 gün sadece ara öğünlerde yemiştimde bıkma seviyesine gelmiştim. üff yaa neden bu kadar kilo aldık da ş,mdi böle çile çekiyoruz..

ben haşlanmış yemiycem yoksa yiyemem yağsız teflonda kısık ateşte kendi suyunda pişriicem
ayrıca yoğurt koyunca tadı gayet güzel oluyo ben yapıyodum bunu ama tabi bi dilim ekmekle götürüyodum :27:

bunca kiloyu nasıl aldık bende anlamadım film şeridi gibi kısa ve öz sürdü :9::9:

Son düzenleme:
kızlar ben kabağı sanırım bu hafta yapamıycam yarın piknik var

perşembe çocukların gösterisi öğleden akşama kadar okuldayım...........................

bugün d&r dan vücut inceltme teknikleri diye bir dvd aldım yarın başlıycam bekem bir faydası olacakmı? kızlar doğum öncesi çoğu pantalonum oluyor eteklerim çooook mutlu oldum sabah ....

dün ki cezamı birden çekemedim hergün 280 kalori yakıyodum. dünde 1000 kalori yakıcam demiştim 280+250 yakıcam 4 gün boyunca imidatttt:52:

aslı nerelerde yaa? aslıcım benim günlük yoklamayı alacağım tarihi söyleyebilri misin .yada arada hatırlatma babında burda hepimizinkini yayınlasan. haa birde aslı karneleri süsleycen mi bu dönem. nasıl bişe düşünüyosun. aklıma değişik bişe gelmiyo kinem.

Back
X