• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok ya kıskansaydım trip atsaydım dediğin gibi olabilridi ama. öe belli etmediğim için öle yapmasına gerek yokki. hem arkadaşıyla böle konularda pek konuşmaz. bunlar ağır abi takılıyolar biraz. kızlar gibi hemen samimi olmuyolar. aslı ya şimdi de tek ev tuttu. yazında ben gidecem.evde net varmış ama yine buraya gelebilecem yanee.

canım ne güzel sen sadece yazın için mi gitcen tayin filan istemeyecen demi

bugün müfettişlerin semineri vardı ilçede oraya gittik okuldan bir arkadaşla konuşuyoruz. sözleşmeliler kadroya geçtiler ya 1 yıllık olsalar bile ildışı tayin isteyeceklermiş. kimi eş durumu istiyecek okuldan. kimi ıliçi çıktı. anlayacan okulda kimse kalmıyor. bende o hocada geçen sene geldik bu okula diyordu okul boşalacak. aslı hoca ile ben demirbaş olacaz okula :50: ben gitmek istiyorum yaaaaa:58:

kızlar iyi akşamlar erkek kardeşim ve babamlar geldi akşam yemeğine şimdi gittiler babamlar burda çoluk çömbek yoruldum 3 çocuk evi yıkıyorlardı allah etmesin...

xls medical siparişi vermiştim ya kızlar. şu kargodan dolayı gecikti.cumaya yetişse diyordum ama olmaycak galiba. heyecanla bekliyorum ya inşallah fadası olur,sporu diyetide ekleyip haplarıda kullanacam .bakalım ne olacak.
ne kadara aldın merak ettimmm. umarım işe yararda bende kullanmaya başlarım:52:
bizim dün çıkardılar ama müdür vermedi bugünd eokul yoktu artık yarın alcam elinden bende süsleyecem yarıyıl tatilindede bir günde süslemiştim

harika olmuşlar. baya uzun sürer onları süslemek. biraz önce düşündümde ilkokuldan kalma 1 tane bile karnem yok. o hazırlanan karneleri insan atmaya kıyamaz keşke bnmde öle bi karnem olsada saklasam:52:
bunu püskevit şeysine çevirirdimde gidip yürümem lazım. geç olunca komşular rahat durmuyo duvarları aşındırıyolar. ööööfff

Son düzenleyen: Moderatör:
off off çok işim var cokk yazılılara cevap anahtarı hazırladım.tek tek posetlere koydum teslim etcem.analizimden bir sınıf açılmıyo onu tekrar yapıcam Allahım ne zorişmiş yaa:(

kızlar meraba ben geldim
bu gün yediklerimi yazayım
sabah yarım simit yarım peynir
öğlen 3 kayısı 2 salatalık
akşam abardı biraz
1 tb barbunya 1 tb pilav
2 litre su
form çay
ara öğünler erik

bu ay tutulması benide kocacığımıda oğluşumuda kötü etkiledi
bu akşam herkez hırlıcak insan arıyo gerim gerim gerildik
netten baktım üçümüzün burcuda kötü etkileniyo üç ay sürcekmiş yandık valla
sinirliyim sinirli
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Selam kizlar , nasilsiniz? bugunku menumu yaziyorum.

Tarcinli balli suya 3.gunum. Isvec diyetinde son gunum. Yarinda ins hollywood diyetine baslicam. Yarin isvec diyetinde kac kilo vermisinyazarim buraya ins:nazar::nazar:

sizin 2 gunluk kabak diyetiniz nasil gidiyor??? kac kisi yapiyor??

cuma tartilma gunu , bakalim birinci kim:65::65:

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

ben yarın kabak detoksuna başlıycam yarın ve cuma yaparım herhalde inş işe yarar dün form çayımı içememiştim bu gün davul gibi şiştim su topladım herhalde
cumaya az kaldı beni stres bastı
:44::44::44::44::44::44::44:

Back
X