• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben yarın kabak detoksuna başlıycam yarın ve cuma yaparım herhalde inş işe yarar dün form çayımı içememiştim bu gün davul gibi şiştim su topladım herhalde
cumaya az kaldı beni stres bastı
:44::44::44::44::44::44::44:

Kabak detoksunda kac kilo veriliyor canim?/

Bugun cok iism vardi yaa, birde turkiyeyle konustum ailemle, konusunca 2 saat konbusuyoruz masallah:nazar::nazar::1::1:

birazdan aksam yemegi yapicam esime. Malum benim menu belli zaten:)) kucuk rekli dolmabiberden dolma pisircem :8:

ohh valla ne güzel canım cekti bak şimdi:)))

yettim yettim canım ben bomba gibiyim her an patlayabilirim bak gelir gelmez kaçtane mesaj yazdım dahada yazarım herhal
:13::13::13::13::13::13::13:

hoşgeldin canım nasıl sizin orada havalar

:13::13::13::13::13::13::13::13:

vaşşş hayırdır neden bomba gibisn canım:10:

offfffff oğlan uyandı kızlar ben kaçıyyorum uykusu dağılmadan gene uyutayım
bu gece bana rahat yok anlaşılan
iyi geceler herkeze

bir bilsem hiç anlamadım ben bişi diyorum eşim yanlış anlıyo o bişi diyo ben yanlış anlıyorum tuhaf bi gece anlıycan nolduki bize

ay tutulmasındandır dediğin gibi cnm:)
offfffff oğlan uyandı kızlar ben kaçıyyorum uykusu dağılmadan gene uyutayım
bu gece bana rahat yok anlaşılan
iyi geceler herkeze

iyi gerceler cnm görüşürz

yettim yettim canım ben bomba gibiyim her an patlayabilirim bak gelir gelmez kaçtane mesaj yazdım dahada yazarım herhal
:13::13::13::13::13::13::13:

hoşgeldin canım nasıl sizin orada havalar

:13::13::13::13::13::13::13::13:

havalar cok sicak yaaaa, disari cikasim gelmiyor, bide diyet yapiyorum ya, allahtan ev sicak degil , zorlanmiyorum.

bir bilsem hiç anlamadım ben bişi diyorum eşim yanlış anlıyo o bişi diyo ben yanlış anlıyorum tuhaf bi gece anlıycan nolduki bize

strestendir , Kirmayin birbirinizi, Ya sabir cek, Cok ise yariyor:40::40::40:

Buarada yarin yeni bir diyete basliyorum, ve iki gun ustuste istedigin kadar meyvesuyu iciyorsun. Ins dayanirim:14::14:

bu zayiflama isini iyice kafama koydum, ins basaracagim, 4 yildan beri hic bukadar kafama takmamistim. Ama esim cokkk mutlu bir gorseniz. Isten gelince bana iltifatlar falan filan, yardim etmeler, bugun kahvaltiyi falan o hazirladi,:nazar::nazar: bende o sirada yumurta hasladim kendime:9::9:
esim evlenmeden oncede diyordu zaten kilo almani istemiyorum, dikkat edersen sevinrim diye:68::68:

ya nicklerinizi tıklayıp verdiğiniz cevaplara bakıyorum bgnküler cıkmıyo cogunuzda..eksik çopu yarın sayımı yaparm artık su an tek tek saymayı gözüm yemiyo ya:(

off off çok işim var cokk yazılılara cevap anahtarı hazırladım.tek tek posetlere koydum teslim etcem.analizimden bir sınıf açılmıyo onu tekrar yapıcam Allahım ne zorişmiş yaa:(
ne bitmek bilmez bi çileymiş bu yahuuu... allahtan cuma karne veriliyo kurtuluyosunuz dicemde. 1 temmuza kadar okulda kalacakmış tüm öğretmenler herhalde:44::44::44:
Buarada yarin yeni bir diyete basliyorum, ve iki gun ustuste istedigin kadar meyvesuyu iciyorsun. Ins dayanirim:14::14:

bu zayiflama isini iyice kafama koydum, ins basaracagim, 4 yildan beri hic bukadar kafama takmamistim. Ama esim cokkk mutlu bir gorseniz. Isten gelince bana iltifatlar falan filan, yardim etmeler, bugun kahvaltiyi falan o hazirladi,:nazar::nazar: bende o sirada yumurta hasladim kendime:9::9:
esim evlenmeden oncede diyordu zaten kilo almani istemiyorum, dikkat edersen sevinrim diye:68::68:

neden bu erkekler kilo konusunda bu kadar takıntılııı:95::95::95: kendi gobeklerini görmüyolarr mıı????? göze batmayan kiloları bile istemiyolar yahuuu

15 Haziran Çarşamba

aynalar 24
pink 17
emidaf 14
triptofan 13
selinay 13
çatlakkemmik 12
irras 11
aysen 10
fatta 8
roseberry 7
nazco 7
prenses 3
fdm 0

kızlar yanlışlarım var mı bilmiyorum.dediğiniz gibi yaptım profilinize girip..

oufff kafa çok karışık. ygs ile ilgili merak ettiğim bi çok şey var. ayrıca arayıpta nette bulamadığım bi çok şey var. tam elime fırsat geçiyo soracak birini buluyorum oda nesi bi anda kem küm durumuna geçip soracağım şeyi unutuyorum öffffff:95::95::95::95::95:

hazır aklıma gelmişken buraya yazıyımda bigün soracak birini bulursam unuttuğumda buraya bakarım:1::1: belki sizlerde yardımcı olabilirsiniz:14:
şimdi girceğiö bölüm bazı ünilerde ygs istiyo tmm anladım bazılarıda mf istiyo
soru 1: mf isteyenler ygs de dahil olmak üzere lys dede geçerli mi?
soru 2: ygs 2 puanları belli oldumu yoksa lys yi mi bekliyolar açıklamak için? (yerleştirme zamanını aynı anda yapmak içinde olabilir şahsi fikrim)
soru 3:istediğim bölümü devlet ünilerinde bulamıyorum. bulsam bile çok karışık özel ünilerde oluyo içinde ayrım yapamıyorum. ayrıca özelleri araştırıp ayıklayayım dedim aman allahım içinden çıkılmaz bi hal aldı. bunu ayırmak için dershanedekilerle mi görüşeyim?

bu sefer istediğim olsun ama yaaa:5::5::5::5::5:

kızlarrr günaydınnn
akşamki kıskançlık krizimden ben zararlı çıktım diyebilirim adam hiç aldırmadı yaaa :2:
ilk ayrı odada yatmayı denedim uyuyamadım topladım tarağımı tasımı yatağıma geçtim öyle saçma sapan şeylerle uğraştım gece boyu

bugunde pikniğe gidiyoruz kabak yalan oldu :1:
ben artık mangal yerim yarında 1 kilo almış şekilde çıkmazsam iidir :1:

kızlarrr günaydınnn
akşamki kıskançlık krizimden ben zararlı çıktım diyebilirim adam hiç aldırmadı yaaa :2:
ilk ayrı odada yatmayı denedim uyuyamadım topladım tarağımı tasımı yatağıma geçtim öyle saçma sapan şeylerle uğraştım gece boyu

bugunde pikniğe gidiyoruz kabak yalan oldu :1:
ben artık mangal yerim yarında 1 kilo almış şekilde çıkmazsam iidir :1:

kız boşu boşuna niye yatak ayırıyon :20:
dinende çok günah biliyosun yatak ayırmak :50:
o eltinde seni kıskanıyo galiba veya kendi kocasından şüphelenyoda seninkine top atıyo :41:

havada bozuk yaww dışarı çıkıcaktım neysem kaldı artık yağmur yağdı yağacak
içim kararıyo bu havalarda
kalkamda evi süpürüp silem bari :31:
kaynanamda bi tane çarık örmüştüm gülleri dikilcek duruyo onlarıda dikem aklıma gelmişken :24:

kızlar günaydın.Bugün kabağı 2.günü.akşam çok başım ağrıdı ama snaırım değiyo çünkü sırf tuvalete gidiyorum ve acayip söktürdü.azıcık bi su içsem bile lavabodayım.Bakalım ayrın sabah faydasını göreceğiz.ben bi geçmişe baıp geliyim hemen.zaten kimseler de yokmuş.

Back
X