• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhabalar kızlar,sarhoş gibiyim yusuf sabaha kadar öksürdü evcek ayaktaydık yarını iple çekiyorum sabah randevumuz var enine boyuna araştısınlar neden bu çocuk biraz burnu akınca 20 günde iyileşmiyor hergeçen gün daha kötüye gidiyor ilaçlarını kullandığı halde başım ağrıyor,yusuf sürekli mızıklıyor.......

merhabalar kızlar,sarhoş gibiyim yusuf sabaha kadar öksürdü evcek ayaktaydık yarını iple çekiyorum sabah randevumuz var enine boyuna araştısınlar neden bu çocuk biraz burnu akınca 20 günde iyileşmiyor hergeçen gün daha kötüye gidiyor ilaçlarını kullandığı halde başım ağrıyor,yusuf sürekli mızıklıyor.......

geçmiş olsun canım
bende yusufta alerji var bu girp öksürme onun gibi duruyo birde tam zamanı alerjilerin :96:
inşlh çabucak atlatır kurtulur artık

sabah kahvaltım

bir kase special k oldu nasıl olsa artık kaynanamlar gidene kadar sabah kahvaltısında specil k mı yiyemem :31:

öğlenede kendime yoğurtlu semizotu salatası yapacam :56:

bende de semizotu var menüde ama salata mı yoksa yemeği mi bilemedim.

selinay kız görmedim hiç sorduğunu
işe yaradı gibi baksana :1:
hemde tam uygulayamadım ben midem rahatsızlanmıştı çorba içmiştim son akşamı

ayşencim 12 de uyandım daha kahvaltı yapmadım.ne yesem bişe istmeiyo canım.bu special k olayına sıcak bakmadım hiç ama millet onunla çaytır çatır kilo veriyo. öle mi yapsam kii.hep aldım aldım yemeyince attım.

ayşencim 12 de uyandım daha kahvaltı yapmadım.ne yesem bişe istmeiyo canım.bu special k olayına sıcak bakmadım hiç ama millet onunla çaytır çatır kilo veriyo. öle mi yapsam kii.hep aldım aldım yemeyince attım.

aaa kuzu sende yawwww atılırmı hiç
bak şu an ben onu yiyorum sabahta onu yedim öğlende
seviyorum bunu hem hafif hem tok tutuyo hemde içinde bir sürü vitamin protein var :8:

sadesinimi almıştın sen yani hangisini aldıysan diğer çeşitlerinede bak belki beğenirsin

o sana şişko dediği zaman dön aynaya bak de :9::9::9:
canım sen alt taraftan kaç beden giyiyosun?
azıcık daha veriyim söylerim:1: eskiden ablamla aynı beden giyiniyoduk. bu yüzdende sürekli onun kıyafetlerini kaçak göçek giyiyodum:27: dün ablama,sende zayıflamaya başla da yine senin kıyafetlerini giymeye başlıyım dedim piss dedi ahah:9: dün ki aldığım pantolon 40 bedendi. bazılarının kalıbı küçük olduğu halde büyük yazıyolarmış falan ama bilmiyorum
slm kızlar alınıtı yapmıştım gitmiş hepsi anlamadım................

ayşen kabak işe yaradımı diyom kuzu dünde yazıştım görmedinmi....

ben bugün başlıyorum şuan kahvaltı durumundayım. anniş tarttı beni 64,5 çıktım:8:

geceden beri temizlik yapıyorum saat 2,30 da gitti bizim misafirler yatıya kalcaklar sandım
onlar gidince evi topladım sabahtan beride bahçeyi temizlemeye çalışıyorum heryeri mangal külü etmiş bizim herifler
canım çıktı bide az uyudum zaten sersem gibiyim
:50::50::50::50::50::50:

media markt :) metro başta olmak üzere önüme neresi gelirse başvurcam artık. zaman kalmadı

ouyy:5: ya ablam çok kızıyo kırkta bi kere dışarı çıkıyoruz burnundan getirme insanın diyo trip yapıyo sonra. suratının asıklığını çekiyorum.

haftada 2 kere şu kabak şeysinden yapıcam. bide 1000 kalorinin altında beslencem.

280 kalori yakıyodum şimdi 300 e çıkardım. her hafta 20 yükseltirim

işin inşallah olur canım hayırlısını dile:9::9::9:
bide bu ablan sanırsam senin zayıflamanı kıskanıyo güzelim :20::20::20:

sorun abisiyle takılması değil gitsin kiminle takılabiliyorsa takılsın ..
saat 9 30 gibi aradım nerdesin evemi geliyosun dedim evet dedi .. saat 10,30 da aradım nerdesin dedim dışardayım dedi .. bu durumu kaldıramıyorum ben .. dışarı çıkmasına karşı değilimki salak yerine konmaktan bıktım bi haber bile verme yok ben balkonda ağaç olayım ..
bana bide arkadaşlarının yanında diyoki paşa bey nolduki neyi tartışıyoruz dedimki bu saatten sonra hiç bişi tartışmıyoruz .. kapattım . mesaj attım dedimki bu böyle olmaz böyle devam edersen ayrılmak istiyorum bi derdim var bir süredir bizimle ilgili geleceğimizle ama sen bi geceni bile bana ayıramıyorsun dedim dışarı çıkmana karşı değilim ama aptal yerine konmayı sevmiyorum dedim bana az bi zaman ve değer yeterdi dedim ...

canım ya herşey düzelir iyi olur inşallah ama senin kararlı olman gerekiyo sanırım çünkü eşin sorumsuzca davranmaya başlamış evliliğin ne demek olduğunu hatırlaması gerekiyor bide ailesiyle yakın olmanız kötü olmuş keşke uzaklaşabilseniz üzme kendini:70::70:

ouyyy felaket sünizitlerim ağrımaya başladı imidattttttttt

geçmiş olsun canım :70::70:

bugün su hiç içmemiştim 1,5 litresini 1 saatte bitirdim:27: 1 litreyide şimdi bitircem

evett yarından itibaren 2 gün kabak şeysini yapıcam:46: bizimkiler dışarı çıksa bile gitmicem onlarla:63::63: dua edinde kilo veriyim yoksa bu elenme şeysi içimi kemirmeye başladı hafiften hafiften. bu arada bugün kuzenimin düğünü vardı. amcamlarla aramız iyi olmadığı için gitmedik ailecek. vay bee kız benden 6 ay küçük evli:52:. evliliğe şu yönden hevesliyim çevremde hep kötü evlilikler var ve sürekli aman evlenme boşver,erkek milleti şudur budur diye söylenip duruyolar. hayatımın erkekini buluyumda görsünler nasıl mutlu olunuyomuş:21: (((bu arada büyük konuşmayım:18::18::18:)))

canım ya hayatının erkeğini bulduğun anda evlende sen genede pek acele etme bence evlilik büyük sorumluluk
benim iyi bir evliliğim var ama yinede bazen 25 yaşında diilde 30 yaşımda evlenseydim keşke diye çok düşünüyorum sorumluluklar ağır geliyo bazen ne kadar geç olursa o kadar iyi bence :7::7::7:

günaydınlar kıslar,iyi pazarlar...............

sanada iyi pazarlar canımherkezeeeeeeeeeee
:8::8::8::8:
gunyadin canim. IYI degilim ya karnim cok agriyor , gecer ins. sen nasilsin?

inşallah geçer canım benim de başım çatlıyo yaa sinüzit var bende:((

ikinizede geçmiş olsun kızlar
:9::9::9::9::9::9:
Zayiflamaninda etkisi olmustur mutlaka. Benimde duzensizdi, ama ben bebek konusunu cok taktigim icin duzensizdi, simdi takmiyorum duzene girdi sukur..

canim benim bugun diyetimin 4.gunu gram vermedim, regl oldugum icin heralde, bide karnim sis. sanki verdigim kilolorun hepsini almis gibi agir hissediyorum kendimi. AGRIM hala devam ediyor. agrim gecsin tekrar yatip uymayi dusunuyorum , cunki burda gece 3.

canım regli döneminde vücüt ödem yapıyo maalesef böbreklerden dolayı ama reglin bitince bi bakıyosun inmişsin kilolarda gitmiş ben regli bitişlerini bu yüzden çok seviyorum
:10::10::10::10::10::10:

aynen canım bende karnımı büyümüş hissediyorum :59:
inşlg cumaya kadar iner şişliğimiz

ayy daha 3 orda burda öğlen oldu nerdeyse :61:

iner canım bişi kalamaz dah beş bün var
:9::9::9::9::9:
pc deki hava durumuna güvendim camları sildim
snaki yağmur yağacak gibi hava karardı :84::84::84:

günaydınlar kıslar,iyi pazarlar...............

sanada iyi pazarlar canımherkezeeeeeeeeeee
:8::8::8::8:
gunyadin canim. IYI degilim ya karnim cok agriyor , gecer ins. sen nasilsin?

inşallah geçer canım benim de başım çatlıyo yaa sinüzit var bende:((

ikinizede geçmiş olsun kızlar
:9::9::9::9::9::9:
Zayiflamaninda etkisi olmustur mutlaka. Benimde duzensizdi, ama ben bebek konusunu cok taktigim icin duzensizdi, simdi takmiyorum duzene girdi sukur..

canim benim bugun diyetimin 4.gunu gram vermedim, regl oldugum icin heralde, bide karnim sis. sanki verdigim kilolorun hepsini almis gibi agir hissediyorum kendimi. AGRIM hala devam ediyor. agrim gecsin tekrar yatip uymayi dusunuyorum , cunki burda gece 3.

canım regli döneminde vücüt ödem yapıyo maalesef böbreklerden dolayı ama reglin bitince bi bakıyosun inmişsin kilolarda gitmiş ben regli bitişlerini bu yüzden çok seviyorum
:10::10::10::10::10::10:

aynen canım bende karnımı büyümüş hissediyorum :59:
inşlg cumaya kadar iner şişliğimiz

ayy daha 3 orda burda öğlen oldu nerdeyse :61:

iner canım bişi kalamaz dah beş bün var
pc deki hava durumuna güvendim camları sildim
snaki yağmur yağacak gibi hava karardı :84::84::84:

ay bu hava delirticek insanı haziran ortası oldu daha deniz sezonunuda açamadık ben çok özledim haftaya keşin gitmek istiyorum artık
:43:
canım yusufçuğun derdi bencede alerji ama mevsimi geçiyo artık yazın daha rahat edersiniz inşallah

Back
X