• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya beni kıskandırma. koşu bandımı özledim..
kıskandırmıyorum sadece kendimi gaza getiriyorum. buraya yazınca tembellik yapamıyorum:23: o anahtar gibi şeysini rica etsende kargoyla falan gönderseler olmaz mı?

nası yani kız anlamadım :9:

yarın gelecekler akşam 6 7 gibi gelirler
kaynanamın yanında yürürüm sorun değilde küçük kaynımda gelecek :1:
zaten kaynanam heveslendin iyi bari dönene kadar bende yürüyeyimde eccik kilo vereyim diyo
o tembellikle nasıl yürürse 10 dk dayanamaz ama :60::60:

ahah:9: bende geldiler diye biliyorum. sabahları çıkıp akşam eve geliyo sanıştım:9: ne kadar kalcaklar:9:

akşam yemeğimi daha yeni yiyorum bugün baya geç kalktım
kahvaltı ve 2 kerede şu kabak şeysinden yedim
ilk başta hoşuma gitti şimdi tatsız tuzsuz geliyo. 2 saatte bitiriyorum:9: bu yüzdende acıkmıyorum herhalde

ikinizede geçmiş olsun kızlar
:9::9::9::9::9::9:

canım regli döneminde vücüt ödem yapıyo maalesef böbreklerden dolayı ama reglin bitince bi bakıyosun inmişsin kilolarda gitmiş ben regli bitişlerini bu yüzden çok seviyorum
:10::10::10::10::10::10:

ayy ins dedigi gibi olur canim. .regl bitice vermis olayim kiloloru 53 olayim.
dun cok agrim ve halsizlik vardi, esimde diyet yapma artik diyor:2::2: bende diyetten degil dedim ama,genede yapma dedi.Diyetsiz nasil zayiflarim ya ben:34::34:

kıskandırmıyorum sadece kendimi gaza getiriyorum. buraya yazınca tembellik yapamıyorum:23: o anahtar gibi şeysini rica etsende kargoyla falan gönderseler olmaz mı?

tatlım şaka yaptım. olur mu hiç tabi ki yürü bol bol benim yerşmede. yaa annem bulamadı gönder dedim de. anahtar deyince o nasıl bişe sandı kimbilir.neyse zaten haftaya istanbula gidecem. gidene kadar da sitede yürürüm. az önce merabalaştığum bi komşum vardı ona seslendim gel beraber yürüyelim diye çıktık 1 saat yürüdük. muhabbette edimce nasıl geçti anlamadım.

kizlar bne geldim kimsecikler yok, olsun ben genede yazayim :)

tum gece uyumadim karin agrisindan , ve oglen 1 de kalktim, kahvaltimi hazirladim duyuruyor onumde ama yiyemiyorum, hicc canim istemiyorum. Kahve yapmistim onu iciyorum ama. Oda regl doneminde icimek iyi degilmis ama ben genede canim cektigi icin iciyorum.

dun gece tatli krizine girdim , ve evdeki kiraz erik ayva ve 2 parca ciklolata ve bir tatli buskivi yedim. Kenidimi zor tuttum diyeti bozmamak icin:)

Son düzenleme:
kizlar bne geldim kimsecikler yok, olsun ben genede yazayim :)

tum gece uyumadim karin agrisindan , ve oglen 1 de kalktim, kahvaltimi hazirladim duyuruyor onumde ama yiyemiyorum, hicc canim istemiyorum. Kahve yapmistim onu iciyorum ama. Oda regl doneminde icimek iyi degilmis ama ben genede canim cektigi icin iciyorum.

dun gece tatli krizine girdim , ve evdeki kiraz erik ayva ve 2 parca ciklolata ve bir tatli buskivi yedim. Kenidimi zor tuttum diyeti bozmamak icin:)

ya bide evlenince regl ağrısı olmaz falan diyolardı:18:

alır alır:)
bugün neler yedin?

sabah 1 dilim kepek ekmeği 3 kaşık menemen yağsız peynir domates salatalık
ara öğün 1 kase erik
öğle közde patlıcan 4 kaşık 1 dilim ekmek
ara öğün 1 şeftali
akşam 1 dlm ekmek salata çorba
yarında buna benzer yerim herhalde ama öğlen işte biraz abartabilirim:17: nasıl güzel mi menüm cnm

irras yasadiklarin kolay degil. Allah yardimcin olsun. Evlilikte cinsellik olmayinca baska baska sorunlarla karsilasiyor insan. sorumsuz ve dusuncesiz oluyor, cunki arada bir baglilik yok gibi, sen bu yasta esini cekmek zorunda degilsin, bide surekli ickilimi geliyor eve?

ailenle konus , tamam aileni karistirmak istemiyor olabilirsin, kendi aranizda halletmeyi dusunebilirsin bunu anlayabilirim, bende aileme hic bir sorunumu anlatmam, ama busenin tek basina cozebilecegin bir durum degil. ozellikle esinin destegi olmadan. Ailenle bir konussan diyorum. Bu durumu ogrenince sana kizacaklarini yada kotu bir tepki alacagini dusunmuyorum. Mutlaka buyuklerin bir tecrubesi ve destegi olur.

suanda 3 yil evlisin, gelecek yil 4 , sonra 6, sonra bir bakmisin 10 yil gecmis ve giden yillara uzuleceksin. oyuzden simdiden bir caresine bakman gerekli :59::59:

sabah 1 dilim kepek ekmeği 3 kaşık menemen yağsız peynir domates salatalık
ara öğün 1 kase erik
öğle közde patlıcan 4 kaşık 1 dilim ekmek
ara öğün 1 şeftali
akşam 1 dlm ekmek salata çorba
yarında buna benzer yerim herhalde ama öğlen işte biraz abartabilirim:17: nasıl güzel mi menüm cnm

hmmmm kalorisepetindende kalorini hesaplarsan daha çok faydası olur bence 100 kalorinin altında gibi :/
bende hesaplıyodum ama üşendim sonra

Back
X