• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımm. bende gülçin. 24 e girecem yakında. evliyim öğretmenim ankaradyaım. kilomda tickerımda görüldüğü üzre 76.sende kilo alma geçmişini ve sakıncası yoksa şehrini vs anlatır mısın? ne yaparsın okur musun? dha önce diyet yaptın mıı? ve merak ettiğim bu kadar grup içinde seni bize çeken şey neydi. yaa işte 14. takım farkı yaa. bak çekiyoruz işte pozitif elantiriğimizlen.

memnun oldum cnm ben aslında hep tombik bir çocuktum ama son 3 yıldır birazda stresten yoğunluktan abur cubur sayesinde bu kiloya çıktım malesef.
okuyorum şimdi staj yapıyorum istanbuldym cnm.. daha önce geçen yaz sıkı bir diyet yaptım o zaman 3. takımdaydım 10 kilo falan verdim ama byk kısmını geri aldım bu kış malesef...
bu yaz tekrar rejime başlayınca kkya geldim 3. takıma baktım zaten herkes değişmiş yerde yoktu umutsuzluk içinde diğer takımlara bakarken 14. takım çok eğlenceli geldi bana sıcak hissettim kendimi giriyim dedim iyikide girmişim :9:

kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar

hoşgeldin aramıza,ben esra 34 yaşındayım evliyim bir kuzum var,istanbuldan katılıyorum 68,5 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)))

off off çok duygusalım ben kesin hastalancam müzik dinleyip aglıorm bişey yokken ortada ama çok özledimmm:(

ilkin bu yaşadıklarının 10 katı fazlasını ben her ay yaşıyrum yarın inşallah doktora gidicem ........

o dündü amaa:78: bnm yüzümden değil ablamın yüzünden oldu bikerem:5:. yarında izinli umarım dışarı çıkmak zorunda kalmayız ki çıksalar bile ben çıkmam şu kabak şeysinin son günü. salı günü yediklerime dikkat ederim çarşamba perşembede kabağa devam :14: işe yararsa haftada 2 gün yapcam

kız çık ama salata ye. yada kumpirin yarısını ye. hiç yemeyeceksin diye bişe de yok. ya hem reddetmeye alışmalıyız. çünkü verdikten hedefe ulaştıktan sonrada korumak için hayıırrrr demeye alımalıyız şimdiden. kaçmakla olmazzz...hangi bi gezmeye olmaz diyecez yaa.gez toz boşver ama onlar yedi diye yemek zorunda değilsin ki bacım.

o dündü amaa:78: bnm yüzümden değil ablamın yüzünden oldu bikerem:5:. yarında izinli umarım dışarı çıkmak zorunda kalmayız ki çıksalar bile ben çıkmam şu kabak şeysinin son günü. salı günü yediklerime dikkat ederim çarşamba perşembede kabağa devam :14: işe yararsa haftada 2 gün yapcam

uyma sen ablana cnm:) işe yarar inşş ya yararsa bende yaparım kabak şeysi

kızlar farkettimde adımı yaşımı söylememişim ben seher 20 yaşındym mlsf 105 kilodaym ama gidecek bunlar

bende kendimi tanıtayım:77:
öhmm.. adım öznur 20 yaşındayım. sevgilimden ayrıldım çok yalnızım depresyondayığğğmmmm(eheh araya gökselin depresyondayım şarkısınıda sıkıştırdım eheh ))
bu sene ön lisansı bitirdim ama bölümümden nefret ediyorum onun içün. yeniden sınavlara hazırlancam ama gel gör ki yeni sınav sistemine bi türlü aklım ermiyo:50::50: mat ve fen temelim olmadığı içün çok zorlancam farkındayım. kilo cetvelimde 65 yazsada dün tartıldım 64,5 çıktım bu hafta 1,5 -2 hatta daha fazlasını vermek istiyorum:52: 2 haftadır kilo veremediğim için en azından fazla verirsem telafi olacak gibi. şuan ev kuşuyum bi kaç yere iş başvurusu yaptım haber bekliyorum:5: bi an önce işe girsemde dershaneye başlasam offf offf:31::31::31::31: öle işte. yalnız ben kendimi tanıtmayı geçtim dertleşme moduna girdim:1: ilahiii bennnn:61:

yaaa benim neden bugünlerde beğenilerim az.. beğene tıklayın hele bi.sıkmayın canımı yaa. yoklamayı ben alıyorum bugün beğenmeyeninnn 1 mesajını eksik sayarım kupa mupa vermem haa. şak maka da beni meğersem aslı beğeniyomuş dememki. o gitti bildirim kalmadı.:43:

kızlar dün eşim için bi hastane var onu içimden gezdirdim daha doğrusu o hastanenin diyetisyeni için hastaneyi aradım ana kadının muayenesi 450 kağıtmış keşke eşim iş ilanları olsada buraya girse dedim annaam bugün ilanları var ve eşim ordaki hastane sahiplerini tanıyor sanırım anlaşdılar gibi ama ben eşime güvenemiyorum bi bahane bulur vazgeçer kurban olduğum allahım şu eşime akıl versin inşşaallllaaaaaah hayırlısıyla olur burası ne olur dua edin kızlar bitsin bu hasret....

bende kendimi tanıtayım:77:
öhmm.. adım öznur 20 yaşındayım. sevgilimden ayrıldım çok yalnızım depresyondayığğğmmmm(eheh araya gökselin depresyondayım şarkısınıda sıkıştırdım eheh ))
bu sene ön lisansı bitirdim ama bölümümden nefret ediyorum onun içün. yeniden sınavlara hazırlancam ama gel gör ki yeni sınav sistemine bi türlü aklım ermiyo:50::50: mat ve fen temelim olmadığı içün çok zorlancam farkındayım. kilo cetvelimde 65 yazsada dün tartıldım 64,5 çıktım bu hafta 1,5 -2 hatta daha fazlasını vermek istiyorum:52: 2 haftadır kilo veremediğim için en azından fazla verirsem telafi olacak gibi. şuan ev kuşuyum bi kaç yere iş başvurusu yaptım haber bekliyorum:5: bi an önce işe girsemde dershaneye başlasam offf offf:31::31::31::31: öle işte. yalnız ben kendimi tanıtmayı geçtim dertleşme moduna girdim:1: ilahiii bennnn:61:

bende ne zaman öznur kendini tanıtacak diye sonuna kadar okudum. ama bişe itiraf edeyim. çok şirinsiiin. seni kaçıran salak herif depresyone girsin sen ne girecen.

kızlar dün eşim için bi hastane var onu içimden gezdirdim daha doğrusu o hastanenin diyetisyeni için hastaneyi aradım ana kadının muayenesi 450 kağıtmış keşke eşim iş ilanları olsada buraya girse dedim annaam bugün ilanları var ve eşim ordaki hastane sahiplerini tanıyor sanırım anlaşdılar gibi ama ben eşime güvenemiyorum bi bahane bulur vazgeçer kurban olduğum allahım şu eşime akıl versin inşşaallllaaaaaah hayırlısıyla olur burası ne olur dua edin kızlar bitsin bu hasret....

aminn canım rabbim ikimizide kocalarımıza kavuştursun inş. bu arada 450 lira mı. napıyo bu diyetisyen yağları yakma garantisi vermesi lazım bu kadar parayaa.

bende ne zaman öznur kendini tanıtacak diye sonuna kadar okudum. ama bişe itiraf edeyim. çok şirinsiiin. seni kaçıran salak herif depresyone girsin sen ne girecen.
tşk ederimmm:78: her defasında hiç üşenmeden anlatıyorum kendimi:1:
houyy:5: sevgilim olsun istiyorumda. odunlukta var sanki bende yaa çözemedim. bu sefer meslek takıntısı oldu bende. asker biriyle evlencem:8: onuda kafama taktım:))))))

enemm sakın duygusala bağlama tatlı krizi tutar sora animallah:19: bu arada senin tickera nolmuş ölee:103:

tatlı mıı bgnlerde şişkinlik var bende tatlı bile istemio cnm:)

hoşgeldin aramıza,ben esra 34 yaşındayım evliyim bir kuzum var,istanbuldan katılıyorum 68,5 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)))

ilkin bu yaşadıklarının 10 katı fazlasını ben her ay yaşıyrum yarın inşallah doktora gidicem ........

haklısın cnm ama bazen cok zor geliyor ucu açık kaç sene sürcek bu böyle nasıl dayancam bilmiyorum

kız tickerından bahsediyoruz. sende nasıl görünüyo. biz şöle görüyrouz ingiliççe olarak 80 günden fazla güncellenmemiş güncelle diyor.

evt güncellemedm 65ti zaten...veremiyorum ben kilo fln.kendime yenilikler yapmam gerek buna tickerımdan başlıyımmmm:37:

evt güncellemedm 65ti zaten...veremiyorum ben kilo fln.kendime yenilikler yapmam gerek buna tickerımdan başlıyımmmm:37:

kız benimde durdu ama bu hafta devam ediyoruz vermeye. sen neden veremiyosun spor mu yapmıyosun. kendime yeni bir ben lazım şarkısını dinle. sevgilinle buluşacağın günü düşün ve 3 kilo daha az olacaksın o gün inşalllah hedef koy kendine bacım. benim hedefim temmuz 16 da 70 olmak. ulaşamazsam bile en azından yaklaşırım. neden temmuz 16 çünkü evlilik yıldönümümüz.:69::69:

Back
X