• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm canım
ben yazmıştım ama görmedin galiba fadik 2 gün izinliydi
fattayı bilmiyorum
irras inş sorunlarını çözer takıma ilk girdiğimde onun mesajını gördüm doktordan rapor almayı düşünüyormuş aldı mı raporu
urbi hoşgeldin aramıza sen anlattın mı kuralları canım
çok tşk edrm gülçincim takımla ilgilendiğin için :54:
ben şimdi beğenirim seni :27:

yaa irrasın o mesajı gözümden kaçmış. bi bakim geçmişe. kuralları anlatmadım kaptan. aradaş daha önce 3. takımdaymış zaman sınırı var mı geri gelmek için bilmiyorum o yüzden kesinleşsin de bi sen konuş. hadi kızlarr ben çıakr . 12 de gelir yoklamayı yazarım bakalım bugünün 1. si kimm.

kız öznurrrrr senide gebertcem heee :57:
bırak askerlere yaklaşma asker polis bunlar zor işler bekle bekleeeeeee durrr ahanda benim gibi
hem senin sütten ağzın daha yeni yandı dur hele :24:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)

triptofan aysen_34+ prenses88+ pinkcat87+ seyda_66 aynalar+ selinay2002+ catlak_kemmik

REKOR REKOR REKOORRR. CANIM TAKIMIM YAAA.:nazar::nazar::nazar:HEP BÖLE BOL KATILIMLI GÜNLERDE ZAYIFLARIZ İNŞ.

yaa yine de gelirsin az da olsa demi.amannn kaynananıd aburaya getir misafir olarak. özleycem essahtan.

geçmiş okuyamam zannımca kuzum ama iki kelime yazar çıkarım
o da fırsat bulursam
zaten kaynanada benden heveslendi koşu bandında yrüycekmiş gidene kadar kilo verecekmiş takımada dahil ettimmi tamamdır :60::60:

bende özlüycem :85:

kızlar dün eşim için bi hastane var onu içimden gezdirdim daha doğrusu o hastanenin diyetisyeni için hastaneyi aradım ana kadının muayenesi 450 kağıtmış keşke eşim iş ilanları olsada buraya girse dedim annaam bugün ilanları var ve eşim ordaki hastane sahiplerini tanıyor sanırım anlaşdılar gibi ama ben eşime güvenemiyorum bi bahane bulur vazgeçer kurban olduğum allahım şu eşime akıl versin inşşaallllaaaaaah hayırlısıyla olur burası ne olur dua edin kızlar bitsin bu hasret....

inş canım bi sorun olmazda kavuşursun eşine

enemm kaptaceyzim gelmişşş:3::3::3:

:9::9::9::9::9:

kızlar dün eşim için bi hastane var onu içimden gezdirdim daha doğrusu o hastanenin diyetisyeni için hastaneyi aradım ana kadının muayenesi 450 kağıtmış keşke eşim iş ilanları olsada buraya girse dedim annaam bugün ilanları var ve eşim ordaki hastane sahiplerini tanıyor sanırım anlaşdılar gibi ama ben eşime güvenemiyorum bi bahane bulur vazgeçer kurban olduğum allahım şu eşime akıl versin inşşaallllaaaaaah hayırlısıyla olur burası ne olur dua edin kızlar bitsin bu hasret....

hayırlısı olsun canım............

64 kiloyum cnm:/

ü
bende 64 olmak istiyom artık..............

slm kızlar ben geldim 6 da eve geldim yorgunluktan üstüme bieşyde almadan uyumuşum şimdi uyandım hala yorgunluğu atamadım üstümdem şuan ekranı zor görüyorum gözümün önünde karıncalanmalar var bulanık görüyorum

cuma günü içimde bir sıkıntı var demiştim ya gece banyoya girdim vücudumda bir kızarıklık inş böcek ısırmıştır dedim cumartesi sivastayken başka bir yerlerde çıkmaya başladı benim durum psikolojik üzülünce artık vücuduma vuruyor arkadaşlar takma düşünme diyor ama elimde değil. daha öncede olmuştum hatırlarsınız 23 nisan stresinden vücudumun her yerinde 10 farklı yerlerde kızarıklar çıkmıştı pire sanmıştım 23 nisan akşamından beri çıkmamıştı erzurumdada olmuştu ordada memelekettede doktora gitmiştim verdiği ilaçlar fayda etmemişti birine okutmuştum geçmişti inanç meselesi ben inanıyorum böyle şeylere dün arkadaşın halasına okuttum başka çıkmadı vücudumdan hatta şimdi çıkanlar bile kaybolmaya başlamış inş başkada çıkmaz

ee sizler neler yaptınız

hoşgeldin kuzu yoklu8ğun belli oluyo valla.....

holyywood diyeti şu meyvesulu olan mı: kız halden düşme sakın ya bence sağlıklı değil gibim.tam bilmiyorum detayları ama çabuk acıktırmaz mı?

evet canim ilk 2 gun meyvesuyu. ya ilk 2 gun zorluk cekiyorsun ama 3,ve 4 sonrasi iyi besleniyorsun. benim regl oldugu icin canim hic bir sey yemek istemiyor, su bile icemiyorum, ama diyet teyim diye zorla birseyler yiyorum ,cunki diyete uymak zorunda oldugumu biliyorum. Kahvaltiyi bile zorla 1 saat icinde yaptim. simdi ogle yemegi zmaani ama karnimin agrisi gecmedi hala ..

bugun diyetin 4.gunundeyim gram vermedim. bu cuma tartilcam bakalim kac cikcak. Esim artik diyet yapma diyor. bende diyetten degil bu halsizlik dedim ama genede yapma diyor:44:

esracım senin kocana takımca eccik üşüşek biz bak o zaman nasıl kalıyo :1:

canım koşulları iyiyse neden red etsin ki zaten..eşinden çoçuğundan ayrılmayı o da istemez

hadi inşlhhh olur duacınım bacım :38:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)

triptofan aysen_34+ prenses88+ pinkcat87+ seyda_66 aynalar+ selinay2002+ catlak_kemmik

REKOR REKOR REKOORRR. CANIM TAKIMIM YAAA.:nazar::nazar::nazar:HEP BÖLE BOL KATILIMLI GÜNLERDE ZAYIFLARIZ İNŞ.

süper valla bu satte bu kalabalık hemide pazar akşamı....

2011-06-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Nohut yemeği 1 PORSİYON 425.75
[2] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 3 porsiyon 468
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Domates Salatası 1 PORSİYON 127
[5] Kiraz 200 gr 144
Toplam : 1219.75 kal.

üffffffffff ammada kalorili olmuş yaaa:37:

nohut yemeğinde ne kadar kalori var yaa yanlışmı hesaplıyolar bunlar acep bu kalorileri :9::9:

kız öznurrrrr senide gebertcem heee :57:
bırak askerlere yaklaşma asker polis bunlar zor işler bekle bekleeeeeee durrr ahanda benim gibi
hem senin sütten ağzın daha yeni yandı dur hele :24:

ama amaaa:43: asker ve eşleri topiğine uğruyorum çok mutlu mesutlar. bide bnm babam emekli ast. bn küçükken emekli oldu. çok güzel günlerim olmuştu tekrardan yaşamak istiyorum o günleri. ağzım yandı tabikideee nereye kadar sürcek bu rahibe hayatı:52: (şaka tabikide :) )))

geçmiş okuyamam zannımca kuzum ama iki kelime yazar çıkarım
o da fırsat bulursam
zaten kaynanada benden heveslendi koşu bandında yrüycekmiş gidene kadar kilo verecekmiş takımada dahil ettimmi tamamdır :60::60:

bende özlüycem :85:

ahah akşama kadar inmez artık. kaç gün kalcaklar?

Back
X