• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çıtırcıklarrr ben çıkıyorummm artıkınnn :10::10::10::10::10:
rica etsem acaba bana şöyleeeeeee güzel bi takma isim bulurmusun fac. içinnn:27::27::27::27::27::27::27::29::29::29::29::29:
hepinizi öpüyorummm bayyyyy:51::51::51::51::51::80::80::80::80::80::86::86::86::86::86::86::86::71::71::71::71:

Ben pirinc lapasi yapmistim iki gun, ac kalmiyorsun hic, ama pirinc icine baharat at , yoksa tatsiz tutsuz yenmiyor, bazilari yogurtlada yiyor. ben salatayla yemistim . 1 kilo ya yakin veriyorsun 2 gunde. Kolay gelsin.

Tamam canim sagol. Bekliyorum.

Hosgeldin, Ben misafir varken diyete dikkat edemiyorum, valla hem diyettesin hem misafirler agirliyorsun bravo:32:

buarada kayinvaldenle aradaki samimiyetiniz cok hosuma gitti, esinde bu durumdan cok memnundur heralde:)) ne guzel:nazar::nazar:

hoşbulduk canım
aynen canım çok zor oluyo gerçekten bu hafta almiyimde vermesemde önemli değil gerçekten

hee canım kaynanam iyidir ee gelinde iyi olunca ayıptır sölemesi :1:
ee memnundur herhalde hiç öyle bir konu olmadı ama
:40:
onlar gidince sorarım artık

Ben pirinc lapasi yapmistim iki gun, ac kalmiyorsun hic, ama pirinc icine baharat at , yoksa tatsiz tutsuz yenmiyor, bazilari yogurtlada yiyor. ben salatayla yemistim . 1 kilo ya yakin veriyorsun 2 gunde. Kolay gelsin.

hımaaa ben 1 gün yapacaktım. onda nasıl yapıyoruz kahvaltı ve tüm gün boyunca lapa mı?bide azıcık sulu olsun diyolarda ne kadar sulu olcek

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızçeler nassınız bakem
ben berbat derecede yorgunum ayaklarım sızlıyo misafir yağmuruna tutuldum resmen yaaa
bi müddet insnalardan uzak yaşamayı düşünüyorum kaynanamlar gidince :95:

hehehe kolay gelsin sana........................

kızlar haftaya çarşamba tatile gidiyorum ben 15 gün yokum haberiniz olsun......................

20de olabülür..................

anem tatilde nasıl diyet yapacam ben sırf tatile gidecem diye zayıflamak istedim alıp gelmem kiloları inşallah................

nazco sen nerelerdesin. dünde sadece 1 mesaj attın. izinli miydin.. canım izinli değilsen, cezan tüm takımlara tek tek girip 14. takımdayım paylaşımda bulunmadım cezalıyım demekk

7 gün antalya,7 gün alanya canım herşey dahil olunca yeniyo valla................

nazco sen nerelerdesin. dünde sadece 1 mesaj attın. izinli miydin.. canım izinli değilsen, cezan tüm takımlara tek tek girip 14. takımdayım paylaşımda bulunmadım cezalıyım demekk

tatlum ben salıları gelemiyorum işe gidiyorum bizim buranın pazarı mağaza çok kalabalık oluyor salı sabahı mesaj yazmıştım bana izin verin diye sonra sabah gene yazdım görmedin herhalde :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
cezalımıyım ben şimdüüüüüüüüüüü

tatlum ben salıları gelemiyorum işe gidiyorum bizim buranın pazarı mağaza çok kalabalık oluyor salı sabahı mesaj yazmıştım bana izin verin diye sonra sabah gene yazdım görmedin herhalde :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
cezalımıyım ben şimdüüüüüüüüüüü

yok ya sölediysen değilsin. ben unutuyor olabilirim yaa görmedim sanırsam. kız sen ne işi yapıyosun ne tükanın var?

hımaaa ben 1 gün yapacaktım. onda nasıl yapıyoruz kahvaltı ve tüm gün boyunca lapa mı?bide azıcık sulu olsun diyolarda ne kadar sulu olcek
evet canim kahvalti dahi tum ogunler acikinca bunu yiceksin.
ben yaptigimi yazayim ve tarifini vereyim. 1 cay bardagi pirinci 3 cay bardagiyla pisir, hafif sulu olsun. icine cok az tuz ama yag koyma. pistikten sonra nane ve kirmizi biber at. cok yakisiyor.

her ogun taze yapicaksin.

eger usenirsen, sabah 1 su bardagi pirinc, 3 su bardagi su koyup pisirebilirsin.

bu lapa 3 gun yapiyorsun , vucuttaki odemi atiyor, ozellikle adet zamani yapinca cok ise yariyormus.

her aciktigin zaman doyasiya kadar yiyebilirsin. Meyve de serbest diye biliyorum. Prs ve cuma yap istersen 1 gun nekadar etkili olur bilmiyorum.

Son düzenleme:
triptofan , ozeline msj attim baktinmi:)

buarada sutlu tarcinli tarifi verirmisin,olculu olarak verirsen makbule gecer arkadasim:1:

prenses senin verdiğin ne tarifi ödem içinmi

pirinc lapasini odem icin yapiyorlar, ama catlak_kemmik bir gun uygulayacagim demis, bende tarifini verdim. Aslinda vucuttaki odemi atiyor. 3 gun yapiyorsun. ve 1,2 kilo kaybediyorsun, tabiki kaybedilen vucuttaki su ama olsun genede insani iyi hissettiriyor:)

ben bundan 2 ay once yapmistim.

Back
X