• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pirinc lapasini odem icin yapiyorlar, ama catlak_kemmik bir gun uygulayacagim demis, bende tarifini verdim. Aslinda vucuttaki odemi atiyor. 3 gun yapiyorsun. ve 1,2 kilo kaybediyorsun, tabiki kaybedilen vucuttaki su ama olsun genede insani iyi hissettiriyor:)

ben bundan 2 ay once yapmistim.

oooo o zaman yarın deniyorumm :60: 200 gr bile versem yeter bana :60:

triptofan , ozeline msj attim baktinmi:)

buarada sutlu tarcinli tarifi verirmisin,olculu olarak verirsen makbule gecer arkadasim:1:

ben mi kız. Süte çubuk tarçın koyup ısıtıyorum benim bildiğim bişe yok başka. Tatlı isteyince canım. Amaaa bbugün kaçamaklarım oldu maaledef...üzülerek sölüyorum kızlar bana ne ceza verseniz az. Yarın yemek yok bişey.

hürrem başlıcak birazdan sezon finali ve cok heyecanlı gözüküyor özeti bitti şimdi:D:D

oooo o zaman yarın deniyorumm :60: 200 gr bile versem yeter bana :60:

200 gr degil canim 1 ,2 kilo kesin veriyorsun:1::1:

ama her ogun yiyorsun, ve az tuzlu yagsiz piscek.

ben ilk gun sabahtan pisirip isitip isitip yemistim. ama her ogun yapmak daha lezzetli oluyor. uzerine yagsiz yogurt koyupta yiyen var, ben salata yapip icine lapayi koyup yiyordum, cunki 2,ve 3,gun artik nasil tuketecegini sasiriyorsun:52::52: degisik yontemler ariyorsun:34:

ben mi kız. Süte çubuk tarçın koyup ısıtıyorum benim bildiğim bişe yok başka. Tatlı isteyince canım. Amaaa bbugün kaçamaklarım oldu maaledef...üzülerek sölüyorum kızlar bana ne ceza verseniz az. Yarın yemek yok bişey.

hiiim bende toz tarcin yapiyorsun sanmistim, iyiki belirttin cubuk tarcin diye:))

tatli canim cekince bende uygulayyim bari, yoksa verdigim kilolari bir kac gun icinde tatli yiyerek geri alicam.

buarada yarin hic bir sey yemeden olmaz.Mutlaka yemen lazimki metobolizman calissin.

200 gr degil canim 1 ,2 kilo kesin veriyorsun:1::1:

ama her ogun yiyorsun, ve az tuzlu yagsiz piscek.

ben ilk gun sabahtan pisirip isitip isitip yemistim. ama her ogun yapmak daha lezzetli oluyor. uzerine yagsiz yogurt koyupta yiyen var, ben salata yapip icine lapayi koyup yiyordum, cunki 2,ve 3,gun artik nasil tuketecegini sasiriyorsun:52::52: degisik yontemler ariyorsun:34:

sabah kahvaltısıdamı öle ya kızlar benim canım çok içeçek istiyor ne yapmalıyım yaa

sabah kahvaltısıdamı öle ya kızlar benim canım çok içeçek istiyor ne yapmalıyım yaa

evet canim kahvalti dahi. pirincten baska bir sey yemiyorsun. Bende cok icecek icen biriyimdir, hatta hergun cola icen birisiyimdir, ligt colada degil. ama simdi gunde 3 litre su iciyorum, ve su baska icecekleri icmemi engel oluyor, yani canim istemiyor cola, esim icerken bile hic canim istemiyor. ben su iciyorum o cola :)

kizlar pembe maskeye baktimda, guzellik solanlarinda yapiliyormus falan filan, yani siz evde uyguluyorsunuz anlamadim? bide benim maske, yikayinca kabuk gibi soyulandan degil, bu maske kalip gibi cikiyor int gordugum kadariyla , biraz ayrntili anlatirmisiniz :17::17:

evet canim kahvalti dahi. pirincten baska bir sey yemiyorsun. Bende cok icecek icen biriyimdir, hatta hergun cola icen birisiyimdir, ligt colada degil. ama simdi gunde 3 litre su iciyorum, ve su baska icecekleri icmemi engel oluyor, yani canim istemiyor cola, esim icerken bile hic canim istemiyor. ben su iciyorum o cola :)

of ya benim acilen silkelenmem lazım :75:
durum çok vahi kızlAr

kizlar pembe maskeye baktimda, guzellik solanlarinda yapiliyormus falan filan, yani siz evde uyguluyorsunuz anlamadim? Bide benim maske, yikayinca kabuk gibi soyulandan degil, bu maske kalip gibi cikiyor int gordugum kadariyla , biraz ayrntili anlatirmisiniz :17::17:

canım pembe güzel kokulu el kremi tüpünde bişe geldi bana. Kalın tabaka halinde sürsem öle kalıp gibi çıkar bence ama ben çabuk bitmesin diye ince tabaka sürdüm ve kuruyunca çekiyorum ve soyuluyor.üstünde kalın tabaka sürün yazıyor.bilmem ki güzellik merkezine gitmek tabi daha iyi olur ama 1 kerede fayda etmez bence 4-5 kere o parayı da kim verecek.

benim eşimde taş var şey hani şeyyy
ilişkiye girsek bişi olurmu :1::78:

ayyy utanıyo bide. kızz bence bişe olmaz. bence o herşeyin ilacııı:17::17::17::17:ayyyy çok ayıp ben ne yazdımmm:52::52::52::52:doktor daha iyi bilir aslında. avukat var takımımızda öğretemn çok doktor niye yok. bizde niye yokkkk:)

Son düzenleme:
ayyy utanıyo bide. kızz bence bişe olmaz. bence o herşeyin ilacııı:17::17::17::17:ayyyy çok ayıp ben ne yazdımmm:52::52::52::52:doktor daha iyi bilir aslında. avukat var takımımızda öğretemn çok doktor niye yok. bizde niye yokkkk:)
belki taşı ben düşürürüm :40::40::40:
evet ya doktorumuzda gelir inş bence gelse çok iyi olur benden illahlah eder :1:

hee niye yok bundan sonra üye alırken doktor olmasına dikkat edelim canım :52::52::52:

Back
X