- Konu Sahibi Pinarbartu
- #32.001
kız o kadında bi göğüsle bi bacak var
hele dudaklar nası köfte gibi![]()
geriye ne kaldı kadını kadın yapan şeyler bunlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız o kadında bi göğüsle bi bacak var
hele dudaklar nası köfte gibi![]()
hah geldi aklımaaa. gözü kör olasıca ebru polatı seviyoduayy nesi var o kızın allah aşkına söleyinn bacaktan başka bişi göremiyorum ben
![]()
canım bence eşin kızkardeşlerinede göndermez bence böyle.
bari nedenini ailene anlatsaydın en azından napsın gelemiyor derlerdi
ama sen eğer şimdi gitmediğin için eşine hiç tavır yapmazsan, ona benin onun burda tek dayanağım düşüncesini verirsen bundan sonra herşey onun dediği gibi olur haberin olsun ve kızkardeşlerinin düğünlerinede gidemezsin
malesef hayat böyle seni yemeyip yedirip, içmeyip içiren anne babayı kırıp elin oğlunun gönlünü yapmaya çalışıyoruz
büyük konuşmayım allah kalbimi biliyor ne demek istediğimi çok iyi biliyor allahım ama böyle olacaksa ben hiç evlenmeyim babamın benim yüzümden kalbinin kırılmasını hiç istemem
kusura bakma canım seni kırmak değil amacım belki bekara karı boşaması kolay gelir hesabı şimdi böyle söylemem benim için kolay
evli olunca durumlar değişiyor ama inş allah böyle bir durumu çıkarmaz karşıma
sabah kahvaltısıdamı öle ya kızlar benim canım çok içeçek istiyor ne yapmalıyım yaa
geriye ne kaldı kadını kadın yapan şeyler bunlar![]()
o kim gıııı.
anem ne güzel anltamışsın,ben olsam giderdim ,evlilikte aileler konusunda anlayışlı olmak gerekiyo bence,erkekler kendi aileleri olunca koşa koşa giderler...
kadın çok seksi yaa bence. kız sen çok çocuksu duruyosun daha 20 bile göstermiyosun. tenini, özellikle burnunu çok beğendim maşallah. bak amşallah dedim nazar değerse benden değil. yani lafı şuraya getirecem o kör olmayasıcayı unut ,çünkü bence o daha olgun dolgun seksi kadınları beğeniyordu ve sen toy kaldın askerimizin yanında. öncede böle hissediyordum ama sen üzülme diye söyleyememiştim. unut onuuu vee daha çok zaman var gezmene eğlenmene bak.kariyerine bak. en az 24 e kadar olgunlaş ve ciddi bi ilişkiye girme bence.bak bana sonra bölee yalnız kalırsın şartlar olgunlaşmadan evlenince. az daha sabredemedim yani. ne güzel aileme yakın olurdum en azından.hah geldi aklımaaa. gözü kör olasıca ebru polatı seviyoduayy nesi var o kızın allah aşkına söleyinn bacaktan başka bişi göremiyorum ben
![]()
kadın çok seksi yaa bence. kız sen çok çocuksu duruyosun daha 20 bile göstermiyosun. tenini, özellikle burnunu çok beğendim maşallah. bak amşallah dedim nazar değerse benden değil. yani lafı şuraya getirecem o kör olmayasıcayı unut ,çünkü bence o daha olgun dolgun seksi kadınları beğeniyordu ve sen toy kaldın askerimizin yanında. öncede böle hissediyordum ama sen üzülme diye söyleyememiştim. unut onuuu vee daha çok zaman var gezmene eğlenmene bak.kariyerine bak. en az 24 e kadar olgunlaş ve ciddi bi ilişkiye girme bence.bak bana sonra bölee yalnız kalırsın şartlar olgunlaşmadan evlenince. az daha sabredemedim yani. ne güzel aileme yakın olurdum en azından.
şimdi ne evli gibiyim ne bekar gibi.
kıs kadın güzel bi kerem netten baktım:84::84::84:
bende baktım tipim değil ama güzel![]()
yani şaka maka bi yana kadın at gibi he maşallah
canım bence eşin kızkardeşlerinede göndermez bence böyle.
bari nedenini ailene anlatsaydın en azından napsın gelemiyor derlerdi
ama sen eğer şimdi gitmediğin için eşine hiç tavır yapmazsan, ona benin onun burda tek dayanağım düşüncesini verirsen bundan sonra herşey onun dediği gibi olur haberin olsun ve kızkardeşlerinin düğünlerinede gidemezsin
malesef hayat böyle seni yemeyip yedirip, içmeyip içiren anne babayı kırıp elin oğlunun gönlünü yapmaya çalışıyoruz
büyük konuşmayım allah kalbimi biliyor ne demek istediğimi çok iyi biliyor allahım ama böyle olacaksa ben hiç evlenmeyim babamın benim yüzümden kalbinin kırılmasını hiç istemem
kusura bakma canım seni kırmak değil amacım belki bekara karı boşaması kolay gelir hesabı şimdi böyle söylemem benim için kolay
evli olunca durumlar değişiyor ama inş allah böyle bir durumu çıkarmaz karşıma
gıytırık bi issssaann işteo kim gıııı.
anem ne güzel anltamışsın,ben olsam giderdim ,evlilikte aileler konusunda anlayışlı olmak gerekiyo bence,erkekler kendi aileleri olunca koşa koşa giderler...
enem ben çocuksuysam hiç sevgilim olmaz yaaa..kadın çok seksi yaa bence. kız sen çok çocuksu duruyosun daha 20 bile göstermiyosun. tenini, özellikle burnunu çok beğendim maşallah. bak amşallah dedim nazar değerse benden değil. yani lafı şuraya getirecem o kör olmayasıcayı unut ,çünkü bence o daha olgun dolgun seksi kadınları beğeniyordu ve sen toy kaldın askerimizin yanında. öncede böle hissediyordum ama sen üzülme diye söyleyememiştim. unut onuuu vee daha çok zaman var gezmene eğlenmene bak.kariyerine bak. en az 24 e kadar olgunlaş ve ciddi bi ilişkiye girme bence.bak bana sonra bölee yalnız kalırsın şartlar olgunlaşmadan evlenince. az daha sabredemedim yani. ne güzel aileme yakın olurdum en azından.
şimdi ne evli gibiyim ne bekar gibi.
kıs kadın güzel bi kerem netten baktım:84::84::84:
gülçin bugün 15 mesaj atmışım kıs beni sayma boşa ben yatar kızlar öptüm sizi.....