• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr konuşmalar aynen şöyleee

iyiyim sen nasılsın.Şikayet Et · 23:19iyiyim canım bende ayrılmıssınızhayırlısı olsunn.Şikayet Et · 23:21evet öyle olduartık tahammül edemedimdalga geçer gibi yok öyle bişi diyo.Şikayet Et · 23:21öyle bişey dedi banadayok dedi.Şikayet Et · 23:21nasıl yani.Şikayet Et · 23:22banada yok öyle bişey dediayrıldık dediboş ver üzülme canımiyi de beni neden sildin facebokkdanoysa ben seni çok seviorum.Şikayet Et · 23:24üzüldüğüm tek nokta ben onu o kadar çok benimsemişken onun bana böyle bişi yapmasıydı ki ben ona en başta söyledim. eğer başka biri olursa aldatmadan önce gel bana söyle hiç bişi demem dedim. bu durumdada aynı şey geçerli oldu.Şikayet Et · 23:25anlıyorum canım ama napalım kendisi kaybetti.Şikayet Et · 23:25çünkü o gün senle konuştuktan sonra çok üzüldüm tülin abla . ve insan o durumdayken onunla ilgili bişi kalsın istemiyo. hatırlatacak herşeyi bi şekilde yok etmeye çalıştım. zaten sonra durumun farkına vardığımdada tekrar ekledim. bunun için üzgünüm özür dilerim.Şikayet Et · 23:25bana dediki 4 4 lük kız ama olmadı abla dediönemli değil canım silme beni dertleşiriz istediğin zaman.Şikayet Et · 23:26tşk ederim.Şikayet Et · 23:26nasıl derslerin okul bittivarmı takıntın.Şikayet Et · 23:26olmadı derken sanki çok farklı bi sebep var neysederslerim beklediğimdende çok iyihiç bi dersten kalmadığım gibi hepsiindende geçmişim çok şaşırdım. sınava bi kaç saat kala çalışmıştım hep.

öznur benden sana bi arkadal tavsiyesi ona dair ne varsa sil akrabasını anasını danasını
çünkü o ekli oldukça hep eskiye dönüş yapıcaksın
o olucak hep muhabbette olmasa bile olmasını umucaksın

öznur benden sana bi arkadal tavsiyesi ona dair ne varsa sil akrabasını anasını danasını
çünkü o ekli oldukça hep eskiye dönüş yapıcaksın
o olucak hep muhabbette olmasa bile olmasını umucaksın

haklısın ama ne biliyim bi ümit var içimde insanlara bi kez daha şans vermekten yanayım ama bu değil ki direk msj çekicem o gelecek paşa paşa sorun bende değildi çünkü:19:

haklısın ama ne biliyim bi ümit var içimde insanlara bi kez daha şans vermekten yanayım ama bu değil ki direk msj çekicem o gelecek paşa paşa sorun bende değildi çünkü:19:

bence şansı hak eden bi insan elindeki şansı iyi kullanırdı ..
benim sevgiliykende fikrim aynıydı şimdide aynı iki şeye katlanamam sorumsuzluk ve aldatılma ..
sorumsuzluk bi insan başta nasılsa öle devam eder sonradan çıkan bişi değildir bence
ama aldatılma karakterdir resmen ya insanın en iğrenç yanı bana göre.. eksiklik görüyorum ben o şahıslarda

ben çıkıyoreeee iyi gecelerrr:52::52::52: hepinizi öptüm en kocamanından lorkee..lorkeee.lorkeee...lorkeee:64::64::66::66:

benim sevgiliykende fikrim aynıydı şimdide aynı iki şeye katlanamam sorumsuzluk ve aldatılma ..
sorumsuzluk bi insan başta nasılsa öle devam eder sonradan çıkan bişi değildir bence
ama aldatılma karakterdir resmen ya insanın en iğrenç yanı bana göre.. eksiklik görüyorum ben o şahıslarda

işte akrabasınada yok öle bişi demiş. bilmiyorum hele bi geçsin günler aylar noluyoruz bakalım bi. hayallerim varken ona takılmam ki ben .istediğim şeyi elde etmek varken işin ucunda o aklımın kenarından geçer ancak

haklısın canım:29:

kızlarr listeyi bu gece yayınlayamaycam. daha bissürü işim var. bana dua edin yarın güzel bir sunum geçsin heycanlannmayım

yok ya sölediysen değilsin. ben unutuyor olabilirim yaa görmedim sanırsam. kız sen ne işi yapıyosun ne tükanın var?

iki tane mağaza var canım bizde biri içgiyim ve kozmetik mağazası biride çocuk giyim ve araç gereç
eşim öğretmendi istifa etti 2005 te çocuk mağazasına o bakıyo diğerinede ben ama benim bakıcı su koyverdi bu aralar çocuğa sadece salı cuma bakıyo bende iki gün gidebiliyorum işe diğer günler kızlar hallediyo

işte akrabasınada yok öle bişi demiş. bilmiyorum hele bi geçsin günler aylar noluyoruz bakalım bi. hayallerim varken ona takılmam ki ben .istediğim şeyi elde etmek varken işin ucunda o aklımın kenarından geçer ancak

eğer seni aldattığından eminsen hemen unut onu güselim affettiğin anda tekrarı olur çünkü onun erkek milletini affetmeye gelmez
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

Kizlar buarada abimin dugunune gitme meselesi vardi ya son durumu yazayim:

2,3 gun once babamla konustum, gelemiyecegimi soyledim, annemede soyledim.:50::50:

Kizlar gidemicem cunki , hem maddi yonden biletler cok yuksek,hemde esim cok istekli degil. esim istemedigi icinde onun gonlu olsun diye gitmemeye karar verdim. bu kararimdan dolayi esim cok cok mutlu oldu. Onun mutlu olmasi beni de mutlu etti, eger ona ragmen gitseydim, huzursuz olacaktim, hic eglenemeyecektim, burnumdan getircekti biliyorum. Ve tavirli hareketleriyle benim morelimi altust edecekti falan filan. tavirli oldugu icin gittigim zmaan beni aramazdi telle onuda biliyorum.

neyse annemlerle 2,3 gun once konustukta sonra, dun annemleri gene aradim, cok soguk konustular benimle, babamda cok soguktu, resmen mecburmus gibi konustu, normalde her konusmasinda, caniiiiimmm kizim benim diye acardi, bu sefer farkli konustu. Biliyorum bana suan kizginlar , ama burda evimin huzuru kacacigina varsin annemler kizsin napayim. Cunki burda yanlizim ben, esimden baska kimsem yok, sikintimda, mutlulugumda, derdimde, hep yanimda esim olacak....

gitmeyi cok istiyordum, bir tane abim var , fakat esimin istemedigi birseyide yapmak istemedim. Artik kiz kardeslerimin dugunune giderim ..nasip...

ah be güzelim eşin keşke senin bu konuda üzüldüğünü anlayabilse ama gurbette böyle oluyor işte
annen baban sana kızsada affederler bi şekilde kızlarısın çünkü gönüllerini alırsın

Back
X