- Konu Sahibi Pinarbartu
- #32.041
bende gidem yatam artık yarın gene misafir var yemeğe yarın bisürü yemek yapçam ne yapacağımıda hiç bilmiyorum bana bir misafir menüsü versenize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öznur esra şahin akkan ekle kabul ediyim..
eğer seni aldattığından eminsen hemen unut onu güselim affettiğin anda tekrarı olur çünkü onun erkek milletini affetmeye gelmez
![]()
ben eklemek istedin ama bulamadı bu isimden nedenkine![]()
günaydın kızlarrrrrrrrr :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hemen bi geçmişe bakipp gelimmmm![]()
houyyyy naptınn kuzu korkutma beniii :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bi tane fake face hesabım vardı ismini değiştirdim ve sonra gözü kör olasıcayı ekledim:18: paylaştıklarını ne yaptığını çok merak ettim kızma bana:78::83:
houyyy kıyamm yaaaa ahh kuzummm
yokkk annemmm yokk sana kızmıyorum walla hatta okadar iyi anlıyorumm kii hemde çokkk. Bak canımm sen nie yine tekrar o kör olasıcıya odaklandın biliyormusunnnn çünki o akrabasıyla görüştün ee bu durumda normal kafan karıştı yine senin için yok 4-4 kızdı demesi felan kadınında üzüldüm ayaklarına yatmasııı bunlarda seni etkiledi tabi. ama madem sen o oduun sevgilin gözünde 4- 4 de niee böyle dengesiz davranıp seni üzdü kii dimii yanii adam dengesizz ne istediğini bilmiyo bence.
ayrıca kuzummm hani o akrabası varya o kadın bana hiç samimi gelmiyo yaa nedense bilemiyorum ama öyle hissediyorum. bence sen o kadınla görüşme bak öyle olunca heppp geride kalırsın hatta bakarsın baya ilerleyip yol almışsın sonra patt die kadın yine bişey der tekrarr geriye dönmüş olarak bulursun kendini. bak bende aynılarını yaptım inan kii hatta yok üzgün felan dediklerinde tekrar şans vereyim dedim verdim de ama bak ne olduuu eşşek yine eşşek değişmedi ki değişmezde insanlar değişmez unutma . bırak geçmişte kalsın oo sen ona okadar ulaşılmaz ol ki pişmanlıktan yansın tutuşsunn sal.. şeyyy salla gitsinn kuzumm.
bigün tekrar gelse ne yaparım bilmiyorum
herhalde akrabasıyla konuştu. ondan sora akrabası yazdı. bide dün yazıştıklarımızı kesin gözü kör olasıcaya söyleyecek adım gibi eminim. ya dün haber verdi yada bugün verir.
bilmiyorumm nedemek canımmm nedemekkk
geldiği zamana bağlı birazda şuan bi boşluktasın ve daha yeni olduğu için gelsee evet deme ihtimalin varrr
amaaa sen az bir zaman sonra kendini dahada toparlayıp kendine güvendiğinde gelirse tabisideee reddedersinn hattaa ayyy ben buna mı baktım bunun için mi üzüldüm dersinnn
akrabasıyla konuşsa ne olacak ki sankiii hemm o akrabası erkek dediğin yapar birtane olmaz onlar geçicidr tarzındaa şeyler düşünüp sana söylemedi mi allah aşkına htırlasana kadınn harem meraklısı heraldee baksana birtane olmaz ki felan filann
eğer o odun sevgiline sööyleceğinden de eminsenn üzgün konuşma o kadınlaa bırak yaa boşver eminim odun sevgilin şimdi ohhhh hiçte üzgün deildir. eğer gerçkten seni sevip üzülseydii zaten bukadar bile bekleyemez hatta araya kimseyi koymadan kendisi gelir kendini affettirmek içinn nelerrr nelerr yapardı tekrar o güvenini kazanabilmek içinn demekki bukadarmış değr vermesi canımm . sende halaaa onu düşünüyosunn gelse ne yaparım filan al işte bunları düşün ve geldiğinde de ona göre bi cevap hazırla kendince![]()
hııı bu arada okadar yalvarmama rağmenn ayrı eve çıkmamıştııı benim için ama bak bi başkası için çıkabildi. ben ona evlilkle baraber 3 senemi verdim gerisini düşün artıkkk![]()
işte sende ki bu azim bende yok ki
yazdıklarınada hayret ettim. bu arada eşyalarını kullanmasınada yuhaaa diyorum:44:
çok özel olmazsa sizde ki sorun neydi ki?