• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı ben tartıyıda bavula koyacam kocamın bu evinde yokmuş. o yüzden şimdi tartılıp sölicem. pek gerçekçi olmayacak bu saatte ama napiimm sabah gelemem o telaşta. akşamda gelemem yarın sanırsam. yarın ben izinli olsamda yoklamayı ertesi gün yazsam oalr mıı? olar olar demi?

aslı ben tartıyıda bavula koyacam kocamın bu evinde yokmuş. o yüzden şimdi tartılıp sölicem. pek gerçekçi olmayacak bu saatte ama napiimm sabah gelemem o telaşta. akşamda gelemem yarın sanırsam. yarın ben izinli olsamda yoklamayı ertesi gün yazsam oalr mıı? olar olar demi?

ne gzl kavusuosun ben de haftaya kavuscam inş sevgülüme:)

yanına gliyorum datlum. istabula aşkımaaa....

kızz resim isterim düğünden.

fadime face mi aldın. hadiii çabuk ver.

:
enemmmmm istanbula b uıraya geliyonnnnnnnnn tey teyyy walla bıu sefer mazeret istemem toplanıp kahvaltı etcezzzz ona göreee:):)

canımkaptan bana fac aldıııııı vericekk gelinceee resimm olmaz mı kuzuu hemennn koycimmm resimlerimii belki kısmetim açılır o zman hııııııııııııııı:60::60::60:

yaa ben kilomu nasıl yazacam..bavula koymasam üstüne diğer şeyleri koyacam kırılmasın diye o yüzden geri giysileri filan çıkarmam gerekecek sabah. sabahta erkenden doktora gidecem rapor vs. sonrada okula gidip teslim edecem sonrada yola çıkacam. yaa bana çözüm bulun kızlarr. keşke bugün sabah tartılsaydım en azından onu yazardım...niye düşünemedim. şimdi şu saatte 76.8 im nolcekk.

yaz geldi diziler bitti tv de hiç bişey yok saçma sapan programlar var kocişimde geliyor bol zaman geçiririz artıkın

:
enemmmmm istanbula b uıraya geliyonnnnnnnnn tey teyyy walla bıu sefer mazeret istemem toplanıp kahvaltı etcezzzz ona göreee:):)

canımkaptan bana fac aldıııııı vericekk gelinceee resimm olmaz mı kuzuu hemennn koycimmm resimlerimii belki kısmetim açılır o zman hııııııııııııııı:60::60::60:

tabi inşallah canım yaa. mutlaka görüşelim. benden yana sıkıntı yok kocaya hafif çıtlattım. kk dan arkadaşlarım var ist. da diye. ama aysenin kocası bizimkinden biraz daha sert gibi onu ikna etmek lazım.. leyyyn başka kim var istanbulda .millet güzel mekanlar bilen var mı kahvaltıya. fadik ya bizimki bu sefer cihangirden tutmuş ev. sana yakın mı?

tabi inşallah canım yaa. mutlaka görüşelim. benden yana sıkıntı yok kocaya hafif çıtlattım. kk dan arkadaşlarım var ist. da diye. ama aysenin kocası bizimkinden biraz daha sert gibi onu ikna etmek lazım.. leyyyn başka kim var istanbulda .millet güzel mekanlar bilen var mı kahvaltıya. fadik ya bizimki bu sefer cihangirden tutmuş ev. sana yakın mı?

wuwww cihangirmii ahhhhh balımm çok yakınsınnn bannaaaa ayyyyy çok mutluu oldummm yaaaa ofise bile beklerimm kuzum senii:)))))

unutmamam gerkenler listeme bakar mısınız allah aşkına..:9::9::9::9:

xls medikal hapımm
sauna kemerim
tartı
laptop
tefbis anket kağıtları(öğretmenler anladı)
pembe maskem
maşa

kızlar ben çıkıyorumm komşumun kızı geldi yarın hukuktann sınavı varmışşş ders çalıştırıcam sizi öptümm hoşçakalınnn öpüyorummmmm
gülçinim sna msj atıyorum canım şimcikk baysss öpüyorum tekrardann:))))))))

wuwww cihangirmii ahhhhh balımm çok yakınsınnn bannaaaa ayyyyy çok mutluu oldummm yaaaa ofise bile beklerimm kuzum senii:)))))

gerçekten miii.:66::66::66::66::66:.. yaa az zayıflayımda öle gelim ofise. arkadaşalrın demesin ne tombiş arkadaşı varmış diyee.:50::50::50:kız oralarda yürüyüş yapacak parklar var mı yada yol. bizimkine bak dedim yok park dedi bizimki.

tamam canım sen rapor mu aldın gelecek hafta için bu arada hani bana seminer ödevini gönderecektin

birara ben yaptırmıştım 6 ay filan dayanmıştı. ama kuaföre gideren beyaz bişe giyme en sevdiğim badim mahvolmuştu. sıvı sürüyolar ya o değince iz kalıyo.

biliyorum yaa şimdi üstüme ayarladımda altıma ne giysem diye düşünüyorum gene kuaförde bişi yaptırmıştım altıma gelmiş sıvı sinir oldum

tamam canım sen rapor mu aldın gelecek hafta için bu arada hani bana seminer ödevini gönderecektin

aa nasıl yapalım face de sadece senin duvarında paylaşayım mı? haa çok beğendiler sunumumuzu. ben kendimden de drama örnekleri anlattım uygulattım arkadaşları 1. sınıf çocuğu gibi etkinliklere kattım. çok beğendiler.

aa nasıl yapalım face de sadece senin duvarında paylaşayım mı? haa çok beğendiler sunumumuzu. ben kendimden de drama örnekleri anlattım uygulattım arkadaşları 1. sınıf çocuğu gibi etkinliklere kattım. çok beğendiler.

öyle olmaz ki
sende word olarak kayıtlı mı canım onu gönder bana mesaj olarak burdan
bizimkiler sunu istemiyor çok şükür

raporu yarın alacam sabah 7 günlük. 7 günlük yetiyor değili. haftaya cuma okula gidecek miyiz.. kız ben nasıl gönderecem bu sunuyu. en iyisi eğitimhanede paylaşayım. ilgili topikte olmamı.

Back
X