• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir benim face hesabım yok herhalde artık:31:
sanada alırıkkk:27:
esraa sen bilrisin kızzz. güzel bi plan program yap bize. hafta içi de uyar bana. şölee 14. takım ist şubesi olaraktan felekten bi gün çalalım. olar mııı.

:43::43: sabah kahvaltısı alemi yapında alın bi kiloları. valla beddua ederim her yediğiniz 3 misli kalori olarak gelsin diye:60:

laa bissürü işim var ebn burda lak lak ediyom. yaa aslı aslında ben daha fazla verdim sanırsam ama sen beni 200 gram vermiş oalrak yazarsan memnun olarım. hafta başında 500 gram vermiştim ama son 2 gündür biraz dengesizdim geri almışımdır.kabul edersen böle. ama etmezsen sabah tartılacam ve acele acelee hazırlarken bavulumu birde buraya yazmakla ve senin kulaklarını çınlatmakla başlaycam güne..yaa istanbula valizde tartı götüren ilk kişi olabilir miyiiimm???? hangisiii:47::47::47::47:

laa bissürü işim var ebn burda lak lak ediyom. yaa aslı aslında ben daha fazla verdim sanırsam ama sen beni 200 gram vermiş oalrak yazarsan memnun olarım. hafta başında 500 gram vermiştim ama son 2 gündür biraz dengesizdim geri almışımdır.kabul edersen böle. ama etmezsen sabah tartılacam ve acele acelee hazırlarken bavulumu birde buraya yazmakla ve senin kulaklarını çınlatmakla başlaycam güne..yaa istanbula valizde tartı götüren ilk kişi olabilir miyiiimm???? hangisiii:47::47::47::47:

bilmem bi düşünüyüm :52::52::52::52:
bence kilo verirsen sen zaten kendin girersin takıma baktım gelmiyon yazarım 200 gr eksik :27::27::27::27::27:

peki bu çin macerası nasıl başladı onu merak ettim ben:52:

şöle önce amerikada bi otelde başladı,2 yıl orda çalıştı,sonra aynı otelin avustralya şubesinde 2 yıl şimdide çinde işte 2 yılda bir kademe atlıyo en son türkiyeye gelecek inşllh...

unutmamam gerkenler listeme bakar mısınız allah aşkına..:9::9::9::9:

xls medikal hapımm
sauna kemerim
tartı
laptop
tefbis anket kağıtları(öğretmenler anladı)
pembe maskem
maşa

benim listem
havlu
çocuklara iç çamaşırı
güneş kremi
bebe şampuanı
huggies slimmers
mayo
deniz gözlüğü
simit
kolluk
:9::9::9::9:

kızlarr yarın saçlarıma perma yabtırıyorummmm

ayy ne güsel...

yaaa ben napcam tartı işini bursada annemde tartı yok
ezcane yokmu kolu komşu yokmiiiii

sonra çıkmak bilmiyorum almayak bana face:D

ya ben az önce tartıldım kilo vermemişim kahvaltı bana haram yemek yemek haram bana artık:14:

annem sen geceyi gündüzü karıştırdın herhal. bu saatte tabikine tartılsanda kilo vermiş gözükmezsin:19:

ah be güzelim eşin keşke senin bu konuda üzüldüğünü anlayabilse ama gurbette böyle oluyor işte
annen baban sana kızsada affederler bi şekilde kızlarısın çünkü gönüllerini alırsın

Bende oyle dusunuyorum , kizlariyim gonullerini alirim ins. Sagol yorumun icin..

ohhhh sabahlar olmasın.....hadi git de bi güzel kafa dağıt canım....

prensesçim ben geçen sene bunu denedim ve çok güzel ödem attım.denemek isteyenlere duyurulur:))

canımcım bence yanlış anlama ama kaptan bu konuda çok haklı..ailene en azından bilet konusunda maddi destek verirlerse gelebileceğini söyleseydin.ben olsam çok kırılırdım açıkcası.yanlış anlama ama ailenin yanında kendi değereini düşürme olayı olmuş sanki...dost acı öylermiş canım ama eşin senin değerini de pek düşünmüyor sanki:(((

Evet pirinc lapasiyla 1-2 kilo veriliyor, ama kacamak yapmadan tabi:21:

Evet bu konuda herkez hakli, kaptan da hakli bir sey demiyorum:53: ama ailemden maddi destek alamam , ailemin durumuda belli zaten. Ama ailemin biraz anlayisli olup bana tavir almalari biraz uzdu..

Back
X