• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam arkadaslar, nasilsiniz? 25 sayfa yi okumak bir saatimi aldi:27::27:

bugun hollywood diyetim bitti 7 gun yaptim.

bugun tartildim 200 gram vermisim regl oldugum icin.yani hollywood diyetinden cok verim aldim diyemem. Pazara kadar diyet yapmicam, ara vermeye karar verdim. Pazar gunu tekrardan isvec diyetine baslicagim ins. :nazar::nazar:

Selam arkadaslar, nasilsiniz? 25 sayfa yi okumak bir saatimi aldi:27::27:

bugun hollywood diyetim bitti 7 gun yaptim.

bugun tartildim 200 gram vermisim regl oldugum icin.yani hollywood diyetinden cok verim aldim diyemem. Pazara kadar diyet yapmicam, ara vermeye karar verdim. Pazar gunu tekrardan isvec diyetine baslicagim ins. :nazar::nazar:

belki bende regl olduğum için veremedim kiloooo
diyete başlıcak haftayı bulmuşum
veririz sonra kilolarııı:16::8::8::8::8:

kizlar bu arada, birazdan arkadasima gidecegim, birlikte yemek yapicaz:) daha dogrusu hindistan yemegi deneyecegiz, umarim guzel olur:) :56: hazir diyette yapmiyorken yiyeyim bariii:68:

2 bacama epilasyon yaptım geldim 2 sayfa dolmuş. ya nokta nokta oluyo bacaklarım niye küüü..

bu arada o şarkıyı bende severim kaptan.. seyir defterimiii başkası yazsııınnn,çınarlı kubbelii mavi bir limaaannnnn..beni o limanaaa çıkaramazsııınnn:24::24::24::24::24::24:

2 bacama epilasyon yaptım geldim 2 sayfa dolmuş. ya nokta nokta oluyo bacaklarım niye küüü..

bu arada o şarkıyı bende severim kaptan.. seyir defterimiii başkası yazsııınnn,çınarlı kubbelii mavi bir limaaannnnn..beni o limanaaa çıkaramazsııınnn:24::24::24::24::24::24:

Epilasyon yapmadan once hafif bacaklarina pudra sur canim. Epilasyon bitince yumusacik oluyor.:34:

bnm çıkmam lazım artıkın zabahtan beri burdayım . allah mesaj sayacak olana ecir sabır versin bnmkiler 40 ı geçmiştir:60:
hepinize iyi gecelerrrrrr
oleyyyy yaşasın yarın tartı günü:62: çok heycanlı olcek.

lorke...lorke...lorke..lorke.....:64::64::64:

bnm çıkmam lazım artıkın zabahtan beri burdayım . allah mesaj sayacak olana ecir sabır versin bnmkiler 40 ı geçmiştir:60:
hepinize iyi gecelerrrrrr
oleyyyy yaşasın yarın tartı günü:62: çok heycanlı olcek.

lorke...lorke...lorke..lorke.....:64::64::64:

he yaa ben nasıl sayacam. zaten çenesi düşükler emidaf ayşen bide sen. bunlara artı atmaktan yer klmıyo not defterimde. ama ne güzel ya takımımız boolll boll paylaşımlııı.

urbiseher cezanı çekecek mi yoksa tam takıma alınmasını mı bekleyecez..

he yaa ben nasıl sayacam. zaten çenesi düşükler emidaf ayşen bide sen. bunlara artı atmaktan yer klmıyo not defterimde. ama ne güzel ya takımımız boolll boll paylaşımlııı.

urbiseher cezanı çekecek mi yoksa tam takıma alınmasını mı bekleyecez..

cezam ağırsa bu seferlik af edilmeyi talep ediyorum :17:

bişi buldum hoşuma gittiii

Eskidenmiş o dağı delip su getirmeler. Şimdi, mutfaktan su getireni bulursan yakala evlen hacı :)

Back
X