• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr ben geldim perma yapptırdım kıvır kıvırım artık :1::1::1:

kızlarr ben geldim daha şimdi eve girdim . işten erken çıktım ayakkabımı çantamı aldım tüm eksik ne varsa ordan kuaförüme uğradım kaşımıda aldırdım yarın kızarık durmasın die. yarın içinde randevulaştıkk huhhhh nihayet hallettim kızlar valla yaa ama ayakkabımı elbisenin altına giyince beğenmedim sabah gidip değiştiricimmm ufff :((
ama şöyle bişey varki kızlar sabhtan beri hiç bişey yemedim rutin kahvaltımı yaptımm sonrasında sadece su içtim amaa inanılmaz şişim yaaa deliricemm walla deliricemm yaa ben yarına kadar azcıkdaha göbeğim gitsin die aç duruyorum ama nie şişkinlik var yaaaa ne yapıcam ben şimdi bacaklarım bile şişşş hemde nasıl bide babet giydim bugünn . ufff akıl verin nolur kızlar yarına kadar nasıl gidicek bu şişkinilkkkkkkkkkkkkkkk
maydonoz kaynat limon sık iç...

neden kırılayım güselim içinden ne geliyosa onu sööle annnem
:54::21::21::21:

nolsun bizim adam bugün beni yemeğe davet etti dışarı birazdan hazırlanıp gidicem bu gün iyi günü galiba
gitmeden bi gelem bekem dedim napıyosunuz diye:16::16::16::16::16::16::16::16:

ooo süper..

öznurum nerdesin canımm sana msj atcaktım fac. ama kapandıı burya gelince bekliyorumm yorum yapcam çünkii aliciğimmm senin ifadenii:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

ıı şeyy geldimm:78:

fadik facede buldum seni istek gönderdim nazmiye benim ha
bu arada herkes isteklerimi kabul etmiş öpüldünüz
herkes çok güzelmiş ya en şişkonuz benim sanırsaaaaam
yusufçuğa bayıldım öznur tam tahmin ettiğim gibisin kuzu çok güzelsin
:54::54::54::54::54::54::54::54::54:
tşk ederim bide ben farkında olabilsem:31: bugün teyzeme gittim. verme kilo diyo sadece yüzün süzüldü dedi oysakine iltifat bekliyodum:5:

öznurummmm daldınn temizliğee çıkamdınn herall bekle bekle ağaç oldumm kök salcam birazdann haaaa:57::57::57::57::57::57::60::60::60::60::60::60::60:
temizlik bitti tam keyif yapmak için giriyodumkii annem evde durmak istemedi dışarı çıktık:31:
öhümm öhümm
kaptancığımm hafta sonu için izin istiyorum malumm düğünnn varrr:30::30::30::30::30::30:
bana dua edin nolurr güzel oluyum azcıkk bari makyajda yaptırıcam normalde hiç yamma çünki millet şaşırıcakk:52::52::52::52::52::52:

fotolarını koymazsan etmeyiz dua falan:1: düğüne bi gitte millet güzellik görsünn:52:

kızlarr ben geldim perma yapptırdım kıvır kıvırım artık :1::1::1:

enemmm çok seviyorum bn permayıda saçı çok yıpratmıyomu:26:

kızlarr ben geldim daha şimdi eve girdim . işten erken çıktım ayakkabımı çantamı aldım tüm eksik ne varsa ordan kuaförüme uğradım kaşımıda aldırdım yarın kızarık durmasın die. yarın içinde randevulaştıkk huhhhh nihayet hallettim kızlar valla yaa ama ayakkabımı elbisenin altına giyince beğenmedim sabah gidip değiştiricimmm ufff :((
ama şöyle bişey varki kızlar sabhtan beri hiç bişey yemedim rutin kahvaltımı yaptımm sonrasında sadece su içtim amaa inanılmaz şişim yaaa deliricemm walla deliricemm yaa ben yarına kadar azcıkdaha göbeğim gitsin die aç duruyorum ama nie şişkinlik var yaaaa ne yapıcam ben şimdi bacaklarım bile şişşş hemde nasıl bide babet giydim bugünn . ufff akıl verin nolur kızlar yarına kadar nasıl gidicek bu şişkinilkkkkkkkkkkkkkkk

tatlım sen tuzlu mu besleniyorsunn
gitmesi lazım bu şişkinliğin tabi bi banyo yap bol su iç azıcık esneme hareketleri yap geçer inşşş tam bilmiom ama

flaş fLaş flaş anamın komşusundan yazıyom 7 mesajı dolduruyumda ayıp olmasın diyom:9::9::9::9:

selamlar kızçeler
tebrik ediyorum 3 cü olmuşuz
benim yüzümden 2 liği kaybetmemişzdir inşlh :43::43::43:

bende hırs ettim valla hatta sinir oldum ne bu yaa doğru düzgün yemediğim halde artı çıktım onca ayakta dolanıyorum yerimde durmuyorum :84::84:

yaram iyileşmiş çok şükür
doktorum şeker ilacı verdi yumurtalıklarım için hemde daha rahat kilo verirsin dedi birde başka ilaç verdi bir ay içicem bunları sonra adet olunca doktora gidicem bir dahaki ay
artık yarayıda hallettiğimize göre bebek çalışmalarını hızlandıralım dedi
rabbim daha fazla bekletmesin inşlh ne diyem :59:

şu an kaynanamlar eşimler çökelekli hamur kızartması yiyolar :53::53:kaynanacağızım
o kadar ısrar etti sadece ucundan tadına baktım :74:

bugün yediklerim

sabah
bir dilim çöavdar ekmeği
yarım domates
yarım kk peynir

öğle
2 tane etli biber dolması
bi kaç kaşık salata

ara
bir dilim karpuz

akşam
bir bardak sütle special k

birazdan karpuz yiycem

45 dk hızlı tempodada yürüdüm

kaynanam sen yürüdün sana bakarken ben yoruldum diyo şaşaırıyo bendeki bu azme ve hırsa :65::65:

yaram iyileşmiş çok şükür
doktorum şeker ilacı verdi yumurtalıklarım için hemde daha rahat kilo verirsin dedi birde başka ilaç verdi bir ay içicem bunları sonra adet olunca doktora gidicem bir dahaki ay
artık yarayıda hallettiğimize göre bebek çalışmalarını hızlandıralım dedi
rabbim daha fazla bekletmesin inşlh ne diyem :59:

inşş heyşey gönlünce olur cnm

14. TAKIM 212. ETAP

aynalar ( 96,5 / 96,1 / 0,4 / 0,41% )
pinkcat87 ( 64,0 / 63,7 / 0,3 / 0,47% )
triptofan ( 75,9 / 75,7 / 0,2 / 0,26% )
roseberry ( 68,5 / 68,3 / 0,2 / 0,29% )
irras ( 89,1 / 88,0 / 1,1 / 1,23% )
selinay2002 ( 64,5 / 64,3 / 0,2 / 0,31% )
aysen_34 ( 71,7 / 72,0 / -0,3 / -0,42%)
emidaf ( 69,8 / 69,0 / 0,8 / 1,15% )
catlak_kemmik ( 65,0 / 62,5 / 2,5 / 3,85% )
faTTa83 ( 74,8 / 75,2 / -0,4 / -0,53% )
nazco ( 81,0 / 80,6 / 0,4 / 0,49% )
prenses88 ( 54,7 / 54,5 / 0,2 / 0,37% )
urbi_seher ( 105,0 / 104,5 / 0,5 / 0,48% ) yeni üye hedefi 65

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 980,5 / 974,4 / 6,1 / 0,62% )

Ellerine saglik kaptancigim. Ugrasip herkezin kilolarini takip edip liste hazirliyorsun Allah razi olsun:46::46::46:

buarada 3.olmusuz :nazar: fakat nerden bakiyoruz hangi grubun kacinci olduguna acaba ?

Selam arkadaslar, 2 gundur diyet yapmiyorum, pazar gunu basliyacagim , ve diyet yapmayinca abartiyorum yediklerimde sanirim.

cunki dun arkadasla yemek yaptik, aksam 8 de yedik.

bu sabahta hamburger yedim:17::17::17::17:yaninda cola ....
burgerin 60 cl

ekmegin 110 cl
cola 300 cl

bugun coook isim var, evi temizlicem, spor yapicam, aksam caya misafirlerim geliyor

Son düzenleme:
Back
X