- Konu Sahibi Pinarbartu
- #32.401
nerdesiniz kızlar kimse yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzzlaaarr ben geeeeldimmmm
hoşgeldin canım
geçen hafta kim geldi kim gelmedi sen hazırlayacaksın canım listeyi yarına kadar hazırlarsan sevinirim
kaptan mesaj sayıları değil dimi günlük yoklama
iyi geceler bağyanlar geçen bu hafta ki yoklamayı ben yapıcakmışım maalesef laptopımın şarjı bozuldu aldığım yere verdim servise yollayacaklar onun için diğer küçük laptopmı kullanıcam ama oda çok yavaş içinde ki programdan bir sayfadan diğerine 1 dakikada geçiyor ve takılıyor sayfalar kaptan nasıl yapalım ?
öznurcum esranın pcsinde sorun varmış bu hafta günlük mesaj sayılarını sen yapacaksın tamam mı canım yarından itibaren başlıyorsun
ayy ayy ayy tamam heycanlandımm![]()
18-24haziran yoklama listesi
aynalar - + + + + + +
pinkcat87 + + + + + + +
triptofan + + + + + + +
roseberry + + + + + + +
irras + - + + + + +
selinay2002 + + + + + + +
aysen_34 + + + + + - +
emidaf - - + + + + +
catlak_kemmik + + + + + + +
faTTa83 - - - + - + +
nazco + + + + + + +
prenses88 + + + + + + +
urbi_seher - + + + + + +
ouyyy saat kaç oldu uyumadım ben hala. dertlerimi pöyküreyim bariii belki okuyan olar.
şimdiye kadar neye heves ettiysem bütün hepsi suya düştü bide iyikide suya düşmüş diyorum gerçek olsalardı eğer zaman hatasına uğrayacaklardı her işte bi hayır var diyip isyan etmiyorum bu yüzden ama artık istediklerim olsun istiyorum. 2 güzel haber var umarım ikiside olur. hatta size üçüncüyüde büyük bi mutlulukla açıklarımhevesim kursağımda kalır diye hayallerimi pek anlatmam. dördüncüyü söyleyebilirim ama
tabisi kilo vermekkkkkkkkkkk