• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kadın korkudan ağzını açamıyor ki ..
kaynım dövüo onu şiddet var onlarda katlanıo o işte

Dovuyormu ? Allah Allah ne sorumsuz ve acimasiz insanlar var, dovmek ne demek yaa. Iras cigim umarim senin esinde abisinden ornek alip sana siddet uygulamaz:26::26:

kadın korkudan ağzını açamıyor ki ..
kaynım dövüo onu şiddet var onlarda katlanıo o işte

hmmmm....:26: kötü bi durum ya
en azından sen eşinle en son ki konuştuğunda düzelmişti ama (abisinin karısı eltin oluyo sanırım) eltinin böyle bi şansının olmaması üzücü

yok canım ben şiddete oldukça karşıyım en ufak bir darbesi bitirir herşeyi .. oda biliyo bunu ..
ama onlar için böyle bişi yok .. insan bide sustukça dahada fazlalaşıyor herşey .. sustuğun kabullediğin oluyor :50:

yok canım ben şiddete oldukça karşıyım en ufak bir darbesi bitirir herşeyi .. oda biliyo bunu ..
ama onlar için böyle bişi yok .. insan bide sustukça dahada fazlalaşıyor herşey .. sustuğun kabullediğin oluyor :50:

Evet haklisin susmak kabullenmek demek....

uykum geldi sankimm. şimdi annemde gelir. çıkıyım ben artıkın öpüyorum yanacıklarınızdan iyi gecelerr:54::54::54::54::54::54::54:

benim tepem gene atık nası olsun bu koca beni göndercek en sonunda tahtalıköye :1:

ağzını hayra aç bakem oda nesi bu kadar çok takma taktıkça adamın her yaptığı batar insana iyide yapsa kötüde yapsa sinir olursun

susmamak lazım canım zaten erkekler karşılarında ezebileceği birini bulurlarsa fırsatı kaçırmıyorlar eğolarını tatmin için bu fırsatı vermemek lazım

Back
X