• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdi sence nazco bunlar hasta kadını bekliyolar ama zil zurna sence bu biraz garip değilmi ?
kendi anası olsa bu kadar ilgilenmez

şimdi sence nazco bunlar hasta kadını bekliyolar ama zil zurna sence bu biraz garip değilmi ?
kendi anası olsa bu kadar ilgilenmez

canım bence sen yat uyu artık daha fazla kendini kurma bu adam bu saatten sonra gelse nolcak hiç değilse gelince tartışmazsınız
sabah ayık kafayla konuşmak daha sağlıklı bence
ben olsam o geldiğinde uyumuyo olsam bile uyuyo numarası yapardım sabah daha sakin derdimi anlatabilim diye

canım bence sen yat uyu artık daha fazla kendini kurma bu adam bu saatten sonra gelse nolcak hiç değilse gelince tartışmazsınız
sabah ayık kafayla konuşmak daha sağlıklı bence
ben olsam o geldiğinde uyumuyo olsam bile uyuyo numarası yapardım sabah daha sakin derdimi anlatabilim diye

anahtar yokki gene kalkıcam kapı için gene sinirlenicem başlıcam artık ya valla

anahtar yokki gene kalkıcam kapı için gene sinirlenicem başlıcam artık ya valla

bak canım sen beni dinle kapıyı aç yat uyu gene başalsan nolcak sarhoş kafayla yarın senin sylediklerinin yarısını hatırlamaz bile
yarın o ayılınca çıkar cıngarını çıkarıcaksan hiç değilse senin ciddi olduğunu anlar
sarhoş adamın üstüne gidilmez

bak canım sen beni dinle kapıyı aç yat uyu gene başalsan nolcak sarhoş kafayla yarın senin sylediklerinin yarısını hatırlamaz bile
yarın o ayılınca çıkar cıngarını çıkarıcaksan hiç değilse senin ciddi olduğunu anlar
sarhoş adamın üstüne gidilmez

annesi duysa bu saatte geldiğini kadının kalbine iner ama yarın o işide halledicem :1:

ben geldim kahvaltımı yaptım az önce.ama çok uykusuzum sabaha kadar uyuyamadım saat 6yı geçiyordu yattığımda:(:( 11 de kalktım.çok uykusuzum:((
sizler nasılsınız?

ben geldim
uyandım kahvaltı yaptım
2 bardak şekersiz çay
kk kadar peynir
çeyrek sucuk yağsız pişirdim
4 yeşil zeytin
2 dilim ekmek

bulaşık yıkadım temizlik yaptım şimdi su ısıtıyorum çamaşır yıkayacam sonrada kendimi yıkayacam :52:

iyi pazarlar herkese.....

aslıcım kaçmadım burdayım iyiyim canım sen nasılsın?

laptopım o kadar yavaş ki geçmişe bakamıyorum,sabah hepberaber kahvaltımızı yaptık,benim canım hiç durmaz oram buram ağrısada banyoyu temizledim çamaşır sularınla ohhh misss oldu daha önce bir annemede bir burda evde hiç düzen kalmadı ama şimdi allahın izniyle burdayız temizlik için bir hanifem var onu çağıracam evi bir parlatalım.....

bizim burda kocammmaannn bir pazar var oraya gidicez birazdan bakalım ne var ne yok,laptopa formatı 50 ye atıyorlar çok derğil mi ya ?programı windovs home vista o da çok yavaşlatıyor eşim versin bir yerede format atsınlar yoksa kullanmak mümkün değil...

iyi pazarlar herkese.....

aslıcım kaçmadım burdayım iyiyim canım sen nasılsın?

laptopım o kadar yavaş ki geçmişe bakamıyorum,sabah hepberaber kahvaltımızı yaptık,benim canım hiç durmaz oram buram ağrısada banyoyu temizledim çamaşır sularınla ohhh misss oldu daha önce bir annemede bir burda evde hiç düzen kalmadı ama şimdi allahın izniyle burdayız temizlik için bir hanifem var onu çağıracam evi bir parlatalım.....

bizim burda kocammmaannn bir pazar var oraya gidicez birazdan bakalım ne var ne yok,laptopa formatı 50 ye atıyorlar çok derğil mi ya ?programı windovs home vista o da çok yavaşlatıyor eşim versin bir yerede format atsınlar yoksa kullanmak mümkün değil...

slm canım sağol bende iyiyim
ben 2 yıl önce erzurumda 50 tl attırmıştım formatı pc ye canım

off çok kötüyüm uyumusum 2 gibi az önce kalktım..başım fena ağrıyo ve saçma sapan rüyalar gördümm.Hayır olsun inşallah...Şimdi de mayışık ve gözler mahmur bir şekilde oturuyorum..

Back
X