• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya çok geçmiş olsun yaaaa:50:kesin nazar var ya.sen ona cevşen falan takt bence bilmiyorum inanıomusun ama ben çok inanırım.bir de çok güzel giydirme ve yaşını büyük söle.sonuçta sen musibetten uzak kalabilmek için ve zararları uzaklaştırmak için yalan sölicen.zararı yok bence.

yok kaptanım ne demek aşk olsun yaaa.sabahları girdiğimde en çok o olduğu için ona çok alıştım.çünkü şimdiye kadar akşam hiç giremedim ilk defa bu gün işte sen de bilion.sizleri de özlüyorum ama sanki sabahçı-öğlencilerin kopukluğu gibi bizim de iletişimde sorun oluyo ister istemez.ben akşam giren birine cevap yazıyom arada kaynıyo,akşam biri bana cevap yazıyo o da kaynıyo ister istemez bi kopukluk oluyo.o yüzden de sabhaların sultnaı olaraktan fadiki özledim yoksa herkesle aynı şekilde konuşmayınca özlüyorum ve forum bağımlılık yapıyo kesinlikle...

oyy oyy oyyyy selicim de gelmiş seni de çok özledim yaf.ama bi türlü aynı anda bulunamiiz kine.kız nerdesin kız bu arada?bak geçmişte bi yerde konusu oldu.biz tereddütde kaldık.bu kabak şeysi ayda birden fazla yapmakzararlı mı kız?

kuzu ayda 2 hafta yaplıacak,haftada 2 gün kabak diğer günler normal diyet....

25 HAZİRAN GÜNLÜK YOKLAMA LİSTESİ
NO l KULLANICI ADI l MESAJ SAYISIlİ
1 l aynalar l10l :16:
2 l pinkcat87 l16 l:nazar:
3 l triptofan l izinli
4 l roseberry l5l :20:
5 l irras l16l :nazar:
6 l selinay2002 l8l :8:
7 l aysen_34 l izinli
8 l emidaf l izinli
9 l catlak_kemmik l13l :82:
10 l fatta83 l21l :65:
11 l nazco l9l :54:
12 l prenses88 l???
13 l urbi_seher l2l :4:

prenses sanırım izinli hiç girmemiş. cezalı olarakta roseberry,urbi_seher gözüküyo:47::47::47:

eline sağlık canım...

kaptan çarşambadan itibaren ben yokum bildirimde yapamıycam 15 gün sonra aynı kilodanmı devam edicez nası olacak...

Selam kizlar , dun gece 1.de girdim. cunki sizin saate gore burda gunduzdu butun gun disardaydim. bugun kimsecikler yok :)

bugun isvec diyetimin 1.gunu. Yeni kalktim kahvemi iciyorum. Birazdan misafirim gelicek, 2 saat sonra girerim tekrardan.

Son düzenleme:
kızlar ben geldim çok şükür mini notebookuma format attırdı eşim ohhh be hızlandı ama internet şifrem falan gitmiş telefonla onları hallettim geldim...

öğlen pazara gittik bişeyler aldık eşime bu sefer çoook güzel bizim pazarımız herşey var ve çok kaliteli eve geldik yemek yedik cafemize indik şimdi oturuyorum kalçam çok ağrımış çok yoruldum....

bugün yediklerim

sabah klsik kahvaltı

ara 2 şeftali

pazarda yarım simit

akşam
balık salata
elmalı soda

şimdi eşim kahve yaptı onu içiyorum....

kızlar ben geldim çok şükür mini notebookuma format attırdı eşim ohhh be hızlandı ama internet şifrem falan gitmiş telefonla onları hallettim geldim...

öğlen pazara gittik bişeyler aldık eşime bu sefer çoook güzel bizim pazarımız herşey var ve çok kaliteli eve geldik yemek yedik cafemize indik şimdi oturuyorum kalçam çok ağrımış çok yoruldum....

benimde bi kocam olsun bende pazara gideyim yaaa :84::84::84::84::84::84:

ben kaçar kızlar yarın valizleri fln hazırlamaya başlycam dinlenem bari biraz....

Back
X