• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım takımım. bugün xls medikale başladım. ve haftasonu kabız kabusumdan sonra bugün 77.7 çıktım ve ben tickerımıda değiştirdim bu yüzden çok moralim bozuldu. 75 leri görmüşken malll gibi geri 77 yi gördüm.. inşallah bu dibe vuruş beni kısa zamanda tekrar hırslanmama vesile olur. demekki neymişşş üstüne düşmezsen hemencik geri gelirmiş... demkki neymiş aç kalınarak kilo evrilmezmişşş. ara öğün yapmazsannn,,sebze meyve yemezsen. hep tost, hep karbonhidrat,bisküvi kek yersennn böle olurmuş. yaa otobüste verdikleri adı sanı belirsiz iğrenç düğün salonu kekini bile tadını beğenmediğim halde yedim yaa. psikolocik müüüü? aç değilsem bile yiyesim geliyorr.neden küüü.. Allahımmm bana yardım et bi kendime geleyiimmm..

ben çıkıyorumm kızlarrrrr:58::58::58::58::58::58::58::58::58:
belki yolda giderken biriyle çarpışırım ayyy kitaplarr derken bi bakışş tamamdırr işte sana incir reçeliii :61::61::61::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
öpüyorumm siziiii kalorisiz akşamlarrrrrr :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

belki yolda giderken biriyle çarpışırım ayyy kitaplarr derken bi bakışş tamamdırr işte sana incir reçeliii :61::61::61::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bende seni öpüyorum kocammaannnnn... :54::54::54::54:kız elin oğlunu tanımadan yakar mıyım seni. belli olmuyoe erkek milleti karpuz gibi dışından anlaşılmıyo kinemmm. kesemessinde içi ne renk diyee.:9::9:

iyiyim datlımmm. kendime sağlıklısından dengelisinden bi diyet listesi hazırlamaya çalışıyorum..aslında şok diyet değil de sağlıklı diyet yapsak hep beraber. eti sütü sebzesii. olma mı baculaaaa

aslında daha iyi sağlıklı diyet.ama sağlıklı diyetle bir yerden sonra veremiyorsun duruyor.şok yapınca vücut bir anda atıveriyor:) ben bu 1 hafta şoklamam gerek kendimi.malum İzmire gitcem:)
ama sen bence sağlıklı diyet yap şimdi 1 ay kadar.sonra 1 hafta şok yap.sonra 1 ay tekrar normal bence daha mantıklı:)

canım takımım. bugün xls medikale başladım. ve haftasonu kabız kabusumdan sonra bugün 77.7 çıktım ve ben tickerımıda değiştirdim bu yüzden çok moralim bozuldu. 75 leri görmüşken malll gibi geri 77 yi gördüm.. inşallah bu dibe vuruş beni kısa zamanda tekrar hırslanmama vesile olur. demekki neymişşş üstüne düşmezsen hemencik geri gelirmiş... demkki neymiş aç kalınarak kilo evrilmezmişşş. ara öğün yapmazsannn,,sebze meyve yemezsen. hep tost, hep karbonhidrat,bisküvi kek yersennn böle olurmuş. yaa otobüste verdikleri adı sanı belirsiz iğrenç düğün salonu kekini bile tadını beğenmediğim halde yedim yaa. psikolocik müüüü? aç değilsem bile yiyesim geliyorr.neden küüü.. Allahımmm bana yardım et bi kendime geleyiimmm..

canım ya hemen bozma moralini motivasyonunu kaybetme sadece bi geçiş yaşadın ama cumaya kadar toparlıycandan eminim ben şu ilaç işe yarar inşallah gelişmeleri yaz bakalım keşke tickerını hemen değiştirmeseydin cmaya kadar bekleseymişin iyiymiş

gülçin kıss ikimiz ya birinci oluruz ya sonuncu
ya kaptaaan şimdi biz eşleştirme olduk ya bunlar arasında en çok kilo verende 14.takımın 1.cisi 2 . cisi olsa ya
grubumuzun içinde yarışma yapak hem daha çok motive oluruz
görmediğini düşünerek özel mesajda atıyorum kaptan sana

canım ya hemen bozma moralini motivasyonunu kaybetme sadece bi geçiş yaşadın ama cumaya kadar toparlıycandan eminim ben şu ilaç işe yarar inşallah gelişmeleri yaz bakalım keşke tickerını hemen değiştirmeseydin cmaya kadar bekleseymişin iyiymiş

yok ya tickerımı görüp hırslanmak istiyorumm. gevşemeyi bırak diyo o bana ve görünce hemen spor yapası geliyo inan kii. üfff 75 e düşeyiimmm siziiii günde 5 kere beğene tıklaycam sööözzzzz.bana dua edin yaaa. kilo içinde dua edilirmi demeyin ya. Rabbim demiyor mu isteyin ne derdiniz olursa olsun isteyinnn..

iyi akşamlar tatlım
kızlar bende çıkıyom azcık bahçeyi sulamam lazım yemek pişene kadar kaç gündür sulamadım yanmış domateslerim biber ve patlıcanlarım
bide komşununkini suluycan evde yoklar oooooooooo kaç saat sürer bilmiyorum
bu arada 6 tane bebek domatesim bissürüde bebek biberim oldu gözlerine bakıyorum büyüsünler diye çok güzel
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

slm çıtırlaaaaaarrrrr :54::54::54::54::54:

hıı liste değişmiş ama ayşen izinli diilmi kaynanası var fırsat bulunca girebiliyo garibim şimdi nasıl olcak
:37::37::37::37::37::37::37::37:

canım sende girdikçe yazarsın bu aralar böyle olacak tatil dönemi olduğu için giden gelen karışacak birbirine :52:

yaa kızlar yokmu bi kuzendirr arkadaştır felannn kaptanla bana:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ayyy canım benide düşünürmüüşşş :78:

az kaldı canım çatçam ben sizin çöpünüzü aslıyla bekleyin az hepinizi buraya gelin alcam şu tatil bitsin yeni öğretmenler gelsin bekarları buluruz aralarından elbet
:69::69::69::69::69::69::69:

ayy sevindirik oldum :69::69::69:

maşallahhh maşallahhh tu tuu tuuuu benim canımmm takımıma. tatilde bilenem nasılda paylaşımlı:nazar::nazar::nazar::nazar:

ya Aslıcım aklınla zekanla bin yaşa. eşleştirme fikri süper yaaa..hem irrascım ben bu aralar gevşedim aslında her zamanki gibiyim ama kilo vermem durdu. sıkı denetime ihtiyacım var. senin beni motivenle olacak bu iş. bana istediğin cezayı verebilirsin spor yapmazsam kaçamak yaparsam ve su içmezsem. yeşilçay içmezsemmm.. tamam mıı ortiiimmm.

çookk zekiyimdir vesselam :52::52::52::52::52::52:

gülçin kıss ikimiz ya birinci oluruz ya sonuncu
ya kaptaaan şimdi biz eşleştirme olduk ya bunlar arasında en çok kilo verende 14.takımın 1.cisi 2 . cisi olsa ya
grubumuzun içinde yarışma yapak hem daha çok motive oluruz
görmediğini düşünerek özel mesajda atıyorum kaptan sana

tamam canım yapalım ama verilen kiloya göre mi yoksa yüzdeye göre mi olsun

ya bu yüzde işi nasılki hem o iş farketmez ya amaç motivasyonun düşmemesi olsun sonuçta 1 e 2 e 3e giren eşler daha çok motive olur bence yani
diğer kızlar nediyo bu işe
hşş ses verin yaa :1:

bence kiloya göre olsun. ben şuna inanmıyorum ya kilolu olanın daha çok vereceğine. mesela örnek ilk aklıma gelen esra ve öznur benden zayıf ama daha çok verebiliyorlar. yanee yüzde olmasın kilo olsun diyorum ben. sne bilirsin yinede.

bence kiloya göre olsun. ben şuna inanmıyorum ya kilolu olanın daha çok vereceğine. mesela örnek ilk aklıma gelen esra ve öznur benden zayıf ama daha çok verebiliyorlar. yanee yüzde olmasın kilo olsun diyorum ben. sne bilirsin yinede.

evet rakipleşirsek ben daha çok kilo verebilerimm:52: ramazana kadan çıtır olabilirim belkimdeee

tamam kiloya göre belirleyelim canım

Back
X