• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fadik ben kaçırdım esra nerde. istanbul buluşması organize ettin mi?yoksa ayşenin kaynanası gitsin ondan sonra mı buluşalım. ya ben cevahire gitmek istiyorum evde tabak çanak eksiği çok. cevahirde de porland avrmış ben çok severim orasını. ceva da mı buluşak ,yoksa ortaköyde çok güzel takılar, çantalar vs var kumpir var waflle varr.üfff. yada sen daha iyi bilirsin ayşen karşıda sanırsam. hepimize yakın bi yer olsun sen şimdiden araştır olar mııı?
canım siz ben, beklemeyin buluşmak için kaynanamlar gidine ben hemen annemlere kaçıcam zaten
ki benim kocayıda biliyosunuz :37:
zaten hepinizde karşıdasınız buluşun sevişin gari :27:
ayşemm hoş geldinn canımmm özledimm valla gel artıkk yaaaa:43::43::43::43::43::43::43::43:
nasılsın belin nasıl oldu ?

hb yavri ceylanım
belim aynı kuzu bugün eczaneden yakı alıcaz kaynanam yapıştırcak iyi gelir diyo bakalım

sen nasılsın

canım benim Allah kabul etsin .

şimdiii kuzumm bakk dün böreğin yanında tatlıda yemişsin tmam kalorisi belki az dieceksinde bence tatlı yediğinde hamur işi v.s yeme mesela abur cubur yeme akşam en geç 7 'de ye çünki sporda yapmıyosun ya hem sen o benim dediğin funda çayını ve yeşil çayı içiyomusun bakim hee?
savunmamı yapabilirmiyim avukat hanım:)))ben tulumbayı tamamen ve ayrıyeten tek başına yidimmm:))))hemi de sahur yerine:))ay ne pişkinim yaaaa:((

selam kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dularınızı kabul etsin inşlh
herkesler iyidir inşlh geçmişte yapamıyorum canım sıkıliii bu işe:95::95::95:

bendeki havadisler süper ötesi cumadan beri epey gitmiş benden :64::64::64:

bugünde niyetliyiz kaynanamla zaten artık akşama ne kadar yiyebilirim bilmiyorum çünkü şu doktorun verdiği yumurtalıklar için şeker ilacı acayip derecede mide bulantısı yapıyo ve canım hiç bişi istemiyo

akşama hazır makarnadan mantı doldurucam
kandil simiti yapıcam birde alman pastası bunca şey içinde kilo vermem gerçekten bir mucize benim :52:
ıooooooo ayşem hanımmmm.hoşgelmişlerrrrr:)))))kıs ne ediyon ki gitti:)))süperr ya senin adına çok sevindim yaaa.kandilde biizim iöçin de dua et de bizden de gitisn bu kilolarrrr.özlettin kendini yafff.gönder artık şu misafirlerini de bize de bi mantı yap da yiyek:)))

Son düzenleme:
nolcak o konuyu hiç açmayın paşa bey yorgunmuş bana diyoki iş bak bana diyo 14 saat çalışıyorum yoruluyorum diyo dedim sen bak işini ya dedim
bu ne ya dedim bu evlilikmi dedim 3 yılımız doldu ama pardon dedim .. dışardan eve girmezsin girersin beni görmezsin ben senin hayatında neyim dedim .. sölediklerim nerende kalıyo senin dedim sesini çıkarmadı ..
bu böyle gitmez istemiyorum ben dedim hiçç sesini çıkarmadı .. yorgun olabilirsin tamam anlarım dedim ama en azından çabanı görmeliyim benim için dedim
ben çirkinmiyim bakımlıyım alımlıyım en güzel yaşımdayım dedim beni üzmekten başka bişi yaşatmıyorsun dedim .. hiiiç ağzını bile açmadı ..
bu saatten sora sakın bana yanaşma dedim elini bilem sürme dedim

şimçik bir karar aldım onu paylaşıyorum kızlarr
cumaya kadar öğlenleri pirinç lapası yiceem
şimdi yapmaya gidiyorum

gülçin canım ayşem malumm annesine gidicekk esranında eşi yeni geldi birdee ben cevahire 5 dakka uzaklıktayımm yahuuu:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ve kahvaltı işini hafta sonu yapmamız lazım çünki hafta sonu izinliyim ben . ama diosan ki hafta içi cevahire gelmek istiyorum ayrıca tamma canım gel buluşalım ok olur yanii :51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

savunmamı yapabilirmiyim avukat hanım:)))ben tulumbayı tamamen ve ayrıyeten tek başına yidimmm:))))hemi de sahur yerine:))ay ne pişkinim yaaaa:((

ıooooooo ayşem hanımmmm.hoşgelmişlerrrrr:)))))kıs ne ediyon ki gitti:)))süperr ya senin adına çok sevindim yaaa.kandilde biizim iöçin de dua et de bizden de gitisn bu kilolarrrr.özlettin kendini yafff.gönder artık şu misafirlerini de bize de bi mantı yap da yiyek:)))

naber tatlım nasılsın bakalım
valla canım düzenli yemeye sebze yemeye çalışıyorum suyumuda içmeye çalışıyorum :34:
yarında kabak alırsam kabak detoksu yapıcam ama prşmbe eyüp sulatana zşyarete gidicez nasıl yaparım onu düşünüyorum

canım dualar karşılıklı inşlh
sende dua et inşlhhh tüp bebeğe gerek kalmadan gelsin benim sıpa :70:

nolcak o konuyu hiç açmayın paşa bey yorgunmuş bana diyoki iş bak bana diyo 14 saat çalışıyorum yoruluyorum diyo dedim sen bak işini ya dedim
bu ne ya dedim bu evlilikmi dedim 3 yılımız doldu ama pardon dedim .. dışardan eve girmezsin girersin beni görmezsin ben senin hayatında neyim dedim .. sölediklerim nerende kalıyo senin dedim sesini çıkarmadı ..
bu böyle gitmez istemiyorum ben dedim hiçç sesini çıkarmadı .. yorgun olabilirsin tamam anlarım dedim ama en azından çabanı görmeliyim benim için dedim
ben çirkinmiyim bakımlıyım alımlıyım en güzel yaşımdayım dedim beni üzmekten başka bişi yaşatmıyorsun dedim .. hiiiç ağzını bile açmadı ..
bu saatten sora sakın bana yanaşma dedim elini bilem sürme dedim

canım çok çalışmasına bahane bulmaya çalışıyo şimdi yaa tamma çok çalışmak illaki etliler ama haftada bir olur afedersin :30:
benim eşim her işe gitmesinde 16 saat sonra eve geliyo :31:
eşinin ne yapmaya çalıştığını en iyi sen anlarsın gerçekten bu işi bitirmek mi istiyo bir çözüm aramıyo yoksa başka bişeymi :44:
çok doğru konuşmuşsun canım
cinsellik evliliğin en önemli yapı taşı belki burası yeri değil ama gerçekten öyle cinsellik olmadan evlilik hayatı yürümüyo
eşler arasındaki en önemli bağ
bu da olmayınca ipler kopuyo

inşlh bi çözüm yoluna gidersiniz eşinin kafasına dank eder inşlh sonradan pişman olmaz

canım çok çalışmasına bahane bulmaya çalışıyo şimdi yaa tamma çok çalışmak illaki etliler ama haftada bir olur afedersin :30:
benim eşim her işe gitmesinde 16 saat sonra eve geliyo :31:
eşinin ne yapmaya çalıştığını en iyi sen anlarsın gerçekten bu işi bitirmek mi istiyo bir çözüm aramıyo yoksa başka bişeymi :44:
çok doğru konuşmuşsun canım
cinsellik evliliğin en önemli yapı taşı belki burası yeri değil ama gerçekten öyle cinsellik olmadan evlilik hayatı yürümüyo
eşler arasındaki en önemli bağ
bu da olmayınca ipler kopuyo

inşlh bi çözüm yoluna gidersiniz eşinin kafasına dank eder inşlh sonradan pişman olmaz

inş .. ona şey dedim bide ben sonumuzu pek iyi göremiyorum dedim bitti benim gözümde evliliğimiz dedim psikoloğa gidelim ikimiz dedim .. böle derin bi nefes aldı sora tamam dedi ..
sevgisinden hiç kuşkum yok ama o olmayışı beni öldürüyo bide inat yaptım yanii çok istekli değilim hani ama bahane uydurması dahada inatlaştırıyor beni

naber tatlım nasılsın bakalım
valla canım düzenli yemeye sebze yemeye çalışıyorum suyumuda içmeye çalışıyorum :34:
yarında kabak alırsam kabak detoksu yapıcam ama prşmbe eyüp sulatana zşyarete gidicez nasıl yaparım onu düşünüyorum

canım dualar karşılıklı inşlh
sende dua et inşlhhh tüp bebeğe gerek kalmadan gelsin benim sıpa :70:
ya iyi diyelim ii olalım.benim istanbula kardeşime gitmemel birlikte yemek düzenim bozuldu ve daha yeni toparlıyorum.ben de nasipse yarın kabağa başlıycamm.ayşenim bi de sen bişey öğrencektin hacda yapılıyomuş çocuk için hani.bana haber vercektin ne oldu?öğrenebildin mi?

kızlar ben kaçar..ayşenim sen öğrenip bana ömden atarsın olma mı?aklımda çünkü.hatta benim ark ramazanda gidecek umreye.onada ismem dua ettircem senin için.çift dikiş olcek yani:))inş hayırlısı ile olur...neyse çok öptüm hepinizi ii bakın kendinize:))

kızlar ben kaçar..ayşenim sen öğrenip bana ömden atarsın olma mı?aklımda çünkü.hatta benim ark ramazanda gidecek umreye.onada ismem dua ettircem senin için.çift dikiş olcek yani:))inş hayırlısı ile olur...neyse çok öptüm hepinizi ii bakın kendinize:))

görüşürüz canımm bu arada ben bugün yediklerimi yazimm sana ortimmm:29::29::29::29:
3. dilim ekmek
1.k.k kadar beyaz peynir
2. adet salam
şekersiz çay

1.5 lt su ve şimdide bir bardak ıcea tea:78::78::78::78::78::78::78::77::77::77::77::77::77::86::86::86::86::86:

houytttt kuzuuu napıyonn senn yaaa gündüz uyumasıı çokk ta iyi değilll kendine gelll sabaha kadann yatmıyonn sonra akşama kadann uyuyonnn heyyy kalkta spor yapp bişiler yapp yahuuu yoksam geliyo wallaaaa:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::

ayy ayy depresyondayığğmmm.

ayın 5 ine kadar diyete uyamıcam ama sporumu hergün yaparım. yediklerimede az ölçüde dikkat edicem.

evde çekişmeler var vallahiii ne olcek bilmiyorum annem babama çok kızıyo evde oturuyo diye hiç bişide aldırmıyo dolaptada hep kalorili şeyler var:78: ayın 5 nde alışverişe çıkar bizimkiler.o zaman devam edicem artıkın

Allahım kandil kandil günaha gircem şimdi. biraz önce kapıyı bi açtımmmm ve görmek istemediğim iki insan geldi misafirliğee annemde hiç sevmez:1:çünkü bi kere postu attıktan sora ouwww sürekli bizdeler. bende kapandım odaya naparlarsa yapsınlar:1:

ayy ayy depresyondayığğmmm.

ayın 5 ine kadar diyete uyamıcam ama sporumu hergün yaparım. yediklerimede az ölçüde dikkat edicem.

evde çekişmeler var vallahiii ne olcek bilmiyorum annem babama çok kızıyo evde oturuyo diye hiç bişide aldırmıyo dolaptada hep kalorili şeyler var:78: ayın 5 nde alışverişe çıkar bizimkiler.o zaman devam edicem artıkın

Allahım kandil kandil günaha gircem şimdi. biraz önce kapıyı bi açtımmmm ve görmek istemediğim iki insan geldi misafirliğee annemde hiç sevmez:1:çünkü bi kere postu attıktan sora ouwww sürekli bizdeler. bende kapandım odaya naparlarsa yapsınlar:1:

hoşbulduk:43: gelebeğğmmmm

incir reçelini seyrediim ya yarım kaldı:52:

seni çokk çokk iyi anlıyorum canım benim :59::59::59::59:
ama bak şimdi madem dolap o şekilde sende dieti bırak ma kuzuu yaa inan verdiklerinin daha fazlasını alırsınn sölimm yani bak uyarmadı deme :20::20::20::20::20::20::20:
birdee bakkk evdesin çalışmıyosun yaa istanbula gelmek istiyosun ders çalışş yawrumm derss şimdi belki bana kızıyosun ama inan ilerde anlıcaksın . kendine test kitabı all test çöz en azından pratik yapmış olursunn şimdiden başla inan alışınca bırakamıyosun bile bu sana bir abla tavsiyemdir olurmu kuzu.
incir reçelini izleme sinirlerin bozulur aşık olimm die ağlarsınn kuzuuuu:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

selam kızlar öncelikle mübarek miraç kandilini kutlarım herkesin.....

moralim çoook bozuk anneciğim kalp krizi geçirmiş pazar akşamı hemen acile götürmüşler dün haber aldım doktor bu ikinci 3.de gidersin demiş belki fazla giremem haberiniz olsun...

selam kızlar öncelikle mübarek miraç kandilini kutlarım herkesin.....

moralim çoook bozuk anneciğim kalp krizi geçirmiş pazar akşamı hemen acile götürmüşler dün haber aldım doktor bu ikinci 3.de gidersin demiş belki fazla giremem haberiniz olsun...

geçmiş olsun canım ,benimde dedem kalp krizi geçirmiş dün akşam allah sağlık versin hepimize inşallah...

Back
X