• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

önur nireee gittii yine yaaaa ayy bu kıza bi haller olduu aşık desem diill :27::27::27::27::27::27::27::27:

kim üzüyo bakimm bu kızıııı haaa :57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu cumaaaaaaaaaaaaaa buluşuyoruzzzzzzzzzz dimii yani 2 gün varrr:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: heyacanlandımm bahhhh şimcikkkkkkkk:52::52::52::52::52::52::52:

daha gelmedi bizimki belki yarın işi olabilir arkaaşlarıyla yarın olur mu pekimm? ben sana akşam herifle konuştuktan sonra haber veririm canım. kızlar aslında telefon numaramız var fadikle ama amacımızz hem sizi kıskandırmak,hemde gelmek isteyenlere de açık davett:9::9:esra nerde yaa. onun arabası var güzel mi güzel,esra arabasına koysun yusufuda gelsin.yakışıklı biri de iyi olur ya masada., aslında ayşen sadece vapurla karşıya geçecek onun işi 20 dak lık iş ama kaynana bende gelirim diyebilüüüü.:9::9::9:ayyy herif nerde kaldı yaa. hiç sölemesem gizliden yürüyüşe çıkıyom diye mi gelsem mi acaba? şimdi netten arkadaşım deyince bi önyargı oluyo çünkü. bilmem sölesemmi sölemessmii:24::24::24::24:

ay bizdede aynı şey var bende herşeyi ütüleyip asıyom soora adam onları alıp alıp deniyo yok bunun üstüne bu olmadı yok bunun altına bu olmadı güzelim ütülü şeyleri yatağın üstüne yığıyo sinir oluyorum bende
bikere hepsini toplayıp balkona atmıştım sora arıyo nerde diye balkonda dedim bi kıyamet koptu sonra bi süre yapmadı ama zaman geçince gene eynı tas aynı hamam
:52::52::52::52::52::52::52:

canım ya senin bu tartıda fazla çıkman şu aldığın ilaçtan olmasın burda bi arkadaşta kullanmıştı ona benzer bi ilaç acayip gaz yapıyho diyodu kilo almış gibiyim diyordu sonra bi zayıfladı görmen lazım:26::26::26:

ben izmirdeyim be kuzu topluca sizi beklerim
:29::29::29::29:

evet bu hap kesinlikle fena gaz yapıyo ama kilo yapmaması lazım.

daha gelmedi bizimki belki yarın işi olabilir arkaaşlarıyla yarın olur mu pekimm? ben sana akşam herifle konuştuktan sonra haber veririm canım. kızlar aslında telefon numaramız var fadikle ama amacımızz hem sizi kıskandırmak,hemde gelmek isteyenlere de açık davett:9::9:esra nerde yaa. onun arabası var güzel mi güzel,esra arabasına koysun yusufuda gelsin.yakışıklı biri de iyi olur ya masada., aslında ayşen sadece vapurla karşıya geçecek onun işi 20 dak lık iş ama kaynana bende gelirim diyebilüüüü.:9::9::9:ayyy herif nerde kaldı yaa. hiç sölemesem gizliden yürüyüşe çıkıyom diye mi gelsem mi acaba? şimdi netten arkadaşım deyince bi önyargı oluyo çünkü. bilmem sölesemmi sölemessmii:24::24::24::24:

aynennnn şekrimm maksatt kıskandırmakkk:60::60::60::60::60::60::60::60:
kuzu söle bencee habersiz olmaz bende sölicem ön yargı evet var ama napalaımm :53::53::53::53::53:
akşam haberleşelim olurmu canım

ben çıkıyorum şekerlerrrr kuzimle buluşucazz ben onlara geçicem öyle plan yaptık son dakka fal bakıcak banaaa ayy bende fala inanmam ama falsızda kalmıyorum yanii türk kahvesini çok sevyorum yaa içince oda kapatıyo napsınn kuzimm yaa :7::7::7::7::7::7::7:
gülçinn akşam hebr vermeyi unutma olurmu bacııı ama bence cuma olsun hafta sonuna denk geliyo yaa daha iyii be canım wallaaaa öpüldünüzzzz
FATOŞUMMM yawrumm akşam gelcen sen ben kıskanıyorum ama :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

ben geldim kuzenlerle çay bahçesinde okey falan oynadık ve biraz kaçırdım ben sanırım yaaa:(:(
sabah 1 kflakes
öğlen 1 simit üçgen peynir
ara 1 haşlanmıs mısır
akşam bir kaşık pilav ve fırında tavuk

ben geldim kuzenlerle çay bahçesinde okey falan oynadık ve biraz kaçırdım ben sanırım yaaa:(:(
sabah 1 kflakes
öğlen 1 simit üçgen peynir
ara 1 haşlanmıs mısır
akşam bir kaşık pilav ve fırında tavuk

öhmmm... sevgili eşceyzim bugün kendime tabiri caizse bi höööö demeye çalıştım ne kadar başarılı olmuşum bilmiyorum:78:
spor yapmadım daha
suyumu içmedim daha

sabah çok erken kalktım ananeme gitcez gece gelcez diye yarım ekmek yedim. çünkü anenemde yemek yemiyorum ben.
soraa öğlende patlıcan yemeği yedim en fazla 5 kaşıktır accıkın ekmek eşliğinde
şimdide bari akşamı toparlayım diye nesfit şettiriyorum:27:

öhmmm... sevgili eşceyzim bugün kendime tabiri caizse bi höööö demeye çalıştım ne kadar başarılı olmuşum bilmiyorum:78:
spor yapmadım daha
suyumu içmedim daha

sabah çok erken kalktım ananeme gitcez gece gelcez diye yarım ekmek yedim. çünkü anenemde yemek yemiyorum ben.
soraa öğlende patlıcan yemeği yedim en fazla 5 kaşıktır accıkın ekmek eşliğinde
şimdide bari akşamı toparlayım diye nesfit şettiriyorum:27:

yarım ekmek mii höööö:S:S
snra öğlen patlıcan yemeği beş kaşık ve ekmek eşliğin de:S:SS:
eneemm benimkiler hafif kalmış yanında:4:

selam kızlar,ben geldimmmmm bugün netim yoktu anneme geldim eşim malatyaya döndü 2 gün sonra gelecek inşallah......

saat 2 de çıktım bir arkadaşım var onunla buluştuk sohbet ettik çook iyi geldi ......

sizi çoook özledimmmmm.....burası nasıl bir yer ya alışkanlık yapıyor...

buldum bağğkk tarihe

18-24haziran yoklama listesi

aynalar - + + + + + +
pinkcat87 + + + + + + +
triptofan + + + + + + +
roseberry + + + + + + +
irras + - + + + + +
selinay2002 + + + + + + +
aysen_34 + + + + + - +
emidaf - - + + + + +
catlak_kemmik + + + + + + +
faTTa83 - - - + - + +
nazco + + + + + + +
prenses88 + + + + + + +
urbi_seher - + + + + + +

selam kızlar,ben geldimmmmm bugün netim yoktu anneme geldim eşim malatyaya döndü 2 gün sonra gelecek inşallah......

saat 2 de çıktım bir arkadaşım var onunla buluştuk sohbet ettik çook iyi geldi ......

sizi çoook özledimmmmm.....burası nasıl bir yer ya alışkanlık yapıyor...

bende yeni geldim anca evet alışkanlık yapıyor :8::8: her alışkanlık bu kadar masum olsa:31:

Back
X