- Konu Sahibi Pinarbartu
- #33.081
kızlar şu aralar çook önemli kararlar vermek durumundayım hayatımla ilgili,üzerimde 6 aydır kara bulutlar geziyor acaip bir sinir harbi yaşıyorum bugün 200 tl kaybettim annemlere geldikten sonra markete gitiik bi baktım 200 tl eksik yani herşey üstüste geliyor eşimle halledemediğimiz sorunlar var eşim kronik depresyon yaşıyor ama tedavi olmak gibi niyeti yok ailem kapımız her zaman açık size diyor eşiminde iş problemi dışında çok iyi bir insan dün ipler bi koptu avazım çıktığınca ağladım bırak beni diye asla bırakmam unut bunu dedi bende çekip giderim dedim o da bana 15 gün ver bende farkındayım seni mutsuz ettiğimi dedi,sorunumuz eşim mutsuz bir insan beyni sürekli sorun üretiyor ve hep işle ilgili ne güzel anlaştı doğan hastanesiyle ama yine soru yine sorun 7 yıldır sorun hiç bitmedi canı sıkılınca iş değiştiriyor ve sorumluluk sahibi değil ve ben çok yoruldum bittim resmen çocuğumuzun geleceği için ayrılalım dedim çünki hiç sorunlar için mücadele etmedi babam gelsin konuşcam olmazsa olmaz dedi ama eşimde asla seni bırakmam diyor bende psikiyatriste git bende gidicem dedim tamam dedi bugün ne pahasına olursa olsun aklından boşanmayı çıkar diyoor bende daha nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum tahammülsüz insan oldum en çok oğlum için üzülüyorum......
çok uzun oldu çok doldum ellerim ve ayaklarım sürekli uyuşuk gün aşırı kortizon oluyorum allah hepimize bir çıkış kapısı açsın......
canım gerçekten çok üzüldüm yaa allah inş herşeyi yoluna koyar. eşin çabuk sıkılıyor galiba durmadan değişiklik istiyor. onun için böyle heralde inş doktora gitmeyi kabul eder. bunun dışında bir sorununuz yok değil mi bir an önce sorunlarınızı çözersiniz inş dua etcem sizin için canım