- Konu Sahibi Pinarbartu
- #33.141
canım sağlıktan önemli bişey yok bak ben şuan ağlama nöbetleri geçiriyorum ve sadece sorunlarımızı halledip normal bir insan olmayı düşünüyorum,yani kiloya çok takmış durumda değilim kilo verememek kişilikle ilgili bişey değil sağlığın olsun kilo veririsin ben 30 kiloya yakın kilo verdim ama şimdi çok umurumda değil çün ki ondan önce hallolması gereken şeyler var kendimi bir topliyim hemen eşimin işe başladığı hastanede ki muayenesi 350 tl olan kadına gidicem ben diyetisyensiz kilo veremiyorum öncelik önce oğlum ve evliliğim .....
istanbulda benim bildiğim fatih çarşamba pazarı,fındıkzade cuma pazarı bizim burda behçeşehir ve beylikdüzünde ki pazarlarımız var bizim pazarımız çok güzel aradığın herşey var gel ben seni götüreyim pazarın dibini bulalım....
kızlar sizden bir şey istiyorum allah rızası için bana dua edin resmen kafayı kırmak üzereyim ki ben ruh durumu çok sağlam herkesin derdini paylaşan ve sorunlara çözüm bulan biriydim ama şimdi ben kendi sorunlarımla başedemiyorum ismen bana dua edin ......
canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dua etmez olurmuyuz hiçç kimin ne derdi varsa rabbim yardım etsin. seni çok iyi anlıyorum ama kendini üzme diyeceksin ki kolay mı ama inan sadece kendine zarar verirsin unutma herşeyi akışına bırak zamanla düzelir belki . ama sen kendini bırakma canım yusuf için en azından...