• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oda doğru ama kimse doğru düzgün parasını alamıyor emeğe saygı yok cnm ama doktor adam kocan yani gitsin çalışsın süper mesleği var her yerinde çalışabilir türkiyenin devletede geçebilir

canım benim sana katılıyorum ama eşimde kendine güven yok eşim şuanda çok rağbet olan fizik tedavi uzmanı istediği yerden iş bulabiliyor hamdolsun bugün konuştuk o da bazı şeylerin farkına varıyor inşallah tedavi olmam lazım bu saplantılarımdan kurtulmak için dedi inşalah en kısa zamanda bir psikiyatriste yada psikoloğa gidicez,şöyle bir karar aldım esra boşanmak çare değil önemli olan zoru başarmak yılmıycam rabbime sığınıp bu zorluğun üstesinden de gelicez evladımızz ve yuvamız için bu dünyada sağlık olduktan sonra aşılamıyacak dert yok çünkü yüce yaradanım dermansız dert vermemiştir insanoğluna şuanda bir sınavdayız ve şeytan sürekli uğraşıyor ve istediğide eşleri ayırmak yenilmiycem kör şeytana savaşıcam onunla ve bu gemiyi yürüteceğiz inşallah....

yatmadan önce son kelimelerimide yazayım çıkıcam ulleeey trip ve fadik bizi ektiniz saat 6 da buluşcanız ya allah sizi tombul yapsın emi:33::49:bende gelmek istiyordum amma leyyn saat 6 trip hanım istanbulda cuma trfiği diye bişey ve otoppark sorunu var neymiş efendim birbirlerine yakınlarmış hadi öyle olsun bakalım ekin bizi ekin ama en kısa zamanda bir hafta sonu ayarlayıp görüşelim,tombulluk meselesine gelince hadi acıdım tığ gibi olun innnşşşşşaaallllaaaaaaaahhhhhh....

kız 6 da değil ben öğleden sonra cevahirin orda fadiğin ofisine gidecem. öle daha uygun oldu. o çıkamayacakmış patron yokmuş. kız istersen senle de şişlide gezelim kız fadiğin yanından çıktıktan sonra 2 gibi filan.

herif başımda heran çıkabilirim. kız öznur işin hayırlı olsun. ne üzerine tam geçmişi okuyamadım küü. bu arada kaba kürüne akşamdan başlayayım diyordum ama herife yapacağım tavuk bozuk çıkınca kabak hazretleri akşam yemeğimiz oldu. kısmet değilmiş. neyse öle işte.

günün olayy hatunu olmaktan guru duyuyorum yihhuuwwww:65::65::65::65::65::65: alkışları göriimm?:51::51::51::51:
bugün başıma neler geldi anlatmazsem çatlarım vallahiii:52::52::52:

şimdı kariyer netten başvuru yapmıştım dün aradılar. bugünde görüşmeye gittim. işte form verdiler doldurdum. sonracıma sınav yapcez dedi:53: daha yeni okuldan mezun olduğum içün sınav şeysini üstümden atamadım o yüzden aniden sınav kelimesi olunca amaa hocaaaağğmmm diyesim geldi:1:neysem o accıkın kötü geçti. sorular çok kolaydı ama bnm matematik alıp başını gittiği için zorlandım neysecimmm onuda verdim bu seferde mağazamızda şöle bi sorun var siz olsanız aşağıdakilerden hangisini yaparsınız tarzı sorular vardı:37: onuda verdim bu seferde önüme bi kağıt verdiler,15 e yakın ürün vardı şöle bişidi
basketbol topu:15 ytl,cd player:125 ytl gibi .... 10 dk boyunca buna bön bön bakıp 10 dk sonunda sırası,isimleri ve fiyatlarını boş kağıda şettirdiler onuda yaptım tam çıkıyodum ki adam mülakata almasın mı:52:
annemle gitmiştim . annem diyo ki senden sora gelenler bile çıktı sen içerdeydin çok merak ettim didi. 2-2,5 saat bekledi kadın beni:1: ben haricinde kimseyi çağırmadılar yüz yüze görüşmeye. adamın sorduğu şeylere cvp verdim. sorulardan bi tanesinde şu vardı. lisede ve ünidede aynı bölümü okumuşsun 6 yıl az değil neden kendi mesleğini yapmadında bu mesleği seçtin diye sordu bende didimmm kiiiiii:21: öğğretmenlik istiyodum okulumun 4 yıllığı kalktı bu yüzdende devam etmek istemedim bu mesleği seçmemin nedenide.lisedede,ünidede,çalışma hayatındada sürekli bayanlarla aynı ortam içinde bulundum .özellikle çalışma hayatımda 30 yaş üstü kadınlardan oluşuyodu çevrem. bu durumdan sıkıldım karma bi ortamda hem eğlenerek hemde çevre yaparak mutlu olabileceğimi düşünüyorum didim. daha bi sürü soru sordu:52: adam sonunda dediki kendini çok iyi anlatabiliyosun bu piyasada çalışmaya devam edersen iyi yerlere geleceğini düşünüyorum didii ve yan odaya geç işe alım işlemleri başlasın didiii:52:

buraya kadar herşey güzel yalnız görüşmeye girmeden önce güvenlikler nüfus cüzdanımı aldı ziyaretçi kartı verdiler. çıkıştada enem teslim etcem başka bi hatunun kimliğini vermesinler mii:30: didim bu bnm değil o sırada annem geldi. işte ordakiler yusuf yusuf etmeye başladı:1: siz gidin bnm kimliğimi başka birine verin o salakta bakmamış kimliğe. artık aramışlarda kızı geldi. 1 saatte onun kızılaydan gelmesini bekledik:31:

kızılaya gittik oraya gitmişken hazır kan bağışlıyım dedim. tansiyonum düşük çıktı işte soda falan içtim bunlar bnm kanımı falan aldılar. accıkta orda bekledim neyse otobüse bindik eve gitcez. 1 kişilik yer vardı annem sen otur yeni kan verdin didi bende şimdi cetilmenliğin sırası diil otur anniş didim. enemmm cepanın oraya gelince bnm gözler kaydı bayıldım:30:bi akç saniye soraa gürültü patırtı koptu etrafımda ayaklarımı havaya kaldırdılar yere uzandırdılar :52: otobüsü durdular kapıları açtırdılar hava gelsin diye :17: yüzüme su falan şettirdiler. sora annemin ödü koptu artık yanındaki kadın yer verdi oturdumda otobüsten inice ablam çikolata falan getirmiş meyve suyu vardı bide artık onları içince kendime geldim accık. sora accıkında uyumaya çalıştım bişiler yedirdiler iyiyim şimdiii:32:

canım öncelikle geçmiş olsun..ama senden bunu beklemezdim.bir bakışla seni tutanın kalbini çalabilirdin.neyse kısmet boşluğuna gelmiş o anda hehe:D
bu arada işin olduna sevindim.hayırlı olsun.sıkılmazsın hiç olmazsa.

ay bu arada ben bişey anlatcam.geçen gün yine bir kaçamak anında kuzenle dondurma alıoduk.çocuk dondurmaları koydu hiç dikkatimi çekmemişti baktım kuzen dürtüo beni arkasını döndünde cok yakışıklı fln dedi:D ben de şöle bi baktm meraktan:D çocuk gözlerimin içine bakıo masmavi gözleri vardı başka da bişeyini göremedm gzl:D.elimde tek taş olmasına ragmen sırıtıp bakıodu böle deişik deişik.neyse neli olduğunu söledim dondurmanın gülümsüo cocuk hala sinir oldum.parayı verdim uzatırken de bişiler geveledi baktı gözlerime ben hemen kaçırdım.ay çok utandım yaa..önceden olsa böle olmazdm da şimdi sevgilim uzakta ya kötü hissediorm böle bir durum olunca.bir de kuzenim beenmişti ya o da bir garip oldu sonra :50:

noldu cnm hayırdır:(((

benimki gene yok gene yok gene yok kaldıramıyorum hep aklımda boşanmaaa her şey onu tetikliyor ama sanki onsuz hayat herşey daha kötü olacakmış gibi geliyor ondan önceki hayatım öyleydi ..
düzelmiyor düzeleceği yok .. katlanamıyorum .. susamıyorum ... duramıyorum

benimki gene yok gene yok gene yok kaldıramıyorum hep aklımda boşanmaaa her şey onu tetikliyor ama sanki onsuz hayat herşey daha kötü olacakmış gibi geliyor ondan önceki hayatım öyleydi ..
düzelmiyor düzeleceği yok .. katlanamıyorum .. susamıyorum ... duramıyorum

canım sölesene böyle sürmiycek de söylediklerim bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor de.olmadı akıllanması için ailenin yanına git bir süre.ama o demek ki nasılsa sadece laf edio icraate bişey yapmıyo diye düşünüyor demek ki.seni kaybetmekten korksun biraz.gidebileceğini göster bence.

kilo bildirimi yapayım kızlar..63.7 idim en son.63.5 şu an ne bu ya.günde 800 küsürlerde kalori almama ragmen bu kadar vermişim:(:(

kızlar hemen kilo bildirimi yapıp gidçem.kahvaltıya davetliyiz eşimlee.gelince detyalrı nalatırım.bugün itibariyle 74.8:))yani aldığım kilolardan sonnda kurtuldumm.kaptancımm geçen hafta 75.2 idi.ona göre sen şeettirirsin.az ama bana yetiiii.buna da şükürrr.hadi görüşürüz.gün içinde girip detayları anlatırımmmm

kilomu bildiriyorum bildirmez olaydıımm.77.1 geçen hafta 75.7 idi. 1.4 kilo almışım hayvan bennnn..çok özür dilerim kızlarr sizden. haftaya telafi edecem söz inşallah.

kızlarr günaydın kilom 71,0 bu nasıl bişey yaa anlamdım gitti
nasıl 2 kilo aldım ben yok yaa ben artık pes ediyorum lan.. olsun valla yaa kafayı yicemm yemiyporum nasıl 2 kilo aldım ben bu işi beceremiyorum anlaşılan sıkıldım kilo nalmaktan çabalıyorum hiç bi sonuç yokk hayır yrmiyorumda yaa yesem amnennaa .

kızlarr günaydın kilom 71,0 bu nasıl bişey yaa anlamdım gitti
nasıl 2 kilo aldım ben yok yaa ben artık pes ediyorum lan.. olsun valla yaa kafayı yicemm yemiyporum nasıl 2 kilo aldım ben bu işi beceremiyorum anlaşılan sıkıldım kilo nalmaktan çabalıyorum hiç bi sonuç yokk hayır yrmiyorumda yaa yesem amnennaa .

kız noldu bize. yaa baksana bu hafta elma diyeti mi yapsak. haftada 1 kilo versek yeter ya elma diyetiyle insanlar 3 kilo filan veriyolarmış..çaresiz hissediyorum ama pes etmek yok. şimdi yürüyüşe çıkacam birazdan.

kız noldu bize. yaa baksana bu hafta elma diyeti mi yapsak. haftada 1 kilo versek yeter ya elma diyetiyle insanlar 3 kilo filan veriyolarmış..çaresiz hissediyorum ama pes etmek yok. şimdi yürüyüşe çıkacam birazdan.

biilmiyorum kiii ama inann yoruldum resmennn yemeyipte nasıl kilo alıyorum anlamdım gitti....

güne nasıl başladım yaaa canım bu arada bugün toplantıya gidilicekmiş görüşemiyoruz yani kusura bakma yaa i,nan bu haberede deli oldum zaten sinir küpüyüm resmen ofiste halimi görsenn . nie istediğim hiç bişey olmuyo anlamadım bende bi sorun mu var acaba?
tekrar kusura bakma canım hafta sonuna kaldıkk buluşmamaız yani:(((

biilmiyorum kiii ama inann yoruldum resmennn yemeyipte nasıl kilo alıyorum anlamdım gitti....

güne nasıl başladım yaaa canım bu arada bugün toplantıya gidilicekmiş görüşemiyoruz yani kusura bakma yaa i,nan bu haberede deli oldum zaten sinir küpüyüm resmen ofiste halimi görsenn . nie istediğim hiç bişey olmuyo anlamadım bende bi sorun mu var acaba?
tekrar kusura bakma canım hafta sonuna kaldıkk buluşmamaız yani:(((

yaaa bugün görüşemeycük mü yanii. kız benim herifin pazar günü arkadaşlarıyla programı var tüm gün müsaitim yane iptal olmazsa.pazar olabili o zaman.
seher esra ayşen gizemm pazar günü müsait misinizz???ben müsaitimde.:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
yaaa bugün görüşemeycük mü yanii. kız benim herifin pazar günü arkadaşlarıyla programı var tüm gün müsaitim yane iptal olmazsa.pazar olabili o zaman.
seher esra ayşen gizemm pazar günü müsait misinizz???ben müsaitimde.:16::16::16::16::16:

pazar günü evet yaa süper olur walla sabahtan buluşunca felann bana uyar canım walla :29::29::29::29::29::29:

Back
X